|
![]() |
#331 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Čini mi se da nije ista glumica kao u prethodnoj sezoni, ili je vrlo slična ili se izmjenila. Možda su je zato i ubili.
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma ista je glumica, samo se malo zdebljala ![]() Kaj se tice trece, to je Galactica, ne mos ocekivati stalno neko kickanje assa ![]() Meni je epizoda cist okk, sam kaj je ona Sixica totalna suckerica, kaj mislite oce li ih ovi spizditi ili ce se nekim cudom spasiti? (tipa da su se njihovi Centurioni ukrcali na brod od ovog i da ce ga sad spickat) ili ce caylonci ipak ostati samo na zlima? BTW Lee mi je onak totalni sucker, on stalno brije na neka pravila i to, a ne vidi da ga Zerek i dalje iskoristava... Mislim da ce sljedece dvije biti napetije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Odgleda sam sinoc treću epizodu i mogu reci na nije uopće loša
![]() Daleko bolja od prethodne i sa zanimljivim twistom kad ![]()
![]() |
#337 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Hmmmm, da rezimiram epizodu: dogodilo se gotovo pa nista novoga...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
[CTN]Mr.Ti
|
^^^^ Ja imam osjecaj da se ovi nasi komentari od danas odnose na s04e04...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
0403 je dramski bila vrhunska,iako je bila još jedna sapunica-Cally cura koja ju igra je odlično odglumila,iako je svima to bio nairitantniji lik meni je bila simpatična. Al ovo danas je presporo prerazvučeno.... bit će bolje.
![]() |
#343 |
Premium
|
Ova četvrta je bila skoro pa niš novog, tj apsolutno ništ novog, osim kaj su se ovi caylonci počeli čudno ponašati, a još četri epke do kraja. Kak mi se sve čini u zadnje dvije bumo sve saznali, mada opet sumljam da ćemo sve saznati ![]()
![]() |
#344 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prestajem gledat. Cally mi je bila do ibera cura. Pogotovo u prve 3 dok se nije ozenila za chifa, a i poslje simpaticna... Ovo je sad zaquratz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma ovaj Baltar je tako naporan .. jao. Charles Manson mu nije do čička... novi Mesija? Hell yes! :S
![]() |
#347 |
Pink Floyd fan
|
I dalje se slažem sa komentarima. Prošlu epizodu sam branio riječima da ne mora svaka imati fight u svemiru i da mogu raditi na razvoju likova. Međutim 4. epizoda nije ni jedno ni drugo. Kao što reče horza imali su potencijal za izkoristiti a nisu. Petljaju sa onim jednookim i njegovom ženom... Mladi Adama isto počinje živcirat' a Baltar živcira odavno no to je takva uloga iako su po meni pretjerali. Stvarno je još samo 4 epizode ostalo do kraja?
![]() |
#348 | |
Premium
|
Citiraj:
a ova Tori se kao odmetnula, počela je hvatati baltarovu briju, dok Saul još uvijek brije na bol svoje žene, pa sad tu bol pokušava ugasiti, ako je caylon, da ga ne boli više, a chif je totalno pukel... sudeći po nazivima epizoda izgleda da će tek u 6-toj otrkiti zemlju, a onda zadnje dvije će biti raspašoj... Bez obzira kaj je ova epizoda bila traljava, mislim da to ipak treba gledati kao cjelinu, a ne svaku epozodu zasebno, jer tek onda ce biti nesto (nadam se)
![]() |
![]() |
#349 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
imdb kaže: Season 4, Episode 10: The Hub Original Air Date: 6 June 2008 Season 4, Episode 11: Revelations Original Air Date: 13 June 2008 primjetite da je 8. epizoda u 2 nastavka, a 9. se zove Sine Qua Non. http://www.imdb.com/title/tt0407362/episodes#season-4 ... a malo mi je šugavo da rade polusezone, a ne cijele sezone. brijem da će na ovaj način izgubiti momentum.
![]() |
#350 |
Premium
|
erm no krasno, sad čemo čekati još jednu godinu dana da konačno saznamo sve mada to sad znači da će sad sve živo razvuči, jer neznam kaj bi još mogli kemijati u 20 epizoda...
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a dobro nemojte sad prdit, još uvjek je to kvalitetna serija i neće takve bit bogami opet ko zna kad zato bolje da malo duže traje... bit će akcije uskoro... valjda sve ovo s Baltairom ima nekog jebenog značaja.
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
zanimljivo je to da je bsg jedna od serija koja je u isto vrijeme napeta i dosadna. no, ovo razvlacenje radnje je nespretno napravljeno, i nekako ne odusevljava. no, kaj je za ocekivati od 50k ljudi izgubljenih u svemiru.sada kada nam je dobro, ubijamo se i koljemo, a kaj tek da je tako kao u seriji.. no, nekako za gledatelja, postalo mi je jako jako dosadno i nezanimljivo. no, prepuna je serija istinitosti o ljudskoj gluposti. za to, kapa dole ![]()
![]() |
#356 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
prve dvije sezone su bile zakon, cijelu trecu sam cekao neku akciju/zanimljivo, pa nikako. I mislim ajd rastegli su kako bi mogli imati i cetvrtu sezonu. Jos kada sam cuo da je ova sezona zadnja bas sam se razveselio jer sam mislio kraj razvlacenju, a kad ono.... Najgora dosad. Cura prestala gledati, a ja zadnju pogledao u 15 min (premotavao) jer se jednostavno nisam mogao odrzati budnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Pink Floyd fan
|
Upravo tako, sjećam se kad sam dobio u komadu 1. i veći dio druge sezone. Pogledam jednu epizodu, odmah drugu, pa treću... Sad počnem gledati, pauziram, radim nešto drugo, nastavim... Možda je problem u meni a možda su u šumi.
![]() |
#358 |
Premium
|
pa problem je u tome što je prva bila "napeta" ono caylonci im cijelo vrijeme za petama, pa još k tome izgledaju ko ljudi, zato je bilo čekanje svake epizode onak napeto. Četvrta je dosadna jer em što svi očekujemo kraj, da saznamo sve što nas zanima, a oni sad tu još dodaju dramu, te razvlače... Vjerujem da pogledamo cijelu 4-tu u komadu, onda bi bilo ok, ovak već gubimo lagano živce...
![]() |
#359 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ne bih se slozio. ne moze svaka epizoda biti napunjena akcijom i dogadanjima... prve 3 epizode su mi bile vrhunske. cetvrta je bila mirna ali vjerujem da ima svoju svrhu i da priprema teren za buduce dogadaje. ne moze se samo iz akcije u akciju, jel? mislim da ima nekih djelova u cetvrtoj sezoni koji odavaju buduci slijed dogadaja... nesto slicno kao i govor od hybrid-a iz razora, gdje je prorekao buducnost i dogadanja u prvih par epizoda 4. sezone. evo quote : Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Kvešćn! Kaj nije još jedna ona buba iz miniserija koja se pojavila na CIC-U (hmmm) u hangaru? Il sam ja pomješao neke serije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|