Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2010., 23:38   #331
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005

ste skužili da Strelok ima pda sa objectiveom kill strelok ne zato što je zabunom uzeo Scarov, nego zato što ga je monolith/c-consciuosnes na kraju clear skya brainwashao (pošto im je strelok bio prijetnja, a zabunom su njemu samome zadali da obavi taj zadatak) i stavio mu onu tetovažu (za koju na kraju shadow of chernobila saznate da je oznaka brainwashanih agenata)

-->
Ja tek sad skužio da se radnja clear sky-a dešava prije shadow of chernobilla XD

BTW dosta veliki spoiler

ste skužili da Strelok ima pda sa objectiveom kill strelok ne zato što je zabunom uzeo Scarov, nego zato što ga je monolith/c-consciuosnes na kraju clear skya brainwashao (pošto im je strelok bio prijetnja, a zabunom su njemu samome zadali da obavi taj zadatak) i stavio mu onu tetovažu (za koju na kraju shadow of chernobila saznate da je oznaka brainwashanih agenata)

Zadnje izmijenjeno od: Viperus. 11.02.2010. u 23:58.
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 23:47   #332
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

kako da rijesim problemonih monolitha,nece ih ni duty ni freedom a hocu sredit taj task

-->

kako da rijesim problemonih monolitha,nece ih ni duty ni freedom a hocu sredit taj task

Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:23   #333
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005

i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
-->
Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova

i ja završio ali mi taj task osto zatvoren,di se mogu vidjet svi mogući završeci??
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 07:30   #334
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Ti bracek si to "skužio" u krivom topicu. imaš posebni topic S.T.A.L.K.E.R. i Clear Sky.

Citiraj:

To ćeš srediti ovako

prvo moraš sa Novikovim (znanstvenik u bunkeru) i sa Owlom (traderom na prvom katu Skadrovska) dogovorit da ćeš od njih dobavit SVAROG improved detector da istražiš anomaliju na brani (nedaleko od stanice Yanov, ima 2 velika dimnjaka). kvest ti se zove "Tempting businnes" čekaš par dana i kada ga donesu Owlu, ovaj te nazove, tj, vidiš u uglu da je stiglo.

nakon toga, odeš tamo na branu i pojavi se anomalija i iz nje ispadne hrpa kreplih duty vojnika, jedan od njih ima PDA. taj PDA možeš dati ili Lt. Shulgi iz Dutyja ili Lokiju iz Freedoma. kome god daš taj PDA, taj ti počme vjerovati i dozvoli ti da monolitovce pridružiš njima.

ako nisi još bio u pripyatu, ne zaboravi pozvat Stridera sa sobom (glavni u monolitovcima). sjedit će ti u Yanov stanici, sad ovisi o tebi oće bit sa zelenima ili crnima

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
završetaka imaš more, na youtubeu bi ih možda mogao sve vidjeti jer bi morao igru prelaziti 100 puta i svaki puta drukčije igrat, neke misije sjebat, neke propustit, neke odigrat drukčije da bi sve vidio. to je zato jer nemreš bit sa svima dobar, nekog moraš sje...t da bi neko drugi profitirao

zato obožavam ovu igru
-->
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Ja tek sad skužio da se radnja clear sky-a dešava prije shadow of chernobilla XD

BTW dosta veliki spoiler

Ti bracek si to "skužio" u krivom topicu. imaš posebni topic S.T.A.L.K.E.R. i Clear Sky.

Citiraj:

To ćeš srediti ovako

prvo moraš sa Novikovim (znanstvenik u bunkeru) i sa Owlom (traderom na prvom katu Skadrovska) dogovorit da ćeš od njih dobavit SVAROG improved detector da istražiš anomaliju na brani (nedaleko od stanice Yanov, ima 2 velika dimnjaka). kvest ti se zove "Tempting businnes" čekaš par dana i kada ga donesu Owlu, ovaj te nazove, tj, vidiš u uglu da je stiglo.

nakon toga, odeš tamo na branu i pojavi se anomalija i iz nje ispadne hrpa kreplih duty vojnika, jedan od njih ima PDA. taj PDA možeš dati ili Lt. Shulgi iz Dutyja ili Lokiju iz Freedoma. kome god daš taj PDA, taj ti počme vjerovati i dozvoli ti da monolitovce pridružiš njima.

ako nisi još bio u pripyatu, ne zaboravi pozvat Stridera sa sobom (glavni u monolitovcima). sjedit će ti u Yanov stanici, sad ovisi o tebi oće bit sa zelenima ili crnima

Citiraj:
završetaka imaš more, na youtubeu bi ih možda mogao sve vidjeti jer bi morao igru prelaziti 100 puta i svaki puta drukčije igrat, neke misije sjebat, neke propustit, neke odigrat drukčije da bi sve vidio. to je zato jer nemreš bit sa svima dobar, nekog moraš sje...t da bi neko drugi profitirao

zato obožavam ovu igru
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 09:26   #335
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

problem je u tome sto sam ja odavno zavrsio taj task,i znam da sam dao PDA dutyu,ali mi nisu zeleni

-->

problem je u tome sto sam ja odavno zavrsio taj task,i znam da sam dao PDA dutyu,ali mi nisu zeleni

Staro 12.02.2010., 10:23   #336
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

a jesi možda ima dao PDA od

Morgana? kad si napao one mercove i bandite, na brdu iznad Skadrovska? Gore je lik, Morgan, preprodaje stvari mercovima i banditima. trebao si njegov PDA dati ili Freedomu ili Dutyju, bolje Dutyju. A ako si ga već dao Owlu, onda ne znam kako ćeš to riješiti.

-->
Citiraj:

a jesi možda ima dao PDA od

Morgana? kad si napao one mercove i bandite, na brdu iznad Skadrovska? Gore je lik, Morgan, preprodaje stvari mercovima i banditima. trebao si njegov PDA dati ili Freedomu ili Dutyju, bolje Dutyju. A ako si ga već dao Owlu, onda ne znam kako ćeš to riješiti.

Staro 12.02.2010., 11:06   #337
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

dao sam ga owlu :/
Staro 12.02.2010., 11:20   #338
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

onaj laptop koji si oteo mercovima u onoj zgradi kod velikog mosta

-->
Citiraj:

dao sam ga owlu :/
Epic Fail sad komotno možeš završiti igru i otići iz zone.

njemu ništa nedaj, ali ništa, osim onoga što traži. a to je

Staro 13.02.2010., 11:00   #339
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

CoP na Steamu 20€, a ako već posjeduješ SoC ili SC onda 10€

Ja još uvijek čekam na neki Pack, zapakiran da kupim
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2010., 11:44   #340
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
koji sam ja idiot. kupio sam i soc i cs boxove. kad je bila akcija na steamu uzmem ja njih ponovo (jbg, nema dvd-ova, instalacija, rekova ili svaki put ubacivanja medija kad hoću igrati...). naravno, naručio sam i cop, i to limited edition kad nije bilo drugog. platio zajedno s poštarinom 270kn, i sad mi uleti ovo na stemu...

btw. kupio sam cop i na steamu za 10 eura

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 12:39   #341
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Datum registracije: Apr 2007

to sam i ja napravil...a je to velik zajeb ili mali...neda mi se opet igrat,makar sam jos na pocetku..

ps.di je hebeni drugi kljuc od karnistera sa otrovnim plinom..i guide sam si skinul ali ne nalazim ga. jedan je strganom autu pod mostom a di je drugi?

-->
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Epic Fail sad komotno možeš završiti igru i otići iz zone.

njemu ništa nedaj, ali ništa, osim onoga što traži. a to je

to sam i ja napravil...a je to velik zajeb ili mali...neda mi se opet igrat,makar sam jos na pocetku..

ps.di je hebeni drugi kljuc od karnistera sa otrovnim plinom..i guide sam si skinul ali ne nalazim ga. jedan je strganom autu pod mostom a di je drugi?

PhnX je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 12:58   #342
Tex Willer
Premium
Moj komp

Tex Willer's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

drugi ti je u autu koji se nalazi otprilike na sredini mosta

-->
Citiraj:
Autor PhnX Pregled postova

drugi ti je u autu koji se nalazi otprilike na sredini mosta

Staro 19.02.2010., 15:50   #343
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
nemrem vjerovat da nisam videl onaj auto na mostu...debil...

a i nasel sam sejv di jos imam pda od M. kod sebe.... i lijepo pise u guidu kaj se treba delat...ali ak to citam,nema smisla igrat....
PhnX je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 01:57   #344
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Pozdrav
evo mene opet u ovoj temi no kako bilo imam jedan problem...
krenio sam prema skadovsk(barem mislim da se tako zove)jer sam skupio oruzja,artfiactsa i armor/oruzje za popravak no ne daju mi unutra jer su pod uzbunom zbog bandita i mutanata
e sada ja sam pocistio sve sto ih je bilo,barem tako mislim i dalje mi ne daju ulazak unutra
jednostavno ne znam u cemu je problem
Staro 20.02.2010., 02:25   #345
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Jel makneš oružje prije nego što hočeš ući?

Ja sam toliko čekao ovu igru, malo se razočarao u kratkoći CoP-a, sad napokon izašla eng. verzija koju ne mogu igrati na Win 7 jer me ubija sporost od loadanja (oko 5-6 minu) pa kad konačno uće hoću quicksave pa to traje minutu, hoću u izbornik ući odnosno pauzirati igru i to minutu traje, a ja nikako da vratim jednu i jedinu Vistu no to ću tek kad kupim novi sistemski WD Black... u sljedečih par dana...kad mi se vrati kapara za auto , dakle tek ću za 6-7 dana konačno i ovo igrati, pa pređem za 10ak sati (dok su se epski prethodnici igrali i po 40 sati bez beda), taman izađu neki veći modovi, pa ponovo nabacim...

Ehhh, šta bi dao da je igra veća... bar kao pola Clear Skya...
Staro 20.02.2010., 09:13   #346
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Odigrao .Ima se što igrate ako ne letite samo za glavnim misijama. Ima sporednih misija cijelo čudo i puno su zanimljivije od dosadašnjih dijelova .Mape su krcate stvarima i skrivenim lokacijama .

Sve u svemu jako zadovoljan
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 09:47   #347
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Pozdrav
evo mene opet u ovoj temi no kako bilo imam jedan problem...
krenio sam prema skadovsk(barem mislim da se tako zove)jer sam skupio oruzja,artfiactsa i armor/oruzje za popravak no ne daju mi unutra jer su pod uzbunom zbog bandita i mutanata
e sada ja sam pocistio sve sto ih je bilo,barem tako mislim i dalje mi ne daju ulazak unutra
jednostavno ne znam u cemu je problem
Moras cekat da prodje uzbuna. Prolunjaj negdje, beri artefakte, cvijece, odi na cugu
I meni se to dogodilo, ali su otvorili nakon par "njihovih" sati. Proseci po mapi, skupljaj stvari za prodaju u medjuvremenu

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 10:01   #348
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ima li kakav dobar MOD za navedenu igru igram ponovo pa bi probao nešto novo glede upgradea.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 10:31   #349
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

@tor i zippo hvala na odgovoru ali noc se sprema trenutno u save-u a to nije pametno bas u call of pripyatu po noci lunjati bez night visiona

sto se tice modova @ECHO ja koristim evo par

AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (1.2 -Complete
grafika je puno ljepsa od defaultne,sunray itd sve uljepsa dodatno ako te zanima probaj

Better Blowout sounds
kao sto ime kaze...

Carry More Weight + SEVA suit with Night Vision mod

mozda nekima izgleda kao cheat,ali 50 kg je realno,ali smijesno jedva 2-3 pljuce i par pistolja,i osnovno(medkitovi,bandage,vodka,red bull ) uspijes ponijeti...
zato ovo dodaje 150 kg

Dade's CoP MOD (1.0)
hardcore dozivljaj call of pripyata ne za svakoga

Full Upgrades Without Tools (1.0)
i ovo...

to bi bilo to,sada cekam neki mod veci kao sto je bio OGSM za clear sky(ime je tocno,zar ne?!) pa cemo onda novu igru opet zapoceti...
Staro 20.02.2010., 13:13   #350
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo tko želi neka potraži S.M.R.T.E.R. Pripyat Mod v0.41 i proba
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 15:33   #351
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
prenatrpano
ja bi mod u kojem bi bilo samo rusko naoružanje
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 18:53   #352
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

To je mod za ljepsu grafiku ili ljepse vrijeme? Jedina stvar koja mi smanjuje igrivost je prokleta kisa koja vjecno pada i tmurno nebo..ko da sam u fkn Engleskoj Znam da bi to trebalo davati dozu "straha" ili neceg al meni samo smeta
Staro 21.02.2010., 18:16   #353
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Evo mene sa par pitanja:
1)trenutno sam u drugome dijelu tj.yavor(tako nekako)stanici i došao sam pomocu onoga vodica...no ja se hocu vratiti nazad da obavim neke questove i kupim nove pljuce,sve super samo kada se vracam igra zablokira tj.ne ucitava i pomocu task managera saznam .exe problem
2)gdje kupiti armor?!imam onaj m5 armored suit,no to je jadno vec gdje idem,imao sam sunrise body suit sto tako malo armora ima ili?!
3) i gdje se nalazi onaj trader u labu tamo kraj yanov station?!nemogu ga naci,a umapljen mi je i ne mogu ga naci

aj hvala vam

-->

Evo mene sa par pitanja:
1)trenutno sam u drugome dijelu tj.yavor(tako nekako)stanici i došao sam pomocu onoga vodica...no ja se hocu vratiti nazad da obavim neke questove i kupim nove pljuce,sve super samo kada se vracam igra zablokira tj.ne ucitava i pomocu task managera saznam .exe problem
2)gdje kupiti armor?!imam onaj m5 armored suit,no to je jadno vec gdje idem,imao sam sunrise body suit sto tako malo armora ima ili?!
3) i gdje se nalazi onaj trader u labu tamo kraj yanov station?!nemogu ga naci,a umapljen mi je i ne mogu ga naci

aj hvala vam

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.02.2010. u 13:48.
blava je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2010., 13:40   #354
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Evo mene sa par pitanja:
1. nije Yavor, nego Yanov. inače, ta stanica zbilja postoji i baš tako i izgleda
što se tiče tvog problema, koju verziju igre imaš? 1.6.00 ili 1.6.02? ako je 1.6.02 onda ti se ruši ako ti je kanta overclockana. vjerovali ili ne, meni se isto događalo. i onda sam sputio malo proc i ram, i radi po par sati bez ikakve greške. a inače se kršila svako malo.

Citiraj:
2. kod tradera u Skadrovsku na prvom katu, kod švercera Nimble-a na drugom katu i u stanici Yanov kod Hajavca

Citiraj:
pogledaj kartu na PDA. Scientist Bunker ti je jedan krug, uđeš unutra (ako naravno nisi pusao po ljudima oko njega). kad si ušao ideš lijevo, ravno pa desno i onda ti dođe sa lijeve strane. Lik se zove Novikov i nije trader, već mehaničar i inventor.

Citiraj:
aj hvala vam
i drugi put

-->

Citiraj:
Evo mene sa par pitanja:
1. nije Yavor, nego Yanov. inače, ta stanica zbilja postoji i baš tako i izgleda
što se tiče tvog problema, koju verziju igre imaš? 1.6.00 ili 1.6.02? ako je 1.6.02 onda ti se ruši ako ti je kanta overclockana. vjerovali ili ne, meni se isto događalo. i onda sam sputio malo proc i ram, i radi po par sati bez ikakve greške. a inače se kršila svako malo.

Citiraj:
2. kod tradera u Skadrovsku na prvom katu, kod švercera Nimble-a na drugom katu i u stanici Yanov kod Hajavca

Citiraj:
pogledaj kartu na PDA. Scientist Bunker ti je jedan krug, uđeš unutra (ako naravno nisi pusao po ljudima oko njega). kad si ušao ideš lijevo, ravno pa desno i onda ti dođe sa lijeve strane. Lik se zove Novikov i nije trader, već mehaničar i inventor.

Citiraj:
aj hvala vam
i drugi put

Staro 23.02.2010., 21:59   #355
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Smile

e da sto se tice armora kupio sam exoskeleton,sretan ko malo dijete,chimera pokusava progristi ali ne ide
kasnije sam skuzio da je taj lik trader jer nisam vidio onaj gumb trade jesam slijep
e da jel moze pomoc oko par misija...
1)one zaostale monolith...ni duty ni freedom ih nece primiti...a misija kaze da traze da ih vodje yanov stationa nece primiti ne vjeruju mi,e sada kako da dobijem povjerenje da napravim to?!
2)ona cudna magla na brodu koju mi trader da da istazim...kako da se popnem gore i istrazim
3)onaj poison gas...znam da je bilo na par stranica kako da nadjem i otkljucam?!
@Mod...cemu spoiler tagovi...ja sam samo naveo podrucja,trgovce niti sam kakve dijelov price otkrivao niti ista?!

-->
ooo Drug Brko care puno si mi pomagao,stavio clockove grafe na default i sve radi tnQ

e da sto se tice armora kupio sam exoskeleton,sretan ko malo dijete,chimera pokusava progristi ali ne ide
kasnije sam skuzio da je taj lik trader jer nisam vidio onaj gumb trade jesam slijep
1)one zaostale monolith...ni duty ni freedom ih nece primiti...a misija kaze da traze da ih vodje yanov stationa nece primiti ne vjeruju mi,e sada kako da dobijem povjerenje da napravim to?!
2)ona cudna magla na brodu koju mi trader da da istazim...kako da se popnem gore i istrazim
3)onaj poison gas...znam da je bilo na par stranica kako da nadjem i otkljucam?!
@Mod...cemu spoiler tagovi...ja sam samo naveo podrucja,trgovce niti sam kakve dijelov price otkrivao niti ista?!

Staro 23.02.2010., 22:17   #356
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nema na čemu doktorirao sam ovu igru
Staro 23.02.2010., 22:51   #357
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Pa daj malo igraj, istražuj... ti češ cijelu igru ispitati ovdje
-->
Citiraj:
ooo Drug Brko care puno si mi pomagao,stavio clockove grafe na default i sve radi tnQ

Staro 23.02.2010., 23:35   #358
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ja završio prije,kako se zovu oni patuljci s kapuljačama na glavi??i onaj protivnik njega sam samo jednom sreo,kad udari u pod ko da potres stvara,???on je u prostoriji s vagonom.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2010., 23:48   #359
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

i sto si mi ti sada pomogao...osim et' sto si postao da se vidi...
nisam dosao da spammam i da se vidim da sam ja igrao igru,vec kao sto velim te me misije muce i trebam pomoc...
@demetrius to su ti controlleri...njih je tesko ubiti em' ti oruzja uzmu iz ruku,staminu smanje i jos zdravlje...a tesko ih je unistiti...
Staro 24.02.2010., 00:04   #360
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
ja završio prije,kako se zovu oni patuljci s kapuljačama na glavi??i onaj protivnik njega sam samo jednom sreo,kad udari u pod ko da potres stvara,???on je u prostoriji s vagonom.
Controller.

Zayebani su, ali kad se skuži kako sa njima nisu neki problem...

Citiraj:
i sto si mi ti sada pomogao...osim et' sto si postao da se vidi...
nisam dosao da spammam i da se vidim da sam ja igrao igru,vec kao sto velim te me misije muce i trebam pomoc...

Al si se odma uvrijedio

Pa ne mogu te tolike misije mučit pa da se na trepavice postaviš, ja sam večinu stvari našao iz prve ili druge... i to na ruskoj verziji... a ne vjerujem da sam imao sreče...

Ideš i pričaš sa NPC-ima.
Voliš Mass Effect, tam se isto priča, puno

Ovdje se također mora pričati, uvijek će ti netko dati neki trag...

Na kraju krajeva... igraj dalje, sljedeči quest, pa i sljedeču zonu... lako se kasnije vratiš malo...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na