![]() |
Rukometno SP - Hrvatska 2009
Pozdrav forumaši i ostali puče! :goood:
Evo, budući da se bliži SP u rukometu, otvorio sam ovaj thread (budući da imamo i o nogometu) pa da malo komentiramo rezultate i sl. No prije toga, zanima me kako dođi od kolodvora do Arene Zagreb? Naime user bez_panike i ja razmišljamo o odlasku u Zagreb na jedan dan. hvala |
glavnog ? . sjednes na četvorku i vozis se do okretista. tam sjednes na 14 i odpeljas se jednu stanicu prek mosta i onda pjeske :).
Ak mislis od autobusnog onda sjednes na 5 i vozis se do savskog. Tam sjednes na 14 i opet sam predes pa pjeske :) |
il na sedmicu od mosta cini mi se :)
ali vjerojatno i busevi voze na nekim relacijama,iako neznam kak su ih sad mjenjali,ali busevi za laniste bi ti mogli takoder pomoci |
hvala dečki
nego, jel ima kakav motel ili hotel blizu arene za prenoćit? gledam malo hotele, preskupo, ima kakav motel? Jedini uvjet je da nema žohara po sobama xD |
i odmah napišete kako od arene do hoetla/motela i kako od njega do glavnog kolodvora....hvala ljudovi
|
jel mi može netko predočiti, koliko je udaljen hostel ravnice od arene i jel se može lako doći do arene
http://www.ravnice-youth-hostel.hr/whereweare.html |
http://www.imagesforme.com/show.php/..._predaleko.JPG
crvena tocka je hostel,plava arena,blagoreceno : jebenopredaleko :D |
ja kupio kartu za jedan dan u splitu , 150 kn tri tekme...isplativo jako :) i jos igra HRV-SPA :) uzivat cu...
|
Ja cu za OS spiciti vjerovatno nas par i idemoooooooo
|
a dobro jel ima kakav jeftini smještaj blizu Arene na kraju?
|
Citiraj:
Ja ću jedan dan do Zagreba; drugi krug i svaka utakmica je na nož, igraju naši, vidim arenu...a karata ima i za 200 kn za segment iza gola (mada sam ja izvalio 400 kn za sredinu; jednom u 100 godina je SP po nosom). |
Citiraj:
Ovo je blizu i nije nikakvi pain in the ass doci. Inace, hostel na Ravnicama je skroz na drugom kraju grada, ali 99.9% ce biti JAKO pojacana i jedna tram linija (7) koja te vozi direktno do hostela (+ malo pjesacenja), i jos na toj liniji prometuju ceski tramvaji koji griju guzicu. Neprocjenjivo :D |
Karte osigurane, društvo spremno za navijanje, transparenti kupljeni.
Iskustvo: Neprocjenjivo! :beer: |
mene zanima zakaj se 'rvati pale samo na senzacionalisticke naslove: vatreno ludilo i slicno.
zakaj je koji qrac svjetsko prvenstvo nazvano Rukometno LUDILO??? od takvog vokabulara i toliko lijepih rijeci, mi uvijek izaberemo one koje povezuju ono nesto iskrivljeno u ljudima... kaj je tu ludo? osim nas poreznih obveznika koji to sve placamo? ili osim stanara tog kvarta koji ce tek postati ludi...od tog ludila :) :) a poslije placemo i kukamo kad navijaci...POLUDE ;) hm hm kaj se tice JEFTINOG smjestaja u Zagrebu...lik ogromnog smijuceg smajlija. eventualno hosteli, no i to ti je premija jer je i van nekih dogadanja pun a tek kako ce biti tih dana. cijene su ti nekih 200kn nocenje u okolici pa navise. i to vikendom zaboravi da nades mjesta. |
Atmosfera je ko u starom Rimu, dajte narodu kruha i igara ! Arenu već imamo.
|
ma ja odustajem, na kraju krajeva, bolje mi je spremit 1000kn u đep, ioanko imamo televizore :D
možda jednom drugom prilikom... |
Bolje u rukometne dvorane nego u nogometne stadione. :D
Nisam išao na EP u nogometu pa su ostali novci za ovo. :beer: |
Ja bi išao u Varaždin, al zanima me kakva je situacija sa kartama se daju normalno kupit za utakmice po skupinama, tj el ih ima ili je rasprodano ili što već...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Kaj mislite o tome kaj je Rtl preuzeo prijenose utakmica i sve kaj je vezano uz to. Navodno je Hrt podnio prijavu zbog toga, mada ne znam koji im je cilj toga, ako su ovi otkupili i sve zakonski "uredili"..:D
|
Citiraj:
Iako mene zanima. Ako u zakonu stvarno pise "ne vise od 1:30". Teoretski. 0 sekundi nije vise od 1:30 :D U svakom slucaju. Bas mi je drago. Da bar ne dobe nista kad vec nemaju prijenost rukometnog uz sve pare koje pobiru od "pretplate". -- Volio bih da se jedno jutro probudim kada vise nece biti analogne TV, a HRT ce imati kodirane svoje DVB-T "frekvencije" pa da vidimo tko ce placati pretplatu za to. |
http://www.index.hr/sport/clanak/rtl...ja/417233.aspx
Evo baš čitam... |
http://www.vecernji.hr/newsroom/news...16292/index.do
Božo Sušec će prenositi utakmice za Hrvatski radio, a i Dragi Ćosiću i Željku Veli uskraćena je televizijska akreditacija. Kako cu slatko sanjati danas hehehehe |
Citiraj:
Nadam se samo da ni Prasićka nebu pustili blizu:D |
Citiraj:
Ajde, ajde, imaš ti karte za badava :lol2: |
Evo, jos malo. Nisam ni pesimist, niti optimist. Ali volio bi da osvoje neko postolje. Mislim da je generacija to zasluzila.
Citiraj:
|
sramota, prevoditeljica ne govori najbolje engleski, a "navijači" umjesto da šute i saslušaju kao svi normali ljudi, idu se derati i ometati, stvarno sramota, to gleda cijeli svijet, ništa ne zaslužujemo...
ajde da su neki malo izvukli situaciju... a sada me baš zanima, kako će RTL odraditi prijenos, zasada mi je pozadinski zvuk preglasan s obzirom na komentatore (kao i inače što RTL ima naviku)... |
Katastrofa, umjesto da pokazuju igrače, stalno su njihovi komentatori u kadru...Na HRT-u nisam znao kako neki komentatori izgledaju do nedavno a ovdje pak ne znam kako izgledaju igrači :suicide:
Nit čujem komentatore, nit što najavljuju...Ništa, sve im se miješa. EDIT: aj' napokon pokazuju igrače |
a ovaj glavni komentator (u dvorani) kao da je previše gledao Conana...
btw. http://www.index.hr/vijesti/clanak/b...da/417535.aspx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |