Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 08.04.2009., 08:43   #331
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
super. ovo se pretvara u kvazi ekonomske baljezgarije o svemu i svačemu osim o hardveraju.
Kak se ne priča o hardveraju? Čovjeku se diskretno preporuča da umjesto webshopa s čipovima i ventovima otvori 'poteku. Ak mu je ostalo nešto lagera, može to dat na akciju, kajjaznam, uz svaki 10-ti paket apaurina kupac dobije blok za vodeno za grafičku.
Staro 08.04.2009., 08:56   #332
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
greg i žile - imate bujnu maštu. Kaj bi na forumu svatko sa svojim problemom sa svakom od milijun trgovina u državi trebao imati svoj zasebni topic? I stvarno mislite da mene ili PCE imalo boli ona stvar za hardveraj? Stvarno imate viška vremena i bujnu maštu. Prestanite provocirati, spamati s pričom o teorijama zavjere, lijekovima i ostalim stvarima koji se ne tiču teme. Stvarno nemam više namjeru ijedno slovo potrošiti na Tubića, vaše SF teroije itd.
tor je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2009., 09:04   #333
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Slazem se s Toroidnim, moram to ipak priznati (sto ne znaci da se slazem sa strukturom moderatora na forumu)

Kako se cini, Trubic je otrubio svoje i nece nas pocastiti nikakvim novim izgovorom, nego igra na kartu politickog zaborava...
Dizel je offline  
Staro 08.04.2009., 10:11   #334
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Thumbs down

Pustimo SF i zavjere na stranu, onaj naslov prije je pljenio paznjom, ovaj ne. A spam nimalo ne pomaze cilju topica...
Po meni Hardveraj je i i vise nego zasluzio da svaki novi clan ovog foruma vidi kako posluje pa da ne uleti u zamku lazi. Mislim, covjek laze o smrti...

Promjena naslova ogromni

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Ak mu je ostalo nešto lagera, može to dat na akciju, kajjaznam, uz svaki 10-ti paket apaurina kupac dobije blok za vodeno za grafičku.

Ma krivo si shvatio.. Treba uz svaku narudzbu na hardveraju kupcu odmah poslati par kutija apaurina da mazne kad se nazivcira.....
Alfa_R je offline  
Staro 08.04.2009., 11:54   #335
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Cilj i svrha opravdani ...samo djelomično

naslov -- > Hardveraj*om*. *net* valjda *hr*

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline  
Staro 08.04.2009., 12:03   #336
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
greg i žile - imate bujnu maštu. Kaj bi na forumu svatko sa svojim problemom sa svakom od milijun trgovina u državi trebao imati svoj zasebni topic?
To stoji, no molim te objasni ako je već pokrenut topic sa naslovom kakav je čemu ovakvo debilno moderiranje istoga ?
Sad dali je namjerno napisano hardveraj.net što nema veze sa vezom nebih ulazio no kako ste ažurni moderirat naslov onda ne vidim razlog da se sad isti također ne ispravi u hardveraj.hr ili vrati kakav je bio.
stuc je offline  
Staro 08.04.2009., 12:26   #337
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
"hardverajom.net"

Ako kažete da je i ovo slučajno zvučat će te smješnije nego Tubićeve isprike.
timmy je offline  
Staro 08.04.2009., 12:32   #338
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
To stoji, no molim te objasni ako je već pokrenut topic sa naslovom kakav je čemu ovakvo debilno moderiranje istoga ?
Sad dali je namjerno napisano hardveraj.net što nema veze sa vezom nebih ulazio no kako ste ažurni moderirat naslov onda ne vidim razlog da se sad isti također ne ispravi u hardveraj.hr ili vrati kakav je bio.
Moja greška, napisao net umjesto hr. Sad opet dežurni teoretičari za zavjere mogu isprest novu priču
A kao što napisa gore - ne može svaki forumaš imat svoj topic za svaku firmu s kojom je imao problema. Pogotovo ako topic posotji.
tor je offline  
Staro 08.04.2009., 21:00   #339
windfucker
Guest

Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo.
Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče).
Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi.
Ali nije.
I, očito, nema namjeru.
Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada...
Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme...
-->
Lako za promjenu naslova- ima li ti jedan forumaš koji nije upoznat sa sadržajem?
Sadržaj se broji, to je dovoljno.
PCE<-->Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo.
Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče).
Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi.
Ali nije.
I, očito, nema namjeru.
Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada...
Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme...

Staro 08.04.2009., 22:26   #340
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
čija ti prava štitiš????

jednostavno ne mogu vjerovat da itko nakon ovakvih iskustava može braniti tu tvrtku,ne vjerujem fakat ne vjerujem! ovdje se izigravaju kupci na njihovu štetu od strane prljavog trgovca a vi opravdavate postupke jednim dobrim iskustvom?! ne vjerujem da postoje takvi ljudi,bože dragi.

vi šta branite ove muljatore sigurno imate nekakve veze s dotičnim iz hardveraja,mislim da bi to svi trebali primjetit iz očitih razloga...

mislim da je interes svih nas KUPACA i POTROŠAČA da firme poput navedene što prije stave ključ u bravu i da što manje ljudi osjeti ovakve muljaže unatoč uplati teško zaradjenog novca.

strašno.

decko ne drobi, sta je previse je previse. Da si malo bolje i sve citao mozda bi napisao nesto pametnije a ne ovakvu glupost

EOD

nema vise zippacha ......

zippo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2009., 22:56   #341
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
No fakat sam ocekivao da ce oglasiti kad se malo bura stisala. Steta. Ipak bi povratio dio kupaca, ispirka cini cuda...

P.S IcyTexx (koji je tamo admin foruma ) mu je pobrisao forum na njegovom sajtu . megaLOL. Sto znaci da sad sigurno vise necemo dobiti nikakav odgovor ni nista, jer bi se prije tamo oglasio nego ovdje.

Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 08.04.2009. u 23:16.
Fleks je offline  
Staro 08.04.2009., 23:06   #342
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ljudi, ovaj čovjek stvarno ima puno rodbine na samrti:

Hei$$e je offline  
Staro 08.04.2009., 23:11   #343
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Bas i nije sala,jel ako mu je stvarno dio rodbine umro,bas i to nije za salu...
Iako sam trgovo snjime par puta i sve ok,ja sretan on sreta,priceko sam grafu 3tj,al mi je spustio i cijenu za 200kn i dao ACS1 gratis,takoder sam slago komp za frenda kod njega,pricekako sam 1dan vise neg se dogovorili,al to je bilo i vise nego razumno zbog bozica i svega,cak mi je dao i prijevoz do doma,mislim,ja za njega imam samo dobre rijeci.
A sad neznam nista dok se Darko ne izjasni!!!
Majo je offline  
Staro 08.04.2009., 23:14   #344
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
No fakat sam ocekivao da ce oglasiti kad se malo bura stisala. Steta. Ipak bi povratio dio kupaca, ispirka cini cuda...

To je bez sumnje trebao napraviti, barem to. Ispricati se ljudima
Sta je, tu je . Popraviti stvar vise ne moze ali otici bez ikakvog objasnjenja .....

zippo je offline  
Staro 08.04.2009., 23:19   #345
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Sta je, tu je . Popraviti stvar vise ne moze ali otici bez ikakvog objasnjenja .....
Mozda se vrati, ali da je ostao duzan, je, jer mu je ovaj forum, odnosno forumasi napravili jako dobru i besplatnu reklamu (ograđujem se da ovo nema veze sa vodstvom PcE) i sad nismo na kraju dobili ni javnu ispriku..
srale7 je offline  
Staro 08.04.2009., 23:22   #346
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
No fakat sam ocekivao da ce oglasiti kad se malo bura stisala.
Ne zalazim na hardveraj forum, ali koliko vidim covjek se nije logirao na ovaj forum od 03.04., tako da postoji mogucnost da niti ne zna za ovu raspravu.
morph je offline  
Staro 08.04.2009., 23:29   #347
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Ne zalazim na hardveraj forum, ali koliko vidim covjek se nije logirao na ovaj forum od 03.04., tako da postoji mogucnost da niti ne zna za ovu raspravu.
Kao gost bez problema vidis sto se pise

zippo je offline  
Staro 08.04.2009., 23:30   #348
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Bas i nije sala,jel ako mu je stvarno dio rodbine umro,bas i to nije za salu...
Si cuo pricu o djecaku koji je vikao vuk?

Uostalom, ako si citao otpocetka, to mu je cesta isprika... to i porodjajni problemi u njegovoj poligamiji...
Alfa_R je offline  
Staro 08.04.2009., 23:31   #349
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Kao gost bez problema vidis sto se pise
Zato sam i naglasio da postoji mogucnost.
morph je offline  
Staro 08.04.2009., 23:34   #350
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Zato sam i naglasio da postoji mogucnost.

kasno Marko na Kosovo stize

zippo je offline  
Staro 08.04.2009., 23:35   #351
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
ma gle. ja sam duboko uvjeren da on lovu nebi stavio u djep i pravio se grab. To sam siguran, a i siguran sam da to nije radio iz gusta, nego silom prilika. Ja covjeka kolko sam upoznao i snimio nije tip covjeka koji ce ti zabit bestek u ledja za razliku od drugih "el direktorea" raznih shopova i slicnih.

Mislim nazalost imao sam doticaja sa svakakvim ljudima, ali ono kalibar prevaranta da se smrznes, mafijasa, građevinara i neznam cega sve ne i ono mislim da mogu procjeniti kolko tolko sa kim imam posla.

Stvar je sljedeca. Svi smo mi ljudi zlocesti (neko manje, neko vise) i masi ljudi na forumu je ovo zabavno. Mislim da je taj isti Darko uzeo pistolj i propucao nekog forumasa, manje bi se razglabalo o tome, nego o ovome. Covjeka ce se izblatit, propast ce vise manje sigurno. Da je to zavrijedio, pa recimo da i nije (nebi htio tu suditi sto je zasluzio sto nije) .

U cijeloj toj prici ispao je nista vise nista manje nego glup. A glup ispadne covjek svaki prije ili kasnije samo ovisi kolko javno i kolko ljudi to snimi. Ja sam ispao neki dan na faxu glup ko kurac jer sam se okreno od kioska sa kavom i u nekom letu da nesto obavim se zaletio u otvorena vrata zalio sebe sa kavom i 3 sisate matematicarke i ono na sve to uleti kolegica sa maramicom i pocne po sisama brisat jao sorry ovu koju sam zalio i sta sad. Jebiga.

Moj prijatelj ispo glup ko quratz kad je drpio starom auto i napravio 70 000kn stete jer je slatao neku zenu na semaforu.

Darko je ispao glup jer je smisljao glupe i lako provjerljive lazi.

U poslovnom svijetu (makar imati shop nije poslovni svijet, teze ti je drzati stand na placu, nego otvoriti obrt) svi prije ili kasnije lazu. Motas ti njih, motaju oni tebe i tako u krug. Sklopis posao i izadjes van i kazes; "ajme koji tulipani bolji su od zlatnih kokosi" , a on unutra govori tajnici, haha pristao bi i na duplo, dobro smo ga.

A dok si bio unutra sa njim samo sto ga nisi poceo ljubiti i on tebe kolko ste si bili dragi i dobri i lijepi i pametni.

Covjek je dakle ispao samo glup. Nista vise. Ajde glup i nerealno optimistican (isti kurac) .

da je uredu ovo sto sad radimo svi skupa, pa mislim da vise nije. Post po post i evo planine. Pljuc pljuc pljuc. Da se tolko pljuje po prevarantima sa trznice i provajderima hostinga bilo bi nam svima ljepse tri puta. Ali ne ovo je zabavnije. Napravit ce se nekom spacka i grupno na njega, sigurno je to zabavnije jer mu je veca steta, nego napakostiti nekome ko okrece solidan djeparac tako da ti salje cigle u paketu za lovu.

Ovo je moj zakljucak nakon par dana, smanjena tenzija i nekog maximuma realnog razmisljanja.

Iskren post, pa idem do kraja. Da me netko pita dali bi kupio kod njega. Bi. Ali nesto jeftino i to iz sazaljenja, jer mi ga je zao. Mozda zato sto ga poznam, mozda zato sto mi ga je zao, mozda zato sto sam precesto naivna budala. Ali opet mozda zato sto cu radje dati lovu njemu, nego nekom koji me placao 10kn po satu dok sam bio mlad i glup i pun entuzijazma. eto.
Fleks je offline  
Staro 08.04.2009., 23:56   #352
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
ma gle. ja sam duboko uvjeren da on lovu nebi stavio u djep i pravio se grab. To sam siguran, a i siguran sam da to nije radio iz gusta, nego silom prilika. Ja covjeka kolko sam upoznao i snimio nije tip covjeka koji ce ti zabit bestek u ledja za razliku od drugih "el direktorea" raznih shopova i slicnih.

Mislim nazalost imao sam doticaja sa svakakvim ljudima, ali ono kalibar prevaranta da se smrznes, mafijasa, građevinara i neznam cega sve ne i ono mislim da mogu procjeniti kolko tolko sa kim imam posla.

Stvar je sljedeca. Svi smo mi ljudi zlocesti (neko manje, neko vise) i masi ljudi na forumu je ovo zabavno. Mislim da je taj isti Darko uzeo pistolj i propucao nekog forumasa, manje bi se razglabalo o tome, nego o ovome. Covjeka ce se izblatit, propast ce vise manje sigurno. Da je to zavrijedio, pa recimo da i nije (nebi htio tu suditi sto je zasluzio sto nije) .

U cijeloj toj prici ispao je nista vise nista manje nego glup. A glup ispadne covjek svaki prije ili kasnije samo ovisi kolko javno i kolko ljudi to snimi. Ja sam ispao neki dan na faxu glup ko kurac jer sam se okreno od kioska sa kavom i u nekom letu da nesto obavim se zaletio u otvorena vrata zalio sebe sa kavom i 3 sisate matematicarke i ono na sve to uleti kolegica sa maramicom i pocne po sisama brisat jao sorry ovu koju sam zalio i sta sad. Jebiga.

Moj prijatelj ispo glup ko quratz kad je drpio starom auto i napravio 70 000kn stete jer je slatao neku zenu na semaforu.

Darko je ispao glup jer je smisljao glupe i lako provjerljive lazi.

U poslovnom svijetu (makar imati shop nije poslovni svijet, teze ti je drzati stand na placu, nego otvoriti obrt) svi prije ili kasnije lazu. Motas ti njih, motaju oni tebe i tako u krug. Sklopis posao i izadjes van i kazes; "ajme koji tulipani bolji su od zlatnih kokosi" , a on unutra govori tajnici, haha pristao bi i na duplo, dobro smo ga.

A dok si bio unutra sa njim samo sto ga nisi poceo ljubiti i on tebe kolko ste si bili dragi i dobri i lijepi i pametni.

Covjek je dakle ispao samo glup. Nista vise. Ajde glup i nerealno optimistican (isti kurac) .

da je uredu ovo sto sad radimo svi skupa, pa mislim da vise nije. Post po post i evo planine. Pljuc pljuc pljuc. Da se tolko pljuje po prevarantima sa trznice i provajderima hostinga bilo bi nam svima ljepse tri puta. Ali ne ovo je zabavnije. Napravit ce se nekom spacka i grupno na njega, sigurno je to zabavnije jer mu je veca steta, nego napakostiti nekome ko okrece solidan djeparac tako da ti salje cigle u paketu za lovu.

Ovo je moj zakljucak nakon par dana, smanjena tenzija i nekog maximuma realnog razmisljanja.

Iskren post, pa idem do kraja. Da me netko pita dali bi kupio kod njega. Bi. Ali nesto jeftino i to iz sazaljenja, jer mi ga je zao. Mozda zato sto ga poznam, mozda zato sto mi ga je zao, mozda zato sto sam precesto naivna budala. Ali opet mozda zato sto cu radje dati lovu njemu, nego nekom koji me placao 10kn po satu dok sam bio mlad i glup i pun entuzijazma. eto.
To je otprilike to sto i ja mislim, zato sam i ispao nekakav "branitelj" i ostale gluposti koje su nadrobljene
I meni se cini da se je prebrzo zaletio i tresnuo tesko. A za veci biznis treba imati i lovu u zalihi da mozes brzo reagirati. Glupost je napravio kad je poceo sa isprikama kasnjenja. Vjerojatno je sa lovom radio po principu prelivanja iz supljeg u prazno a to brzo ispliva na vidjelo. Cisto sumnjam da je lovu trpao u djep, nema u ovome velike love, pogotovo ako imas tek mali shop
Za Darka bi bilo dobro da se javi makar za zadnji put sa nekim objasnjenjem i isprikom, to bi bilo dobro i posteno od njega. Zao mi je sto je to tako ispalo. Steta ...

zippo je offline  
Staro 09.04.2009., 00:02   #353
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
To je otprilike to sto i ja mislim, zato sam i ispao nekakav "branitelj" i ostale gluposti koje su nadrobljene
I meni se cini da se je prebrzo zaletio i tresnuo tesko. A za veci biznis treba imati i lovu u zalihi da mozes brzo reagirati. Glupost je napravio kad je poceo sa isprikama kasnjenja. Vjerojatno je sa lovom radio po principu prelivanja iz supljeg u prazno a to brzo ispliva na vidjelo. Cisto sumnjam da je lovu trpao u djep, nema u ovome velike love, pogotovo ako imas tek mali shop
Za Darka bi bilo dobro da se javi makar za zadnji put sa nekim objasnjenjem i isprikom, to bi bilo dobro i posteno od njega. Zao mi je sto je to tako ispalo. Steta ...
Ma mozda mu je i bolje da se ne javi. Bas mu treba jos da ga se qouta i jos razapinje na križ. Neznam.
Fleks je offline  
Staro 09.04.2009., 00:09   #354
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Ma mozda mu je i bolje da se ne javi. Bas mu treba jos da ga se qouta i jos razapinje na križ. Neznam.
I ovako ga razapinju
Da malo podsjetim zaboravne

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106261

zippo je offline  
Staro 09.04.2009., 00:10   #355
Grofaz
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Nema se zašto javljati. Da objašnjava smrtne slučajeve ima li ih ili nema?
Volio bih čuti malo detaljnije što znači ovo "IcyTexx mu je pobrisao forum".
Grofaz je offline  
Staro 09.04.2009., 00:17   #356
Grofaz
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Ljudi, ovaj čovjek stvarno ima puno rodbine na samrti:

Stvarno ne vidim razloga za ovakav odgovor. Nema ga. U najmanju ruku - mješanje obitelji u posao.. čemu pobogu?

"Nažalost nismo u mogućnosti sada, točka." - točka, kraj.

"Nismo u mogućnosti sada... jer je umro otac, pas, mačka, bubreg, hepatitis b, c i a, sida, ebola" ma uopće nije bitno nemaš ti što kome iznosit ikakve detalje iz privatnog života halo, pogotovo klijentima kojima prodaješ nešto.
Grofaz je offline  
Staro 09.04.2009., 00:27   #357
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Fleks al ga mozes srat. Osim ako mu djeca nisu umirala od gladi ili tako nesto nema opravdanja za uzeti lovu i praviti se grbav. A cak i tada....ne pricamo o nekoj sitnoj lovi s kojom je platio cevape nego o tri prosjecne HR place. A prosjek ko prosjek, netko za to radi pol godine.
E sad, da je covjek uzeo tvoje tri place i s njima poslovao tjednima sigurno bi ti ga i onda bilo zao pa bi i dalje tamo kupovao. Znamo mi da si ti dobar decko. Ali ne mozes zamjeriti sto ostali bas i smatraju da je to nesto normalno i sto imaju potrebu nesto o tome reci.
Lov na vjestice.....mozda. Ali ova vjestica si je sama kriva.

@tor
sada znas da si se s ovim naslovom jos vise uvalio, zar ne?
ako sviras penal pusti da se izvodi, nakndadne konzultacije s pomocnim sucima nikada nisu pametne
greg SE je offline  
Staro 09.04.2009., 01:12   #358
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
ko prvo,onaj ko izmišlja toplu vodu sa smrću familije ne zaslužuje ni priliku za opravdanje,a kolko vidim,veći dio porodice je umirao kronološkim slijedom ko da žive u vukovaru 91'. Moralan i pošten čovijek si nikada nebi dozvolio tako nešto,bar ja ne. Ako vas smeta što je tema promjenjena i ako mislite da je to nepravda i zataškavanje,dežurni borci za pravdu će svakako pronać još par foruma(Bug.hr,Forum.hr,Index.hr....) di mogu okačit teme s naslovom PRIJEVARA U HARDVERAJ.HR ...... ja neću mješat prste u to jer ide po onome: "svako zlo za neko dobro" ali da mi je ovaj topic pokazao neke smjernice kojaima ću se ja vodit.....svakako da je
trouble je offline  
Staro 09.04.2009., 01:18   #359
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nadovez na drugi post iznad.

i meni je skroz, paf. kad sam procitao fleksov post, i jos nekolicinu ljudi ovdje. onak, suti se ili se pridruzi ili cak osobno zacne neka tema (ili tema unutar teme) u kojom se popljuje neka trgovina zbog cijene/lose uluge/loseg iskustva pri reklamacijama/lose usluge, a preko ovoga se onak, moze preci? osobno ne znam vlasnika hardveraja niti sam imao potrebu narucivati iskljucivo robu od njega, ali ovakvo ponasanje u najmanju ruku nije u redu. zavlaciti kupca i lagati (ne znam kako bi to drugacije nazvao, mozda cak i varati?) tri tjedna, i to sa onakvih opravdavanjima, je meni za svaku osudu. slazem se da bi najvjerovatnije covjek isporucio naruceno jer nisam jos nigdje procitao da je ikoga ostetio (ukrao/nije vratio) kakve pare, ali to se ne radi tako. na reputaciji treba raditi svaka trgovina, i to jako dugo. a izgubi se jako lako i brzo, sto mi se cini da ce (je) vec ovdje i slucaj.

na stranu osobna poznanstva, to je uvijek drugi par rukava. tako da izgovori dobar je on, nece prevariti i slicno, mene kao kupca ne zanima. takoder, vec par puta receno - da je odmah rekao iskreno (ako jest negdje zapelo) - sorry, bat zapelo kod nabavke / kod carine / kod iveka u kombiju /// ali ce doci najkasnije do xx.yy. ako odgovara, idemo dalje. ako ne, izvol'te pare, steta ali cemo prezivjeti.

Burko je offline  
Staro 09.04.2009., 01:41   #360
Pisifreak
Banned

Datum registracije: Apr 2009
hardveraj pred propasti, jer ono to je web shop, pretezito ga poznaje iskusnija pc populacija tipa ovdje sa foruma ili negdje drugo, ovo ce se procuti, ne vjerujem da ce dugo izdrzati, samo je upao u govna jer je krivo radio, trebao je jadan skuzit da na takav naci ne moze, jer ako mu ne ide, nije ok varati ljude i s novcima vrtiti po tri tjedna, dovoljno da tako napravi 3-4 ljudi, eto mu 50000 kn, sto je velik ulog odnosno novac....
Pisifreak je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno