|
![]() |
#3691 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni je zvuk odličan, kupio sam inear slušalice za 40kn koje deklariraju da ima dublji bas,one jeftikanerske u kompjuter shopu,pakiranja su u raznim bojama,ove su plave i zadovoljan sam sa zvukom. |
![]() |
![]() |
#3692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma prvi link je ustvari samo usporedba side by side ova tri uređaja što su u druga dva linka. Oni kod nas koštaju između 1150 i 1300kn, dakle to je cifra. Njuškalo mi otpada jer želimo garanciju, a Prestigio daje 2godine iste što je super. Znam da nijedan od ta tri nije bajan, ali ako nema neke alternative (a nažalost mislim da nema) onda me zanima dali netko zna koji je od njih najbolji? Hvala.
#3693 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Zipax, mislim da nije do hardvera,imao sam Samsung Galaxy Acei,a sad imam kineza JiaYu G3T s kojim sam pre zadovoljan,koristim ga 3.tjedna,naručen sa Antelifea, zvuk je na oba telefona bio odlican |
![]() |
![]() |
#3694 | ||
Guest
|
Citiraj:
Sretno sa kupnjom. Citiraj:
Možda voziš neki custom rom ili? |
||
![]() |
#3695 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
da li je netko od vas koristio možda SP flash tool za flashanje kineza? Naime nikako da nagovorim mobitel da mi radi pod windowsima 8 x64 sa driverima koji su potrebni za taj sp flash tool ![]() |
![]() |
![]() |
#3696 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
jel mi netko moze provjerit di se mob trenutno nalazi,ja pokusavam pa ili ne znam ili jos ne prikazuje stanje.kod je RG271653289DE
#3697 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@jakesevic Treba nam i datum slanja. A možeš pogledati i sam https://www.deutschepost.de/sendungs...e=en&init=true
#3699 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
e ovi kreteni s geeka mi sad javalju da su mi greskom umjesto cubota one s turbo procom poslali tronsmart ts7. poludio sam. Kakav je taj tronsmart, rekli su mi da mogu odbit posiljku i napraviti mi refund ili preuzeti?sad ne znam sto da radim,ima tko kakav prijedlog
#3700 |
Antimićanin
|
Po samim specifikacijama nije baš tak loš mobitel. A i kolega Ag008 ga hvali. |
![]() |
![]() |
#3701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko vidim, fizički su isti jer koriste iste covere i LCD ekran, a i hardverski su identični. Vjerojatno se radi o sistemu - isti uređaji, druga naljepnica. http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=tronsmart+ts7
#3702 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Može ko kupon za banggood - tnx ![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Stiglo - hvala. |
![]() |
![]() |
#3704 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
evo kako sam puno naučio od društva na forume, red je da malo pridonesem.. ![]() Ja osobno posjedujem ovaj 4044, i odmah da ti kažem da ga ne uzimaš u obzir za kupovinu curi. Taj telefon je vrlo dobar u svemu, osim u trajanju baterije, koja uz jaaako ekonomično korištenje jedva izgura od jutra do navečer. 4055 je praktički isti mobitel samo sa osjetno većom baterijom (samim tim i malo deblji) i on bi trebao držati i do dva dana. Ne znam ništa o ovom 5400 osim toga što piše u specifikacijama, ali moja osobna preporuka ti je Prestigio 3540 DUO, kojeg sam ja uzeo curi (otprilike je imala iste prohtjeve kao i tvoja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3705 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3706 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Pozdrav! Kupio sam na Banggood Haier w910, stigao mi je jučer i ne radi mi zvučnik za vrijeme poziva. Da li je imao ko takvih iskustava? Što mi je činiti? Slao sam mail im ali jos nisu nista odgovorili.. |
![]() |
![]() |
#3707 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#3708 |
Premium
|
Thl w100 upravo pao s metra visine na plocice i touch je napukao pri vrhu. Nije puno, ali me nervira kada pogledam. Ima li ga gdje kupiti? |
![]() |
![]() |
#3710 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3711 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To je tak napravljeno, ko droga neka. Dobis jedan dobar pa mislis da bu iduci bio jos bolji kad ono njesra ali vec kad je prvi dosao ok, mogao bi i treci itd. Jos malo pa ce psihici morat specijalizirat odvikavanje od china mobitela. |
![]() |
![]() |
#3712 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Morat ces onda slati mob u Kinu. Jebiga. |
|
![]() |
![]() |
#3713 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Imap sam isti problem na sestrinom Haieru. Kolega mi je savjetovao da ga malo opteretim igrama i punjenjem da se zgrije pošteno par puta. Tako sam i napravio, i nakon 2 dana problem je nestao sam od sebe. Evo ona već dva mjeseca koristi mob i nikakvih problema. Inače, meni je banggod brzo odgovorio tada, tražili su da nekako snimim da se vidi u čemu je problem, ali pošto je sve proradilo nisam ništa snimao. I probaj flashati onaj 4.1.2 orginalni rom, tu je netko stavio link, malo potraži. Savjet za rom za ZTE v967s s hrvatskim? S geeka mi došao jučer mobitel, ima hrvatski ali ima nekih 20% stvari koje nisu prevedene. Pošto mobitel nije za mene stavio bi neki rom di je sve tip top.
#3714 | |
Premium
|
Citiraj:
Pitanje je jel se isplati sad to kupovati i mijenjati ili ga prodati ovakvog kakav jeste i kupiti drugi. Napuklina se skoro i ne vidi, tj. ne upada u oci ali mene nervira jer znam gdje je ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3715 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Prijatelju isto napukao ekran al mislim da je samo onaj prvi plasticni dio valjda TS. On je mislio uzimeti al jel to problem zamijeniti... |
![]() |
![]() |
#3717 |
Premium
|
Lenovo A800 - Peticija za objavu source kodova Ako netko ima minutu vremena, bilo bi dobro da se ispuna ova peticija koja bi mogla dovesti do objavljivanja source kodova za A800, kasnije i za druge Lenovo mobitele, a možda onda i za ostale poznatije brandove, od kojih bi zajednice imale velike koristi.
#3718 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3719 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
E ovako curi će uskoro doći doogee dg300. Jel možda postoji custom rom za taj mob da se odmah roota i ubaci custom rom možda od nekog drugog moba sa sličnim speckam ili nešto??? Inače nedavno sam imao druženje s tim mobom i za tu cijenu 5' ekran IPS dual 1.3 stvarno super ide. I čudno proc mu piše na geeku 6572W 1.0 dok na youtube filmovim pokazuje 1.3 |
![]() |
![]() |
#3720 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Meni je isto to bilo,2 dana ga nisam koristio za pozive kad sam vidio da ne valja zvuk...igrao sam samo igre na njemu,znači bio je stalno zagrijan.Treći dan stavljam SIM karticu i sve radi perfektno,zvuka ima. Evo sad će biti 2 mjeseca kako imam mobitel,nema problema nikakvog. Zato ti je savjet,dobro ga optereti i zagrij. |
|
![]() |
![]() |
|
|