|
|||||||||||
|
|
#332 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#334 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|

|
i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
|
jer bi morao igru prelaziti 100 puta i svaki puta drukčije igrat, neke misije sjebat, neke propustit, neke odigrat drukčije da bi sve vidio. to je zato jer nemreš bit sa svima dobar, nekog moraš sje...t da bi neko drugi profitirao 

|
Ja tek sad skužio da se radnja clear sky-a dešava prije shadow of chernobilla XD
BTW dosta veliki spoiler |

|
i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
|
jer bi morao igru prelaziti 100 puta i svaki puta drukčije igrat, neke misije sjebat, neke propustit, neke odigrat drukčije da bi sve vidio. to je zato jer nemreš bit sa svima dobar, nekog moraš sje...t da bi neko drugi profitirao 

|
|
#335 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Premium
|
![]() dao sam ga owlu :/ |
|
|
|
|
|
#340 |
|
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
koji sam ja idiot. kupio sam i soc i cs boxove. kad je bila akcija na steamu uzmem ja njih ponovo (jbg, nema dvd-ova, instalacija, rekova ili svaki put ubacivanja medija kad hoću igrati...). naravno, naručio sam i cop, i to limited edition kad nije bilo drugog. platio zajedno s poštarinom 270kn, i sad mi uleti ovo na stemu... btw. kupio sam cop i na steamu za 10 eura
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#344 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav evo mene opet u ovoj temi no kako bilo imam jedan problem... krenio sam prema skadovsk(barem mislim da se tako zove)jer sam skupio oruzja,artfiactsa i armor/oruzje za popravak no ne daju mi unutra jer su pod uzbunom zbog bandita i mutanata e sada ja sam pocistio sve sto ih je bilo,barem tako mislim i dalje mi ne daju ulazak unutra jednostavno ne znam u cemu je problem |
|
|
|
|
|
#345 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel makneš oružje prije nego što hočeš ući? Ja sam toliko čekao ovu igru, malo se razočarao u kratkoći CoP-a, sad napokon izašla eng. verzija koju ne mogu igrati na Win 7 jer me ubija sporost od loadanja (oko 5-6 minu) pa kad konačno uće hoću quicksave pa to traje minutu, hoću u izbornik ući odnosno pauzirati igru i to minutu traje, a ja nikako da vratim jednu i jedinu Vistu no to ću tek kad kupim novi sistemski WD Black... u sljedečih par dana...kad mi se vrati kapara za auto , dakle tek ću za 6-7 dana konačno i ovo igrati, pa pređem za 10ak sati (dok su se epski prethodnici igrali i po 40 sati bez beda), taman izađu neki veći modovi, pa ponovo nabacim...Ehhh, šta bi dao da je igra veća... bar kao pola Clear Skya...
|
|
|
#346 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao .Ima se što igrate ako ne letite samo za glavnim misijama. Ima sporednih misija cijelo čudo i puno su zanimljivije od dosadašnjih dijelova .Mape su krcate stvarima i skrivenim lokacijama . Sve u svemu jako zadovoljan ![]() |
|
|
|
|
|
#347 | |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I meni se to dogodilo, ali su otvorili nakon par "njihovih" sati. Proseci po mapi, skupljaj stvari za prodaju u medjuvremenu
|
|
|
|
#349 |
|
Premium
|
@tor i zippo hvala na odgovoru ali noc se sprema trenutno u save-u a to nije pametno bas u call of pripyatu po noci lunjati bez night visiona ![]() sto se tice modova @ECHO ja koristim evo par AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (1.2 -Complete grafika je puno ljepsa od defaultne,sunray itd sve uljepsa dodatno ako te zanima probaj Better Blowout sounds kao sto ime kaze... Carry More Weight + SEVA suit with Night Vision mod mozda nekima izgleda kao cheat,ali 50 kg je realno,ali smijesno jedva 2-3 pljuce i par pistolja,i osnovno(medkitovi,bandage,vodka,red bull ) uspijes ponijeti...zato ovo dodaje 150 kg Dade's CoP MOD (1.0) hardcore dozivljaj call of pripyata ne za svakoga Full Upgrades Without Tools (1.0) i ovo... to bi bilo to,sada cekam neki mod veci kao sto je bio OGSM za clear sky(ime je tocno,zar ne?!) pa cemo onda novu igru opet zapoceti... ![]() |
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To je mod za ljepsu grafiku ili ljepse vrijeme? Jedina stvar koja mi smanjuje igrivost je prokleta kisa koja vjecno pada i tmurno nebo..ko da sam u fkn Engleskoj Znam da bi to trebalo davati dozu "straha" ili neceg al meni samo smeta ![]()
|
|
|
|
#359 |
|
Premium
|
i sto si mi ti sada pomogao...osim et' sto si postao da se vidi... nisam dosao da spammam i da se vidim da sam ja igrao igru,vec kao sto velim te me misije muce i trebam pomoc... @demetrius to su ti controlleri...njih je tesko ubiti em' ti oruzja uzmu iz ruku,staminu smanje i jos zdravlje...a tesko ih je unistiti... |
|
|
|
|
|
#360 | ||
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zayebani su, ali kad se skuži kako sa njima nisu neki problem... Citiraj:
Al si se odma uvrijedio ![]() Pa ne mogu te tolike misije mučit pa da se na trepavice postaviš, ja sam večinu stvari našao iz prve ili druge... i to na ruskoj verziji... a ne vjerujem da sam imao sreče... Ideš i pričaš sa NPC-ima. Voliš Mass Effect, tam se isto priča, puno ![]() Ovdje se također mora pričati, uvijek će ti netko dati neki trag... Na kraju krajeva... igraj dalje, sljedeči quest, pa i sljedeču zonu... lako se kasnije vratiš malo...
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|