|
![]() |
#3692 |
Guest
|
koji act potemkin ![]() |
![]() |
![]() |
#3693 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3695 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo legendary blog je postan http://us.battle.net/d3/en/blog/6923...ents-8_14_2012
![]() |
#3697 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Čisto mi je svejedno što se toga tiče, od početka igranja naletio sam na ravno 3 smeće legendarna ![]() Rastavio sam ih kod kovača, jedan mi čak nije ni dao Fiery Brimstone. Meh.
![]() |
#3698 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
moze neka procjena ovog lota, skupih to ovih dana a nemam pojma kak se cijene krecu, pa da rasprodam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3699 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
barbarian buff, jej http://eu.battle.net/d3/en/blog/5630...ian-15_08_2012
![]() |
#3700 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3701 | |||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
vedoraj sve osim crossbowa (barren eagle) koji je oko 15-40 milja, bit ce malko teze naci kupca koji ce platit vise za taj bonus vs elites, overpriceaj par puta pa onda spusti cijenu nemoj cekati patch jer ce ti item pasti u vrijednosti dosta. Gledaj na taj cross kao da je 1312 dps protiv elitea i par ljudi koji zna nesto o igri ce platiti vise za njega, obavezno socketaj sa dobrim crit dmg gemom prije stavljanja na ah Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 15.08.2012. u 22:47. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Mene je jučer blizzard ubio na hardcoru. Igram i odjednom sve stane, nisam mogao nikoga lupiti i kad je igra krenula samo sam umro. Očigledno nije bio moj dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam isto ispao iz igre jučer. Da ne bude tako jednostavno, party member (koji je kreirao igru) je ostao u igri, a ja nisam mogao ništa. Lijepo mi je pisao da moram čekat njegovu novu igru. Naravno da nije htio izaći i izgubiti valore pa sam morao ubit diablo i sve ponovno. Ma, milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Guest
|
nisam ponio laptpop na more,a dan bez d3 mi je ko nekad kava bez cigarete kad sam pusio.. |
![]() |
![]() |
#3707 |
Avocado
|
u cemu je stvar s tim dostignucima? to je glupavo i radije bih da su vrijeme utroseno u njih utrosili na izradu set itema nizih levela ili bar poliranju legendary itema, tj ovo sto su sad poceli raditi...
![]() |
#3708 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Napisao sam tu da pomognem nekomu tko možda ciljano skuplja taj achievement, naletio na njega usput dok sam levelao, a baš Lyceum od dungeoni se najrjeđe spawna u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ako netko nema develpment hell lvl, uletite u igru... ![]() tag je dole... težina inferno..imate 20tak min lufta
![]() |
#3711 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nabavi sam igru,trenutno sam oko levela 17,mogu samo reci da sam pomalo razocaran,ali me to nekako ne iznenaduje. Nema mi drazi i neceg "onog" sto mi je imala dvojka kada sam ju prvi krenuo igrat. Dvojku sam presao na normal tezini skoro u dahu, trica mi je nekako kao isfurana. Predugo su cekali po meni,u meduvremenu je izbaceno puno slicnih igara i sada mi je D3 nekako samo jedna u nizu.... razocaran sam pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo ubio Diabla na Infernu i sa svojim tank Barbarianom. Mogu reci da je cijeli Inferno bio dosta laksi sa Barbarianom nego sa Deamon Hunterom. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/ Hmmm, sta sad raditi u igri? ![]() Trebao bi zavrsiti sa Wizzardom, ali nekako mi ga se uopce ne igra. Mozda da idem sada sa Monkom ili Witch Doctorom... ![]()
![]() |
#3713 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
LOOOL prvi legendary koji mi je pao je bio u 5 mj neki fist za monka, DRUGI legendary koji mi je pao je danas na hell-u sa demon hunterom neki quiver, naravno beskoristan... ![]()
![]() |
#3714 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
hm ne kužim. Padaju mi svakih par dana. Skupio sam ih nekih 15-ak. Što korisnih što beskorisnih. Zadnji dobar mi je pao prije 4 dana i to Grandfather . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://www.diablofans.com/news/1319-...aragon-system/ Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3720 |
Akutna lijenčina
|
Iskreno, mene više veseli buff klasa, pogotovo witch doctor petova, sramota kolko su beskorisni na infernu sada, možda ću konačno moći sa njima igrati sad. Nedostaje mi privatna legija koju si šlepao sa sobom kao sumoner necro u D2. Morat ću si dići hardcore witch doctora na max level prije patcha, dok je još teški hardcore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|