|
![]() |
#3751 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam kak ostali ali ja zadnjih 2 tjedna nisam dobio neki dobar item, pao mi je jedan legendary i to štit od 800 armora i lvl 54. Sad je DH na redu, wiz je pušiona, jedino kaj valja na njemu je archon, za velik dps treba hrpa love a to ne dam jer mi nije gl lik. A priznajem, srce mi je lupalo ko ludo kad sam vidio onog DH sa 260 000 DPSa kako mlati sve, nikad brže pao warden (2-3 sec) i butcher cca 10ak. ![]()
![]() |
#3753 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
1. Nece nikada buffati stare iteme jer je cilj uvesti nove i bolje. Zbog cega?-zele da ljudi nabavljaju nove-profit preko rmah. Nije to nikakva zavjera nego logika, svaka njihova promjena je vodjena zaradom. Blizzardov cilj i jest da naprave "rmah korisnike" od vikend igraca jer su oni vecinom zaposleni pa imaju love za iteme. Igra ne zahtjeva nekakav skill nego kupi super gear na rmah i unistavas sve pred sobom koliko god da si nesposoban 2. Ovaj patch nije izdan s ciljem da igru napravi zanimljivu za xxx vremena kao sto je d2 bio zanimljiv, cilj je privuci ljudi nazad na nekih mjesec max mjesec dana dok ne izadje nova expanzija za wow. I naravno zarada na rmah jer ce ljudi kupovati nove stvari. Naravno nije slucajno da je izasao bas sada kada izlazi gw2-velika konkurencija wowu. U tome su i uspjeli koliko toliko 3. Pvp je davno zavrsen i gotov samo ga ne zele izdati nego cekaju vrijeme kada ce im strateski odgovarati da refreshaju igru. Vidjet cemo pvp kada skroz padne promet na rmah/dodje vrijeme da izadje konkurenta igra/ljudima dosadi mop pa da imaju sta igrati dok izadje novi patch na wowu Pricali su price kako ne zele da legend budu end game itemi itd itd a mislim da su ih namjerno napravili crap da mogu obnoviti ovako. Nece postojati rare itemi ni sa perfect rollovima koji ce biti bolji od legend - jednostavno su prebolesni, mislim 2 socketa i bazni 100 crith dmg na crossbowu+preko 100 dexa+1300 dps... Manticore je vec nekih 5milja na us serveru nakon samo 15ak sata sto je patch out znaci za par dana nitko nece kupovati rare oruzja. Rmah cijena golda je pala dosta i vidjet cemo jos vecu inflaciju golda, mislim da ce market totalno crashati nakon sto ljudi pokupe legendaries-jednostavno nece postojati upgrade za tebe u igri, koji je smisao grindati? "Zao" mi je ljudi koji su placali i po 400 milijuna za legendary recepte par dana prije patcha misleci naivno da ce ih blizzard buffati (ocito je bilo da nece jer tu ne lezi zarada). Mada se blizz opet sluzio tehnikom bait and switch jer je rekao da ce svi legendaries biti pojacani ukljucujuci i craftane Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 22.08.2012. u 05:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma DH je zakon ideš a onim svojim hijerlingom ili na višim levelima nekim tenkom i samo ubijaš sve iz daljine ako te baš swarmaju caltraps 2-3 puta i izvučeš se da možeš pobjeć malo pa marked for death i 20 lightning ballova ispališ i spamaš sa hungering arrow - death incarnate... ![]() Raja pada ko snoplje...
![]() |
#3755 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ja sam poprilicno lagano ocistio Inferno sa 784DPS one-handerom. Sada ce 850-950 DPS one-handera biti k'o pljeve, pa ce to mom Barbarianu biti veliki boost za farmanje Paragon XP. Sadasnji je 784DPS i 550 LoH i neam s nicim problema. 900 DPS i 800+ LoH i protrcat cu kroz Inferno farmove bez obzira sto je full tank build i gear. A da ne govorim da su svi Barbarian nezgodni Affixi (osim Desceratora) nerfani ![]() Vec vidim svoj Paragon XP farming path - Change quest -> Siegebreaker -> Start game i zaustavi se na Azmodanu. Gomila mobova, gomila elita, Act3 = hrpa XP i hrpa dropova ![]() Kako je od svih slotova za sve klase weapon vjerovatno najvazniji slot to je vec ogromna promjena u kvaliteti loota. Takodjer, koliko sam citao iLv60+ stitovi ce svi imati block amount kao sada iLv63 stit (3700-4xxx), pa je to buff u itemima za sve koji koriste stit.
![]() |
![]() |
#3756 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Elite packovi su prejaki da bi ih mogao pokositi "ko snoplje", a ubiju te zbog trenutka nepaznje. Tamo DH vise ne igra tako da potamani sve prije nego mu se priblize nego puno, puno vise na survival. Tamo kajtas do besvijesti osim ako si negi uber gearan glass cannon, pa imas 200+K DPS-a. Ali onda umres cim te mob krivo pogleda. Meni je u Act3/4 tank Barbarian bio 10 puta bolji od DH. Sa Barbom uletis face2face i rokas po mobovima, pa k'o ce koga. Sa DH samo kajtas. Koliko god gomila ekipe na sluzbenim forumima vajna na DH i Wizzarde da su kao overpowered i prelagani, meni je osobno sa Barbarianom vise puta i lakse i zabavnije nego sa DH i Wizzardom (imam i Wizzarda i Deamon Huntera)
![]() |
![]() |
#3757 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A gle moj trenutno jednini lvl 60 lik je barb tak da ono... ![]() Međutim na infernu stvarno ak nemaš gear moš se hebat s barbom, sa DH-om bar možeš kajtat iz daljine pa ak i ne uspiješ ubit mob zapališ im dok s barbom vortex/zid/jail i laseri/firechains i nema te, a svaki drugi elite pack na koji naletiš ima neku od tih kombinacija, zato i ne igram skoro opće s njim više... Mislim ok moja oprema je uglavnom jadna (iz više razloga) al otom potom, opet nije baš tolko jadna da nebi mogao prvi akt farmat, a s barbom je i to muka isusova, mislim imam manji unbuffed damage na 1 actu inferna nego sa DH-om koji na 1 actu hella što je tragikomično, ok DH proporcionalno gledano (kad gledaš levele likova i ostalo) ima i malo bolju bolju opremu nego barb ali kvragu sve ak nemreš prvi act čistiti kak treba, a sad poslje patcha ću vidjet kad klauni konačno završe khurchevi mainanenance više kako će se stvari ponašat...
![]() |
#3758 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Jedva čekam "ne-neranjive" ili ponekad-shield-ane minione. Toliko sam znao popi**it na takve da je to neopisivo. Dođe pack sa desecrationom, mortar, laseri, plagued, nightmarish, extra health i bude super. Kao bonus, healaju se brzo, milina ![]() Jedva čekam da vidim kako će to od danas biti. Pročitao sam sve o promjenama, al dok ne isprobam, ne mogu suditi o tome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3761 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
bome su lijepo optimizirali Inferno... napokon mogu igrati! sa Barbarianom prolazim sad normalno. znači ne prelagano nego taman. i dobro su ga buffali i napravili balans između elite i champion pack-ova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3762 |
Guest
|
dosao patch,sutra sam u zg ![]() |
![]() |
![]() |
#3763 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://i.imgur.com/Zg9dI.jpg evo odmah nakon peča ![]()
![]() |
#3764 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3769 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
2 handeri imaju bolesne statse. 350 Int, 300 vit i tako. Mogao bi me (do)pasti jedan dobar Daibo za monka.
![]() |
#3773 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako koristim spellove sa dugim cooldownom gubim maltene sve skillove na koliko dugi im je cooldown. Jedno vrijeme sam koristio samo spellove sa kratkim cooldownom za vision quest, ali tu se opet javljaju drugi problemi - svaki čas treba žonglirati cooldowne kako bi konstantno imao dovoljno mane za cast zombie bearsi ili dire batsi, te za to vrijeme ne napada. Osobno mi nije nikako zabavno igrati sa SVIM abilityjima na cooldownu, ne znam kako se tebi da. Za spammanje bearsi još moraš doći maltene u melee range (gdje riskiraš da te eliti zarobe sa jailerom/freezeom/vortexom), dok sa mojim buildom koljem enemyje offscreen sa splintersima i hauntom. Uzimanjem vision questa se još gubi jedan passive slot, na čije mjesto je maltene obavezan Spirit vessel, pogotovo na hardcoreu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3774 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ne vidim problem imati 4 skilla na cooldownu 12 ili 15 sec a u to vrijeme ravnati zemlju medvjedima sa 300k damagea.. ono stvarno glupa kombinacija zar ne?! u tih 15 sec nije postojala grupa elite koja nije padala, tak da znam sta govorim.. Postoji jako puno kombinacija skillova u svim likovima.. Meni je moj WD bio brutalan. Sada vise nemogu tako igrat. Bio sam prejak, sada sam ispod prosjecan. Jedno vrijeme sigurno necu igrati WDa, neda mi se istraživati šta je sada dobro, dok ne skužim nekog u publicu sa dobrim WDom pa ga iskopiram. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 22.08.2012. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Blagoslov za Monkove
...povodom zadnjeg patcha, pozivam na osnivanje reda zweihandera. Posvetili bi se štovanju daiba, macola, sjekirčeta i slično ![]() Uz nove parametre rolanja statova, sword and board setup sam zamijenio 2handerom. Dobio sam 50% dpsa (22k na 32k), health mi je ostao tu negdje i dex je narastao za oko 200. Life on hit je ogromnih 1600 i ako ubrojim penale zbog brzine, leechanje mi je oko 25% bolje. Ono gdje 2handeri sjaje ko reflektori na maksimiru ![]() Monk odjednom može nukati elitove. Na battle.netu je opisan genijalan build, a ja ću ga opisati ukratko: 1. slot - Cyclone strike > Privuci sve mobove k sebi 2. slot - Blinding flash koji ih stuna i diže DPS 30% (i više) 3. slot - MoC Overawe > Još 48% DPSa unutar 2 sec 4. slot - 7 sided strike sa Fulminating Onslaught > 1777% Dpsa i 7x254 AoE Procedura s elit packom je uletiti među njih i 1>2>3>4 . Pokupiti drop ![]()
![]() |
#3776 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Definitvno prelagano. Droprate je bolji a i 2h oruzja padaju ali to ce im samo jos vise porusit vrijednost jer ce ih bit ko pljeve. Brzinski se digo na lev 65 na 2 i 3cem aktu.. Jednostavan recept, prosetati se kroz level navuc sve zivo na sebe i onda ih poskidat u velike bonuse za serije i killove sa jednim udarcem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
zadovoljan sam evo u 2 dana uspio dobit 2 itema koja nosim, to se prije nije dešavalo http://i.imgur.com/V23sc.jpg http://i.imgur.com/AVn7T.jpg
![]() |
#3778 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. mnogo dobri itemi i tata bi sine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|