|
![]() |
#3721 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Orginalni 4.1.2 o kojen se govori, nekom spanjolcu dosao mob s tim romom, on je napravio backup i ekipa samo naoravila da se moze flasatibna cwm. Imam to negdje na disku, sutra popodne ga stavim na dropbox za skidanje
#3722 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali čudno je što ga je neki španac dobio, a ne nitko kod nas. A naručismo ih mnogo. A možda nove pošiljke sadržavaju 4.1.2. Ako dođe ijedan sa tim romom, odma ga čupam van ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3723 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav, imam problem sa ET 100 t45 kineskim mobitelom. Sve radi ok osim interneta na mobitelu, u njemu je VIP-ova kartica sa savršenom tarifom na pretplatu. Pokušao sam dodavanjem novog apn-a ali opet ne radi internet. Molim pomoć Hvala!
#3725 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Internet Name: VIP APN: data.vip.hr Proxy: 212.91.99.91 Port: 8080 MCC: 219 MNC: 10 Authentication type: None APN type: default Sve ostalo: zaboravio sam napomenuti da je broj 098, znači t-com koji je prenešen u vip
#3726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod mene je (pišem samo različite postavke): Name: Broadband Proxy i Port: Vrsta provjere: PAP APN vrsta: default,supl
#3728 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni piše : gprs0.vipnet.hr Proxy:212.091.099.091 Drugo sve isto i radi,probaj |
![]() |
![]() |
#3731 |
Premium
|
Panda ima akciju određenih mobitela ovaj mjesec. Cijene su dobre - novi Cubot One (6589T čipset) ide za 167$ umjesto 190$. http://www.pandawill.com/bestbuyoffe...ign=2013-11-08
#3732 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jel ono Cubot GT99 ima problema s GPSom?
#3733 |
Premium
|
Mislim da svi mobiteli sa MTK6589 čipsetom imaju taj problem. Ne znam kako stvari stoje sa novom, T(urbo) verzijom čipseta.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 08.11.2013. u 15:49. |
![]() |
![]() |
#3735 |
Premium
|
Ljudi problem gps-a je najjcesce u losoj anteni i onda nikakav software fix ne pomaze ako naletis na model sa losom antenom. Ima fixeva za brzi lock satelita i za one programe za trcanje, ali ako vam stigne mob bez ili sa losom antenom to ne pomaze
#3736 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nije problem (samo) u losoj anteni, nego u gpsu mtk procesora. Pa inace bi svi kinezi imali zaqrc gps, a ne samo mtk |
![]() |
![]() |
#3738 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da je stvar u anteni koja mora biti bolje složena za MTK procesore i ako se potrude to napraviti MTK nema problema, a to kažem zato jer Zopo C2 nema problema s navigacijom, čak i u zatvorenom dobro hvata satelite. |
![]() |
![]() |
#3739 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3740 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3742 |
Registered User
|
Ne bih rekao, poprilično sam testirao GPS na 2 kineza s MTK6577, jednog s MTK6589 i jednog s MTK6589T čipom i na svima je GPS dobro radio, i to bez ikakvog fixa, samo s uključenim EPOom. |
![]() |
![]() |
#3743 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
a oba su MTK 6577 |
|
![]() |
![]() |
#3744 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
dali mi itko može reći ko je već naručivao preko geeka kakva su mu iskustva...evo već par puta im šaljem mail i dosad mi na nijedan nisu odgovorili...a našao sam mobitel kod njih da je in stock te bih ga naručio...dal da navedeni mobitel samo stavim u košaricu te platim preko paypala ? koliko treba čekati da ga pošalju...nakon koliko je vama stigao koji ste uzimali preko njih,te dali im se treba javit na neki mail da sam naručio ili ovako kako sam rekao...dali će se onda oni sami javiti ? ... |
![]() |
![]() |
#3745 |
Premium
|
Nemoj narucivat dok ti ne odgovore, jer velika je i vjetojatnost da ga nemaju. Bolje ti je izgubit par dana na odgovore nego pozurivat, pa se kasnije kajat |
![]() |
![]() |
#3746 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3747 |
Premium
|
Je, to im je u cilju. Gotovo svima |
![]() |
![]() |
#3748 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Geeku i pandi su svi proizvodi "in stock" - za one koje stvarno imaju u skladištu, ali i one koji će im doći recimo za 2 tjedna. Na chatu pitaj što je doista na stanju. Beng mi je tu bolji jer im doista piše imaju li, te ako ne kada dobivaju.
#3750 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
lol lazu ko i svi drugi, uvjerio sam se na vlastitom primjeru lazu i kada ce dobiti, tj. imaju metodu "dolazi sutra/preksutra" i onda samo pomiču to "sutra/preksutra" i po tjedan-dva dok zaista ne dobiju trazeni artikal. |
![]() |
![]() |
|
|