|
![]() |
#3841 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Uuuu, Sexy potopio Flamu-a ... mislim da Admiral ima konkurenciju za sig. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() sto si mu utipkao na chat da te blockao?
![]() |
![]() |
#3844 |
DBS
|
Jao koji rage quit. ![]() Znao sam da je sjebo stvar kad je overextend napravio sa Shimom. Još se čudim zašto nije odmah desno skrenuo kad je uletio u cap B i jednostavno onemogučio da dobivate bodove za njega. A onda opleo po Des Moines kapetanu koji se totalno izgubio i plovio pokazujući bok... Vrh. ![]() Eto Lun, kruna tvoje karijere u WoWS. I Flamu te stavio na ignore. Sad možeš doživotni chat ban zatražit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Nagluplje od svega je što si je umislio da je neka ličnost, kao da svi njega moraju slijediti. Zato i takva partija. A još vas je pohvalio na startu da igra protiv dobre divizije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Je, samo u nastavku kaže not really because they are in Gearing and Fletcher and i’m in Shimakaze... Sad kad sam pogledao moj replay vidim da sam napravio dvije greške ali nasreću nisu previše koštale, timski smo odigrali jako dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
DBS
|
Nisam vidio što se događalo dolje oko B i C, ali onaj leming train na A gdje je njihova divizija bila je isto bio totalno debilan. Ali Flamu je sam kriv za to što su izgubili, previše su probali pogurat nekoordinirano - odnosno Flamu je solo kriv što je pao tamo, nitko nije njega slijedio gdje ide lol. Mogao je očekivat da će se nešto tako dogoditi. Nakon što je on pao, kao domino su i svi ostali za njim. Da je zadimio na ulazu u B, i skrenuo desno za cross torp umjesto da sve ispali na tebe u onom dimu moglo je to drugačije završti. Ovako je njegov performans ispao smiješan. ![]() --- Igrao poslije podne s Sander93-om opet. Nevjerojatno kako lik svaku partiju napravi preko 100k. Ja imam smeće od partija, ali jednu gdje smo izgubili (ja Des, on Montana) lik je odjurio Yolo među trojicu i nafarmao 170k. Kak netko može bit toliko discipliniran?! Svaka salva mu je proračunata, i ima odlično pozicioniranje na mapi. Btw. prvi game danas, žešći carry s Indianom: http://wowreplays.com/Replay/19532 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Premium
|
Na C su naš DM i neki DD išli na ataga, roona i još jednog DDa. S obzirom da su sexy i roy razvaljivali na B, sam se okrenuo na C, pomoć ovoj dvojici. Pobili smo ih, i izgubili DM-a i DDa. Roon je samljeo našeg DMa jer je ovaj vozio broadside, što je izgleda "in" u tom brodu. Partiju im je prvo sjebao Flamu, a onda njeg DM frend. Flamu je imao mislim 15k dmga u shimakazeu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 | ||
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A i osim te imao sam još jedan dobar moment, u drugoj partiji naš Bismarck krene na grupu Bismarck, NC, Prinz Eugen, Roon i Myoko, s obzirom da je blizu bio Colorado i Atago idem ga pratiti sa Gneisenauom, btw Colorado pička odustao i ostao iza stijene. Naš Marko je mogo i bolje, sredili smo Roona ali slabo se anglao i srede njega. Bismarck na 7km sa 1/4 štete, OK, idem prodati kožu što skuplje i pramcem na njega, pali on mene ali sam mu došao na 2,5km kad je shvatio da to može biti loše za njega glede mojih torpeda i krene skretati ali je dobio po dva sa moje svake strane i vatricu za have a nice day on the bottom, a ja se izvukao sa manje od 10k štete ![]() --- Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3854 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Protiv BB-a DM ima najlošiji oklop i najmekanije kupole od T10 krstarica. 27mm na pramac je imun samo protiv Bismacka i Tirpiza. Utoliko da je to smiješno kad naletim na jednoga, samo pramac i DPS-om ga pojedem kroz minutu i naložim više vatri nego što on ikad stigne secondary-ima. Jedina šansa su tirpu torpeda i yolo run protiv DM-a na nos - ako prežive HE spam i ne budu disable-ana. ![]() Zao, Hindi i Moskva još kako tako mogu anglanjem pod nekim blagim kutem odbit 16" granate (ne i Yamine) ali DM slabo. Što se vidi u onom replay-u gdje sam Montanu na ispod 10 km sredio. Zato je ključ s DM-om ostat živ prvi dio partije, slat "orbitalni" HE spam preko otoka i kurit BB-e da bi kasnije postao eksponencijalno bitan svom timu jer nema DD-a niti CA koji ispod 10 km jedan na jedan ima šanse protiv DM-a - osim drugog DM-a. A da ne spominjem radar od 40 s, samo se parkiraš ispred najbližeg otoka jednom capu i deri kad se džubrad zadimi. Još je veći sex pozicija na nekim mapama gdje možeš dva capa pokrivati (primjer North, između B i C). Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 17.10.2016. u 10:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja neznam sta ljudi dizu spomenik Flamu-u. Nije jednom da sam bio u rundi sa njim, prosjecan performans, gdje su one 200k runde i 7killsa? Sasvim prosjek, jos zna poginit medju prvima a onda je shit team il noobs. Je, ima statse (division play maybe) al nije ni sjena necemu sta bi opravdalo klanjanje. Jos je lik egoistican jer je poznat pa ko da je popio pamet cijelog svijeta i cijeli tim bi trebao igrat kako on svira. Ma seronja, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 |
DBS
|
Dritto to. Zna bit dozlaboga iritantan ali barem ne prodaje maglu kao iChase. Zapravo mislim da nema jednog streamera koji mi barem po nečemu nije iritantan (tipa Aerroon koji sere po brodovima koje ne zna igrat). A i sam Flamu veli da je preagresivan igrač i da često pogiba bezveze - odnosno da ljudi ne kopiraju neke njegove radnje. Barem u 5 videa sam ga čuo kako to sugerira. Sent using Tapatalk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
DBS
|
RN papirnati brodovi u četvrtak, NDA je skinut i danas su reviewi vani polako: http://worldofwarships.eu/en/news/common/update-0-5-13/ (Gneisenau dobiva perma camo - bilo za očekivati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
DBS
|
Vjerojatno kao i drugi T7 CA, oko 230-250 HRK. T-10 Minotaur: 8.6 km domet max AA ... strava, još kad bi bilo CV-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Premium
|
Nije mi jasno što bi RN cruiseri trebali napraviti kada brod ide pramcem prema njima. U ostalim cruiserima prebaciš na HE i imaš kakav takav damage (atago bez problema radi 2-3k salve u ovim situacijama). RN cruiseri će biti poprilično bounce/overpen frustracija osim ako im AP nije buffan u odnosu na ostale cruisere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 | |
DBS
|
Citiraj:
Najveća noćna mora su im američke i ruske krstarice s radarom. Znam da sam jednog Minotaura doslovno kroz nos citadelirao s DM-om nakon što sam ga osvjetlio u dimu s radarom. Bio je gotov u 2-3 salve. Ako je do sad bilo "situational" brodova, ovi ih skidaju s trona jer će bit ključ iskoristiti greške protivnika. No, s takvim ROF ne fokusiraš jednu meti već bilo koga tko ti pok pokazuje. Ja sam i dalje skeptičan, ali očito je nešto prošlo test kad su već u četvrtak s nama... Onaj Belfast mi se čini OP, možda ga čak i kupim jer su šanse da bude povučen iz prodaje kao Gremy i Impregnator. ![]() PS: Zao vozači bi se mogli neugodno iznenaditi s 8.9 km concealmentom i ovim čudom jer sad postoji brod koji im se može prišuljati. EDIT: Jedna od partija sa Sander93-om danas. Strava zvana NC & Bismarck combo / divizija. On čisti DD-e, ja avione: http://wowreplays.com/Replay/19680 Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 18.10.2016. u 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
Premium
|
![]() |
#3865 |
DBS
|
Jel te bole leđa od pokušavanja nošenja tog tima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Premium
|
rank 1 napokon ![]() pokupio sam 2500 dublona i zastavice, samo mi nije jasno sad borba u t10 brodu, za sto ona sluzi i moram li ju odigrat, bio sam u Q cca 7-8 min nije se ni blizu skupilo dovoljno t10 igraca da bi odigrali i tu borbu. na netu nisama uspio nis konkretno anc oko te t10 borbe
![]() |
#3867 |
Premium
|
Svaka čast, koliko ti je vremenski terbalo, s kojim brodovima si igrao i najvaznije...koliko je to u kunama sto si dobio nagradu? ![]()
![]() |
#3868 |
Premium
|
dosta je trebalo, 200+ partija, najvise s atagom, pa nesto manje sa bismarckom i tirpitzom. 3500 dublona se dobije total, to je cca 100 kn vrijednosti. jos se po putu dobije bas dosta zastavica, a kasnije i kamuflaža za brodove, ne znam kolika bi bila vrijednost tog sveg zajedno. mozda 300-400 kn
![]() |
#3869 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
gg Gigi!
![]() |
|
|