|
![]() |
#334 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
|
Ja tek sad skužio da se radnja clear sky-a dešava prije shadow of chernobilla XD
BTW dosta veliki spoiler |
i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
|
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() dao sam ga owlu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
koji sam ja idiot. kupio sam i soc i cs boxove. kad je bila akcija na steamu uzmem ja njih ponovo (jbg, nema dvd-ova, instalacija, rekova ili svaki put ubacivanja medija kad hoću igrati...). naravno, naručio sam i cop, i to limited edition kad nije bilo drugog. platio zajedno s poštarinom 270kn, i sad mi uleti ovo na stemu... btw. kupio sam cop i na steamu za 10 eura
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav evo mene opet u ovoj temi no kako bilo imam jedan problem... krenio sam prema skadovsk(barem mislim da se tako zove)jer sam skupio oruzja,artfiactsa i armor/oruzje za popravak no ne daju mi unutra jer su pod uzbunom zbog bandita i mutanata e sada ja sam pocistio sve sto ih je bilo,barem tako mislim i dalje mi ne daju ulazak unutra jednostavno ne znam u cemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel makneš oružje prije nego što hočeš ući? Ja sam toliko čekao ovu igru, malo se razočarao u kratkoći CoP-a, sad napokon izašla eng. verzija koju ne mogu igrati na Win 7 jer me ubija sporost od loadanja (oko 5-6 minu) pa kad konačno uće hoću quicksave pa to traje minutu, hoću u izbornik ući odnosno pauzirati igru i to minutu traje, a ja nikako da vratim jednu i jedinu Vistu no to ću tek kad kupim novi sistemski WD Black... u sljedečih par dana...kad mi se vrati kapara za auto ![]() Ehhh, šta bi dao da je igra veća... bar kao pola Clear Skya...
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao .Ima se što igrate ako ne letite samo za glavnim misijama. Ima sporednih misija cijelo čudo i puno su zanimljivije od dosadašnjih dijelova .Mape su krcate stvarima i skrivenim lokacijama . Sve u svemu jako zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I meni se to dogodilo, ali su otvorili nakon par "njihovih" sati. Proseci po mapi, skupljaj stvari za prodaju u medjuvremenu
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
@tor i zippo hvala na odgovoru ali noc se sprema trenutno u save-u a to nije pametno bas u call of pripyatu po noci lunjati bez night visiona ![]() sto se tice modova @ECHO ja koristim evo par AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (1.2 -Complete grafika je puno ljepsa od defaultne,sunray itd sve uljepsa dodatno ako te zanima probaj Better Blowout sounds kao sto ime kaze... Carry More Weight + SEVA suit with Night Vision mod mozda nekima izgleda kao cheat,ali 50 kg je realno,ali smijesno jedva 2-3 pljuce i par pistolja,i osnovno(medkitovi,bandage,vodka,red bull ![]() zato ovo dodaje 150 kg Dade's CoP MOD (1.0) hardcore dozivljaj call of pripyata ne za svakoga Full Upgrades Without Tools (1.0) i ovo... to bi bilo to,sada cekam neki mod veci kao sto je bio OGSM za clear sky(ime je tocno,zar ne?!) pa cemo onda novu igru opet zapoceti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To je mod za ljepsu grafiku ili ljepse vrijeme? Jedina stvar koja mi smanjuje igrivost je prokleta kisa koja vjecno pada i tmurno nebo..ko da sam u fkn Engleskoj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
i sto si mi ti sada pomogao...osim et' sto si postao da se vidi... nisam dosao da spammam i da se vidim da sam ja igrao igru,vec kao sto velim te me misije muce i trebam pomoc... @demetrius to su ti controlleri...njih je tesko ubiti em' ti oruzja uzmu iz ruku,staminu smanje i jos zdravlje...a tesko ih je unistiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zayebani su, ali kad se skuži kako sa njima nisu neki problem... Citiraj:
Al si se odma uvrijedio ![]() Pa ne mogu te tolike misije mučit pa da se na trepavice postaviš, ja sam večinu stvari našao iz prve ili druge... i to na ruskoj verziji... a ne vjerujem da sam imao sreče... Ideš i pričaš sa NPC-ima. Voliš Mass Effect, tam se isto priča, puno ![]() Ovdje se također mora pričati, uvijek će ti netko dati neki trag... Na kraju krajeva... igraj dalje, sljedeči quest, pa i sljedeču zonu... lako se kasnije vratiš malo...
![]() |
![]() |
|
|