|
![]() |
#3751 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Nije usko vezano za topic ali jedno pitanje za vas: Kako mi je kolega Los Sam ustupio screen protector novi za mog cubota gt99 zanima me kako vi to stavljate najlakse? Screen protector nije onaj smecasti nego proper sa 3 sloja. Na prijasnjim kad bi stavlja uvik bi se ispi*dia dok bi namistia tocno pod pravim kutom, mora bi odlipljivat i opet zalipit itd itd Ima ko savjet kako ga "pogodit" iz prve? |
![]() |
![]() |
#3752 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3754 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3755 |
Registered User
|
Ja isto preferiram ove na M. ![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Premium
|
za sve šaomiljupce |
![]() |
![]() |
#3757 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stigao i Hongmi sa našim GSM sistemom. Samo mu je cijena previsoka. http://www.banggood.com/Hongmi-WCDMA...-p-907410.html
#3760 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3762 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
strpljen spašen |
|
![]() |
![]() |
#3763 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Ja koristim Max Flavour Slim, ovaj koji je port sa Lenova nisam probao, imao sam prije Lenovo A820, na njemu je bio došao multilanguage rom (kupljen sa geekbuying-a, oni su stavili taj rom), ali isto nije bilo sve prevedeno na HR, nego nekih 70-80% sučelja pa vjerujem da je lako moguće da je to slučaj i ovdje, a i ne sviđa mi se Lenovo Dialer, Contacts i SMS aplikacija, a koliko sam vidio na screenovima ovaj rom portan sa Lenova koristi te aplikacije. |
|
![]() |
![]() |
#3764 |
Premium
|
Mali zaheb. Linkana verzija ima 4Gb kao i Kineska, ali je Kineska 35$ jeftinijia. http://www.banggood.com/Xiaomi-Hongm...d-p-83282.html
#3765 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
jeste mozda uspjeli dobit geekovu podrsku zadnja 2 dana. poslao sam ima mail ali nista ne odgovaraju,a ni live chat im ne radi?
#3766 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Kakav je ovaj mob i jel se može šta bolje uzeti za ove novce. http://www.pandawill.com/neken-n6-sm...reen-1gb-16gb- |
![]() |
![]() |
#3767 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3768 |
Registered User
|
Nitko ne šalje ispod 2 dana, neki će zavlačiti i po 2 tjedna, ali većina ima vjerojatno samo 30-50% uredjaja na lageru tako da često ovisi o konkretnom modelu... |
![]() |
![]() |
#3769 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ispalo je savrseno, bez ijednog mjehurica. Fala na savjetu! :chears |
|
![]() |
![]() |
#3770 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3771 |
Premium
|
Lenovo P780
Ima li mozda netko informaciju gdje bi se mogao online kupiti Lenovo P780 koji ima 3G na 900 i 2100? Za kinesko trziste je 3G na 2100, dok je za rusko i indijsko na 900 i 2100MHz. Probao traziti od indijskih trgovaca da mi posalju, ali nitko ne zeli. |
![]() |
![]() |
#3772 |
Premium
|
Odakle ti takve informacije? |
![]() |
![]() |
#3774 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Samo mi stvarno nije jasno zasto se boje rec da nemaju na stanju, nego muljaju da ima i da ga testiraju prije slanja. Da su odma rekli da nemaju na stanju, uzeo bi odmah crnog, jer meni nije toliko bitno koje je boje, jedino da nije bas rozi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3775 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3776 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3777 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Imao sam sreću proteklih nekoliko dana družiti se s zte v967s telefonom, a danas ga usporediti s Haierom w910. Fotke su slikane si padom mini pa nisu neko čudo. Snimio sami kratki usporedni video, stavim ga na YouTube u ponedjeljak. Haier je naručen s banga pred tri mjeseca za sestru, ZTE pred mjesec dana na Geeku za sestričinu. Kod oba je Slavko uzeo svoje. Oba telefona sam koristio 4 dana prije nego sam ih proslijedio. Na ZTE nisam dirao soft, na Haier je stavljen 4.1.2 Rom. Zte ima oko 13500 Antutu, a Haier po meni fantastičnih 16500. Veličina: Zte je dosta veći, a s obzirom da kod Haiera se dio ekrana potroši na tipke rekao bi da se dosta više ekrana dobije kod zte. Osobno, meni je malo prevelik i pretežak, mučim se kod korištenja jednom rukom. Rekao bi da imam prosječnu šaku (179 cm sam visok, nisam prevelik čovjek :-)). Dakle ZTE je osjetno veći i teži, Haier mi puno bolje leži u ruci i lakše ga koristim. Haier ima ip57 certifikat i otporan je na prskanje vodom i prašinu. Iskreno, izgleda mi nekako čvršće sastavljen od zte. Čini mi se da bi zte kod ozbiljnijeg pada brzo dobio oštećenja jer je plastika nekako mekša, a i sam mob je teži. Pogledati slike u prilogu. Ekran: Oba ekrana su IPS LCD. Kod Zte 5', Haierov 4,5'. Haier ima veći PPI i to se vidi iz aviona kad se stave jedan do drugog. Zte ima solidan ekran, boje i kutovi gledanja su dobri, mrvicu je ta rezolucija premala. Kod korištenja navedenog sam bio zadovoljan ekranom. Ali, kad ga se stavi pored Haiera ili Optimusa 4x vidi se očita razlika. Haierov ekran me oduševio, u rangu je s optimusom koji ima isto IPS HD ekran. Kome je bitno da je ekran lijepši neka uzme Haiera. Kome je bitno da je veći neka uzme zte. Nije nevažno napomenuti da Haier ima gorila 2 staklo a zte nema. Kamera: Zte 5 a Haier 8 megapiksela. Haierova daje bolje fotke (apsolutni sam amater, to sam procjenio odokativno). Nije neka velika razlika, čak sam očekivao nešto lošije fotke kod Zte. Haier je instantno nakon slikane fotke spreman za novu, kod zte je aplikacija za kameru užas, vuče se i spora je. Ali, to ne stavljam kao minus jer se lako stavi bolji Rom od ovog. Bilic je na Haieru puno bolji. To se vidi i po samoj "žaruljici" blica koja je ima duplo veći promjer na Haieru. Signal i telefonija. Kod oba mobitela sam imao t mobile karticu i nisam imao problema ni sa 3G ni s pozivima. Bio sam svuda, od Zagreba, Ogulina, Plaškog, Jastrebarskog i svugdje mi je 3g radio na oba. Nekako mi je kod poziva bolji ZTE, čišći zvuk dobijem. Kod Haiera sam imao problem da je drugi dan prestala raditi slušalica tokom poziva. Kolega koji je imao isti problem je savjetovao da opteretim mob tako da se zgrije. Vrtio sam Antutu test i slično i problem je treći dan sam od sebe nestao. Ne znam zašto se to dogodilo. Nakon toga već dva mjeseca se navedeno nije ponovilo. Software: Haier je došao s 4.0.4 romom, stavio sam neki 4.1.2 od nekog Španjolaca. Uploadat ću ga idući tjedan. Na tom Romu mobitel leti, nevjerojatno je brz kroz izbornike i aplikacije. Najbrži mob koji sam probao, a imao sam svakakvih high End Samsunga, Htc-a i LG-a. Čak kratko i iPhone :-). I to je to što se tiče romova, ništa drugo ni ne postoji za Haier Zte je došao s 4.1.2 romom. Nisam stavljao neki drugi, ali izbor je ogroman, od Miui, Lewa do prepravljenih stock. Za svakoga ponešto. Ovaj Rom je imao hrvatski, ali nije prevedeno nekih 15% stvari. Nije ništa štekao ili nešto ( osim kamera), ali da ostavljam sebi mob bi svakako stavio neki drugi. Baterija Oba mobitela su korištena u istom režimu. Dakle konstantno spojeni na net (3G ili wifi), sinkronizacija maila, viber, what's up. S Haierom sam dobivao oko 30 minuta razgovora i do 3 sata screen on. Bio sam zadovoljan s tim rezultatom, otprilike sam ga punio svakih dan i pol. Realno, ovo je mob koji treba puniti svaku večer. Zte ima bateriju koja me šokirala. 3 dana nisam punio taj mob nakon kaj sam je prvi put napunio do kraja. Dobio sam sat i 15 razgovora i oko 6,5 sati screen on. S tim da vjerojatno može i bolje s boljim romom i bez testiranja antutua i slično. Stvarno fantastična baterija. Zaključak. Bio sam uvjeren da ću si naručiti zte. Onda sam ga probao, i super je to mob, ali možda malo prevelik. Opet, baterija je fantastična. Haier ima bolji ekran, kameru, brži je. Ima gorila staklo i otporan je na vodu i prašinu. Negativno su neizmjenjiva baterija i samo trajanje iste. Zte je pojedinačno u svim poljima slabiji, ali u globalu je to odličan mobitel s fantastičnim trajanjem baterije. Također je jako bitna zajednica i romova, to ovom mobitelu daje dodatnu vrijednost. Kome je baterija bitna i voli veći ekran, neka navali na zte. Ja mislim da ću sebi naručiti Haiera, dolazi mi još isa et100 za drugu sestričinu, isprobati ću i njega pa odlučiti. U prilogu slike oba telefona.
|
|