Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.10.2016., 02:01   #3841
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Uuuu, Sexy potopio Flamu-a ... mislim da Admiral ima konkurenciju za sig.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2016., 10:17   #3842
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Evo samo za vas: Roy, Sexy i ja, hard carry, suze su prolivene

Čak smo i na streamu bili

Edit: Evo VOD sa flamu streama završio sam mu na ignore listi, sad mogu u mirovinu
hahaha zaprli ste flamuovu birtiju

sto si mu utipkao na chat da te blockao?

Oglas
Staro 16.10.2016., 10:29   #3843
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
hahaha zaprli ste flamuovu birtiju

sto si mu utipkao na chat da te blockao?
istinu
extasy je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2016., 12:27   #3844
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Jao koji rage quit.

Znao sam da je sjebo stvar kad je overextend napravio sa Shimom. Još se čudim zašto nije odmah desno skrenuo kad je uletio u cap B i jednostavno onemogučio da dobivate bodove za njega. A onda opleo po Des Moines kapetanu koji se totalno izgubio i plovio pokazujući bok... Vrh.

Eto Lun, kruna tvoje karijere u WoWS. I Flamu te stavio na ignore. Sad možeš doživotni chat ban zatražit.

Staro 16.10.2016., 17:07   #3845
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Jao koji rage quit.

Znao sam da je sjebo stvar kad je overextend napravio sa Shimom. Još se čudim zašto nije odmah desno skrenuo kad je uletio u cap B i jednostavno onemogučio da dobivate bodove za njega. A onda opleo po Des Moines kapetanu koji se totalno izgubio i plovio pokazujući bok... Vrh.

Eto Lun, kruna tvoje karijere u WoWS. I Flamu te stavio na ignore. Sad možeš doživotni chat ban zatražit.
Koje je to razmaženo derište. Srao je da nši BBovi voze u rikverc, a Izoz je to radio cijelu partiju. Umro sam od smijeha na rage protiv DMa. Roy i Sexy su im majstorski razmontirali DDove!
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2016., 17:09   #3846
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Eto kome se klanjate, lik je nula bodova.
Bravo naši.

Staro 16.10.2016., 17:15   #3847
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Koje je to razmaženo derište. Srao je da nši BBovi voze u rikverc, a Izoz je to radio cijelu partiju. Umro sam od smijeha na rage protiv DMa. Roy i Sexy su im majstorski razmontirali DDove!
Neću ga branit jer je fakat gluposti pričao i loše odigrao, ali nakon +20 partija ni ja nisam puno bolji.

Nagluplje od svega je što si je umislio da je neka ličnost, kao da svi njega moraju slijediti. Zato i takva partija. A još vas je pohvalio na startu da igra protiv dobre divizije.

Staro 16.10.2016., 18:43   #3848
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
...A još vas je pohvalio na startu da igra protiv dobre divizije.
Je, samo u nastavku kaže not really because they are in Gearing and Fletcher and i’m in Shimakaze...

Sad kad sam pogledao moj replay vidim da sam napravio dvije greške ali nasreću nisu previše koštale, timski smo odigrali jako dobro.
Roy je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2016., 18:50   #3849
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Nisam vidio što se događalo dolje oko B i C, ali onaj leming train na A gdje je njihova divizija bila je isto bio totalno debilan. Ali Flamu je sam kriv za to što su izgubili, previše su probali pogurat nekoordinirano - odnosno Flamu je solo kriv što je pao tamo, nitko nije njega slijedio gdje ide lol. Mogao je očekivat da će se nešto tako dogoditi. Nakon što je on pao, kao domino su i svi ostali za njim. Da je zadimio na ulazu u B, i skrenuo desno za cross torp umjesto da sve ispali na tebe u onom dimu moglo je to drugačije završti. Ovako je njegov performans ispao smiješan.

---

Igrao poslije podne s Sander93-om opet. Nevjerojatno kako lik svaku partiju napravi preko 100k. Ja imam smeće od partija, ali jednu gdje smo izgubili (ja Des, on Montana) lik je odjurio Yolo među trojicu i nafarmao 170k. Kak netko može bit toliko discipliniran?! Svaka salva mu je proračunata, i ima odlično pozicioniranje na mapi.

Btw. prvi game danas, žešći carry s Indianom:

http://wowreplays.com/Replay/19532

Staro 16.10.2016., 19:21   #3850
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Nisam vidio što se događalo dolje oko B i C
Na C su naš DM i neki DD išli na ataga, roona i još jednog DDa. S obzirom da su sexy i roy razvaljivali na B, sam se okrenuo na C, pomoć ovoj dvojici. Pobili smo ih, i izgubili DM-a i DDa. Roon je samljeo našeg DMa jer je ovaj vozio broadside, što je izgleda "in" u tom brodu.

Partiju im je prvo sjebao Flamu, a onda njeg DM frend. Flamu je imao mislim 15k dmga u shimakazeu
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.10.2016., 19:21   #3851
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Nisam vidio što se događalo dolje oko B i C, ali onaj leming train na A gdje je njihova divizija bila je isto bio totalno debilan. Ali Flamu je sam kriv za to što su izgubili, previše su probali pogurat nekoordinirano - odnosno Flamu je solo kriv što je pao tamo, nitko nije njega slijedio gdje ide lol. Mogao je očekivat da će se nešto tako dogoditi. Nakon što je on pao, kao domino su i svi ostali za njim. Da je zadimio na ulazu u B, i skrenuo desno za cross torp umjesto da sve ispali na tebe u onom dimu moglo je to drugačije završti. Ovako je njegov performans ispao smiješan.
Pa i ne bi pomoglo previše jer su sva njihova predviđanja gdje smo mi ispala pogrešna a sa druge strane mi smo dobro predvidjeli njihove poteze, znali smo kad je Shima upala u B i čekali smo ga dva sa jačim DDovima a da je ispalio dim da pokrije Yamu i Des ja bi torpeda koja sam opalio u njegov dim pustio prema tom pretpostavljenom dimu za kojeg znam da su njegovi pajdaši a opet osim neke sretne kombinacije Flamu bi se jako teško izvukao. Inače tu partiju složio 189K štete.

A i osim te imao sam još jedan dobar moment, u drugoj partiji naš Bismarck krene na grupu Bismarck, NC, Prinz Eugen, Roon i Myoko, s obzirom da je blizu bio Colorado i Atago idem ga pratiti sa Gneisenauom, btw Colorado pička odustao i ostao iza stijene. Naš Marko je mogo i bolje, sredili smo Roona ali slabo se anglao i srede njega. Bismarck na 7km sa 1/4 štete, OK, idem prodati kožu što skuplje i pramcem na njega, pali on mene ali sam mu došao na 2,5km kad je shvatio da to može biti loše za njega glede mojih torpeda i krene skretati ali je dobio po dva sa moje svake strane i vatricu za have a nice day on the bottom, a ja se izvukao sa manje od 10k štete

---

Citiraj:
Igrao poslije podne s Sander93-om opet. Nevjerojatno kako lik svaku partiju napravi preko 100k. Ja imam smeće od partija, ali jednu gdje smo izgubili (ja Des, on Montana) lik je odjurio Yolo među trojicu i nafarmao 170k. Kak netko može bit toliko discipliniran?! Svaka salva mu je proračunata, i ima odlično pozicioniranje na mapi.

Btw. prvi game danas, žešći carry s Indianom:

http://wowreplays.com/Replay/19532
Ma rekao sam, lik je android kako igra precizno, mislim, nije da se ne može ali jbt glava me boli i hoću se malo opustiti a ne da igram šah svaku partiju
Staro 16.10.2016., 21:43   #3852
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova

A i osim te imao sam još jedan dobar moment, u drugoj partiji naš Bismarck krene na grupu Bismarck, NC, Prinz Eugen, Roon i Myoko, s obzirom da je blizu bio Colorado i Atago idem ga pratiti sa Gneisenauom, btw Colorado pička odustao i ostao iza stijene. Naš Marko je mogo i bolje, sredili smo Roona ali slabo se anglao i srede njega. Bismarck na 7km sa 1/4 štete, OK, idem prodati kožu što skuplje i pramcem na njega, pali on mene ali sam mu došao na 2,5km kad je shvatio da to može biti loše za njega glede mojih torpeda i krene skretati ali je dobio po dva sa moje svake strane i vatricu za have a nice day on the bottom, a ja se izvukao sa manje od 10k štete
Ček to je ona partija di je Sexy bio u Saipanu, a ja u Shchorsu kad smo hvatali njihovog hatsuharua pola partije?
Staro 16.10.2016., 21:55   #3853
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Ček to je ona partija di je Sexy bio u Saipanu, a ja u Shchorsu kad smo hvatali njihovog hatsuharua pola partije?
Jes, ta partija
Staro 17.10.2016., 10:22   #3854
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Roon je samljeo našeg DMa jer je ovaj vozio broadside, što je izgleda "in" u tom brodu.
Dosta promatram druge igrače DM-a od kako ga vozim i mogu reć da se dijele na kriminalno loše do odličnih, skoro pa nema između. Fakat ekipa plovi broadside kao da vozi Bismarcka. S time da ima partija gdje ja over-extend napravim i potonem među prvima jer te lako ponese 6 s reload 8" slobode, da bi zatim nestao u 5 s focus fire cijelog drugog tima.

Protiv BB-a DM ima najlošiji oklop i najmekanije kupole od T10 krstarica. 27mm na pramac je imun samo protiv Bismacka i Tirpiza. Utoliko da je to smiješno kad naletim na jednoga, samo pramac i DPS-om ga pojedem kroz minutu i naložim više vatri nego što on ikad stigne secondary-ima. Jedina šansa su tirpu torpeda i yolo run protiv DM-a na nos - ako prežive HE spam i ne budu disable-ana.

Zao, Hindi i Moskva još kako tako mogu anglanjem pod nekim blagim kutem odbit 16" granate (ne i Yamine) ali DM slabo. Što se vidi u onom replay-u gdje sam Montanu na ispod 10 km sredio.

Zato je ključ s DM-om ostat živ prvi dio partije, slat "orbitalni" HE spam preko otoka i kurit BB-e da bi kasnije postao eksponencijalno bitan svom timu jer nema DD-a niti CA koji ispod 10 km jedan na jedan ima šanse protiv DM-a - osim drugog DM-a.

A da ne spominjem radar od 40 s, samo se parkiraš ispred najbližeg otoka jednom capu i deri kad se džubrad zadimi. Još je veći sex pozicija na nekim mapama gdje možeš dva capa pokrivati (primjer North, između B i C).

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 17.10.2016. u 10:58.
Staro 17.10.2016., 12:49   #3855
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ja neznam sta ljudi dizu spomenik Flamu-u. Nije jednom da sam bio u rundi sa njim, prosjecan performans, gdje su one 200k runde i 7killsa? Sasvim prosjek, jos zna poginit medju prvima a onda je shit team il noobs.
Je, ima statse (division play maybe) al nije ni sjena necemu sta bi opravdalo klanjanje.
Jos je lik egoistican jer je poznat pa ko da je popio pamet cijelog svijeta i cijeli tim bi trebao igrat kako on svira. Ma seronja,

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2016., 14:40   #3856
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Ja neznam sta ljudi dizu spomenik Flamu-u. Nije jednom da sam bio u rundi sa njim, prosjecan performans, gdje su one 200k runde i 7killsa? Sasvim prosjek, jos zna poginit medju prvima a onda je shit team il noobs.
Je, ima statse (division play maybe) al nije ni sjena necemu sta bi opravdalo klanjanje.
Jos je lik egoistican jer je poznat pa ko da je popio pamet cijelog svijeta i cijeli tim bi trebao igrat kako on svira. Ma seronja,
Svima je jasno da je razmaženo derište, ali nemožeš reći da nije dobar igrač.
Staro 17.10.2016., 15:27   #3857
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dritto to. Zna bit dozlaboga iritantan ali barem ne prodaje maglu kao iChase. Zapravo mislim da nema jednog streamera koji mi barem po nečemu nije iritantan (tipa Aerroon koji sere po brodovima koje ne zna igrat).

A i sam Flamu veli da je preagresivan igrač i da često pogiba bezveze - odnosno da ljudi ne kopiraju neke njegove radnje. Barem u 5 videa sam ga čuo kako to sugerira.

Sent using Tapatalk.

Staro 18.10.2016., 16:18   #3858
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

RN papirnati brodovi u četvrtak, NDA je skinut i danas su reviewi vani polako:

http://worldofwarships.eu/en/news/common/update-0-5-13/

(Gneisenau dobiva perma camo - bilo za očekivati)

Staro 18.10.2016., 16:29   #3859
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Jel se zna cijena ?
-->
Jedva čekam

Jel se zna cijena ?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2016., 18:03   #3860
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vjerojatno kao i drugi T7 CA, oko 230-250 HRK.

T-10 Minotaur:

8.6 km domet max AA ... strava, još kad bi bilo CV-a.

Staro 18.10.2016., 19:37   #3861
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Nije mi jasno što bi RN cruiseri trebali napraviti kada brod ide pramcem prema njima. U ostalim cruiserima prebaciš na HE i imaš kakav takav damage (atago bez problema radi 2-3k salve u ovim situacijama).

RN cruiseri će biti poprilično bounce/overpen frustracija osim ako im AP nije buffan u odnosu na ostale cruisere?
Staro 18.10.2016., 20:05   #3862
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Lun

Isto sta i DDovi, smoke i bjezi....ako uspijes. Inace je bounce za bounceom i mozda torpeda u drive-by sistemu. Al Minotaur i dim + 2 sec reload...brutala.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2016., 22:09   #3863
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Nije mi jasno što bi RN cruiseri trebali napraviti kada brod ide pramcem prema njima. U ostalim cruiserima prebaciš na HE i imaš kakav takav damage (atago bez problema radi 2-3k salve u ovim situacijama).

RN cruiseri će biti poprilično bounce/overpen frustracija osim ako im AP nije buffan u odnosu na ostale cruisere?
AP im je sličan kao njemački, samo malo bolji pen ali ne i kut. Imaju kratak fitilj granate pa neće bit puno overpena. Ali ako zatvoriš bok kastracija kao i protiv njemačkog AP-a.

Najveća noćna mora su im američke i ruske krstarice s radarom. Znam da sam jednog Minotaura doslovno kroz nos citadelirao s DM-om nakon što sam ga osvjetlio u dimu s radarom. Bio je gotov u 2-3 salve.

Ako je do sad bilo "situational" brodova, ovi ih skidaju s trona jer će bit ključ iskoristiti greške protivnika. No, s takvim ROF ne fokusiraš jednu meti već bilo koga tko ti pok pokazuje.

Ja sam i dalje skeptičan, ali očito je nešto prošlo test kad su već u četvrtak s nama...

Onaj Belfast mi se čini OP, možda ga čak i kupim jer su šanse da bude povučen iz prodaje kao Gremy i Impregnator.

PS: Zao vozači bi se mogli neugodno iznenaditi s 8.9 km concealmentom i ovim čudom jer sad postoji brod koji im se može prišuljati.

EDIT: Jedna od partija sa Sander93-om danas. Strava zvana NC & Bismarck combo / divizija. On čisti DD-e, ja avione:

http://wowreplays.com/Replay/19680

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 18.10.2016. u 23:08.
Staro 19.10.2016., 00:14   #3864
mitra
Premium

mitra's Avatar

Pao dmg rekord, kamikaze r, jbg poraz...moras sam ubiti cijeli tim da bi pobijedio.

Staro 19.10.2016., 08:17   #3865
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Jel te bole leđa od pokušavanja nošenja tog tima?

Staro 19.10.2016., 19:44   #3866
Gigi1
Premium
Moj komp

rank 1 napokon

pokupio sam 2500 dublona i zastavice, samo mi nije jasno sad borba u t10 brodu, za sto ona sluzi i moram li ju odigrat, bio sam u Q cca 7-8 min nije se ni blizu skupilo dovoljno t10 igraca da bi odigrali i tu borbu.

na netu nisama uspio nis konkretno anc oko te t10 borbe
Staro 19.10.2016., 19:54   #3867
mitra
Premium

mitra's Avatar

Svaka čast, koliko ti je vremenski terbalo, s kojim brodovima si igrao i najvaznije...koliko je to u kunama sto si dobio nagradu?
Staro 19.10.2016., 21:18   #3868
Gigi1
Premium
Moj komp

dosta je trebalo, 200+ partija, najvise s atagom, pa nesto manje sa bismarckom i tirpitzom.

3500 dublona se dobije total, to je cca 100 kn vrijednosti. jos se po putu dobije bas dosta zastavica, a kasnije i kamuflaža za brodove, ne znam kolika bi bila vrijednost tog sveg zajedno. mozda 300-400 kn
Staro 20.10.2016., 09:02   #3869
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Datum registracije: Aug 2016
gg Gigi!
Staro 20.10.2016., 10:57   #3870
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

RN Tier 5 CA je blago rečeno katastrofalan. Nema te granate koja te nemože pobrisat, a stock range 12.3 km. Tier 7 partije u ovom brodu su digitalni ekvivalent ležanja na žeravici.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno