|
![]() |
#3782 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@lateraus_eye Ja ga nisam mogao ubit prije patch-a, a sad samo stojim pred njim i ponekad skoknem na drugu stranu. Nema ni blizu poisona koliko je bilo prije. Možda si preslab. Ja sada imam samo 21k dps, 41k life, ali 2300LoH. Bez LoH-a ne mogu ni poišljati na act3, a pogotovo act4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
btw poklanjam jedan guest pass key,kontakt na pm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa reci da to nije kiks u igri? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3795 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pao mi skycutter legendary jel to vrijedi kaj? http://eu.battle.net/d3/en/profile/A.../hero/14355540
![]() |
#3796 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
tek si na normal težini, 70 posto oružja, onog kvalitetnog pada na night mare hell inferno. s time da će ti legendary, sigurno pasi nakon ovog patcha, već na nigh mare očekuj neki legendary. bit će svega, vidi se da su ispravili kiks s lošim dropom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ja dosao s 4 lika na inferno sad idem s 5-tim, legendarija nijesu moje oci vidle jadan nebijo ja i sad da ga neko dobi na normal...ma pokido bi sve...SVE ![]() ![]() Di je stvarno taj leđendari x bow s 2 socketa....ovo nije za zivit vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Eto, riješio noćas diabla na infernu. Prvi put sam umro kad sam se vratio iz shadow world-a i to zbog nepažnje. Vidio ja da ide pa se okuražio i za vrijeme borbe imao ecigaretu u ruci. Kad ono munje i ode ja, a nisam stigao pošn popit ![]() Drugi put je umro bez problema. Sad predstoji farmanje. Nadam se da će barem nešto korisno pasti navečer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Cestitam D1viry!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zato i nisi vidio legendary jer si dosao do Inferna pa krenuo sa novim. Ja sam prvi legendary dobio tek na Infernu i to nakon nekog vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Sta ce mi lvl 20 legendary past u infernu...nece al nece ni na normalu tak da cemu oni?? A i ima planova al dok ga nabavis i sve to ode ti da bi se zamarao s njim. Nema mi bas smisla sve to. ![]() I sad da bacim nostalgiju kad sam u D2 na 14 lvl dobio unique i bio je bolji od mog 'tiera' cak u rangu s sljedecim... ![]() A sad.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam odlucio ici sa Barbarianom ganjat paragon levele i jucer sam uspio uhvatiti malo vremena da vidim kako to izgleda. Sa opremom koja je dobra, ali nije nista uber (http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148), tank buildom. Promjenio sam nakon patcha jedan skill - Ignore Pain w Ignorance is Bliss sam izbacio i umjesto njega sam uzeo Rend w Blood Lust. Rezultat je zapanjujuci. Rend je toliko bolesno buffan da se osjecam super overpowered. Sanse da umres su stvarno male i zaista se treba pogoditi neka kombinacija Elite packa koji je po defaultu nezgodan i da dodje sa zaje.. Affixima, pa da umres ili umres vise puta. Kolicina self healinga koja dolazi od LoH + Revenge + Rend je ogromna, a k tome Rend radi strahovio veliki damage cak i kod tank builda koji sam po sebi ima mali DPS. Krenuo sam sa Heart of Sin i onda nastavio kroz Act4 i imao sam osjecaj kao da igram Hell, a ne Inferno. Zaista je smijesno kako sam bez ikakvih problema razarao Elite packove u Act3 i 4 koji su inace poprilicno brutalni packovi. Bojim se da bi Rend mogao "popiti" nerf u nekom slijedecm patchu jer je trenutno ability zaista overpowered. Mogu si tek misliti kako bi to izgledalo da imam nekih 25k+ DPS-a...
![]() |
#3804 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sala na stranu stvarno kak to da nemas crvendaca u kacigi pogotovo sad kad je sve nerfano a skillovi buffani. I tako znaci rend moj stari prijatelj se vratio u modu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Za neki veliki farm nemam vremena. Kao sto rekoh - samo sam jucer isao vidjeti kako to ide, kad budem imao vise vremena onda cu se baciti u detaljnije analize ![]() Zbog Rend buffa razmisljam i skresati HP, a dici DPS. Do sada sam ako tank isao na defanzivne statse, a ofenzivni kako dodju. Zbog Rend-a se sad isplati dici DPS na racun HP-a (naravno, ne pretjerivati) jer Rend stvarno dobro scalea sa damageom.
![]() |
![]() |
#3806 |
Guest
|
danas pao amulet 40% mf i 25 %gf, otišao za 1mil u roku "keks" ![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam meni ovaj Rend nikako nije sjeo, radije igram sa Furious Charge na desnoj tipki - dobar je za započeti okršaj ali za kajtanje što će reć - ako trčiš sa trunkom heltha pred seronjom i odjenom samo BUM, a posebno je dobar za stić hebenog goblina... ![]()
![]() |
#3809 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja sam nedavno počeo igrat demon huntera i pao mi odma crossbow legendary. I? Super filing drito 30min-1 sat, jer si ga onda već prerastao kako raste težina igre. Tako da je defintiivno igra totalni gubitak vremena do inferna jer sve kajti padne prije koji će ti bog!?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam više zaradio prodajući low end trash levela 25-45 nego ovih "high end" itema... ![]() Neko uvjek treba upravo u tom trenutku takvu stvarcu za svoj lik u razvoju, zato je i zamišljen AH kao razmjena dobara...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|