|
![]() |
#3391 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gdipyaezupfajpkc Ova stranica je dobra za upload ruta. Ima li ko rutu za Sljeme u ovom formatu? Nisam nikad išao, pa da vidim otprilike kako to izgleda. EDIT: Predobra je ova stranica, već ima ruta u njoj. Mogu se downloadat u svim formatima, za sve vrste gps-a. Preporučam! Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.05.2010. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo ti ruta : dođeš do žičare na onaj parking njen i nastaviš uzbrdo onom asfaltiranom cesticom....nakon što dođeš do neke kućice skreni desno (tik prije kućice) biti će ti uspod od kojih 40% i samo slijedi taj puteljak uzbrdo i na vrhu si za kojih sat vremena (ako si u formi) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3393 |
Premium
|
Jeli ova ![]() Bio sam par puta na Sljemenu, prije 6, 7 godina (tjelesni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
a valjda...ma samo slijedi moje upute i sve će ti biti jasno ![]() Ja bi zamolio ako netko ima slike možda s lojsteka da nevjernom tomi odnosno bratu dočaram uspon...jer kad mu idem objašnjavati riječima ispada ko da se dva ribara natežu ko je ulovio koliku ribu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3398 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
drugi tjedan ima zainteresiranih za voznju? ja napokon sredil kocnice i gume ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Moderator
|
Mda, ti si zadnji koji mi može to reć ![]() ![]() Uglavnom, eto što mi bi headset-u: http://img684.imageshack.us/i/headsetubijen2.jpg/ http://img19.imageshack.us/i/headsetubijen1.jpg/
![]() |
#3400 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dečki mene nebu sutra. Idem na pijanku i nisam siguran da bum doma došel do 9h ![]() Tak da vidimo se drugi tjedan. pozz i hik
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3402 | |
Premium
|
Citiraj:
a joj, preagresivan vozač si postal. moraš to malo lakše terat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam sutra u 9:45 na trgu iza konjevih muda. Crni haro shift r3. Ak oće, može me netko i nazvat ak će kasnit. Laganini tempo, možemo lojstek, il cestom, svejedno. Vip 72 73 973 Vidimo se ![]()
![]() |
#3404 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
I can hook you up with upper plate if you want ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 02.05.2010. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
EVO: NJUNJIO_HRV piša sa ovog akaunta trenutno sam pijan ko mazga, i došel kod domine, 200m od mojeg doma. 11 ak se kojim sličajedm prbudim do 8h, jer bi moral pošaafit po biku, idem doge zovem te desrtro na vreme, al scve mi čini da bvum crkal ![]() tak da mršaqvljenje drugi put!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
|
Ima li kišnih ljudi? ![]() Ja ću kasnije u kabanicu i pribit se negdje na nasipu, eventualno upast u Savu (jučer mi je cura završila u močvari na savici, pa smo morali doma na sušenje ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.05.2010. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
lazy asses ![]() ![]() btw ja bi stvarno isto danas negdje s biciklom ali mi ga se neda poslije čistiti od svakakvog sranja koje će se nakupiti na njega Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 02.05.2010. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bike nije bike ako je čist. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Premium
|
Ja sam napravio đir i naravno da sam se pribio, došao doma krvave potkoljenice ![]() Ok je i TABLE TOP guma po blatu, bolja nego šta sam mislio u početku, tako da ću je montirati i zada (trenutno je samo prednja). Mislio sam ih prodati i kupiti neke druge ali odustao sam. ruta slijedi uskoro edit: evo je - http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tdqddscmzqqhooeo Ovaj cik-cak između Sidra i Brazila je mjesto pada, skočio sam i kliznila mi desna noga s pedale jer je bilo mokro za popizdit a ja u glupim patikama za nogomet. Dočekao se elegantno na koljeno u travu ![]() Sad sam skužio da je sami kraj rute skroz krivo očitao, valjda se izgubi signal ispod stabala. Išao sam makadamom ispod mosta i popeo se na nasip tako da sam skretao lijevo, a ne desno kako je ovaj ucrtao. Vidi se taj put kad se stavi google satelitska snimka u opcijama gore desno na karti. Valjda će garmin bluetooth reciver bolje loviti signal (neko od obitelji se treba smilovati, pronaći ga i poslat mi ga poštom) od nokie. Ovaj je u pitanju https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=272 pa ću ga spojiti na svoj SE. Mislim da će se bez problema držati za lulicu jer ima jaki magnet u sebi. Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.05.2010. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ja mislio da ti radiš neke ozbiljne rute kad ono ruta od cca 2-2.5 kilometara...eh...to se niti nepokušavam truditi napraviti ako hoćeš sutra oko 17 možemo se naći ovdje kod mosta gdje ti je završila ruta (av.većeslava holjevca) pa da napravimo jedan đir Jarun-hipodrom-Toplana-start (20km otprilike) ili ako si više za malo dulje rute onda jarun-hipodrom-hrelić-toplana-start (30km otprilike) Za sve biciklističke entuzijaste gore prije par strana u putopisu sam rekao da sam na adolfovcu podvio rep i dao petama vjetra ![]() http://www.utrke.net/utrke/upload/Im...aze_sljeme.jpg Y-os visina, X-os duljina... Obratite pažnju na 8.3-9.0 kilometra : tad stvari postaju seksi ![]() i Vuco samo da znaš da ću doć po onu zračnicu pa makar gurao do gore bicikl (što će i biti slučaj prvih 3-4 puta ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 02.05.2010. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Premium
|
ma to je samo dio na koji sam upalio gps. Jučer sam prošao nekih 40km ali uglavnom polako sa curom, jer joj je to bila prva vožnja nakon dugo vremena i to na posuđenom klimavom bajku. Danas sam prošao: kraj ove rute - slavonska avenija - hypo banka - dom cvijetno - nasip do starta rute - ruta To je bio test guma po blatu jer je ovo bila prva kiša od kad sam kupio biciklu. Rutu sam odvozio najbrže što sam mogao, na nogama, brzine negdje 2 X 5, 6, 7 @Dwarf, Ne mogu za sutra obećati, jedino možda u zadnji tren nešto. Citiraj:
![]() ![]() Preporodio me bajk!! peti edit ![]() ![]() Bit će ozbiljnih ruta, tek testiram opremu. Ovo gore je BETA, čekam feedback ![]() Ne sviđa mi se šta ovoliko faliva, sigurno bi "pravi" gps bolje ucrtao od nokie u džepu Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.05.2010. u 12:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
vjeruj mi sline će ti curiti i kad budeš tamo : jer nećeš moći zatvoriti usta koliko si se uspuhao ![]() zemlja/lišće all the way od žičare praktički... sve se mislim da stvarno kupim Kona Jack the Snake okvir za 1600kn i spimpam ga s djelovima s mog Scott-a() i već postojeće specijalke...koliko vidim s 105-icom je oko 7.2 kn kod nas... a pošto nemogu namaknuti toliku lovu prodajom scott-a onda nema druge nego udri na DIY slaganje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Premium
|
Ne da mi se više eitirati ovaj post gore, bolje da pitam na čisto: Šta točno predstavaljaju podjele XC, Street, Dirt itd. Kako se šta vozi? XC san vidio na wiki da je to Cross-coutry. Jeli to sprint na volanu i pedalama kroz šumu, laganini vožnjica zavaljen u sjedalo kroz šumarak ili sve šta nije cesta? Šta je dirt onda? Kužite što me muči, ne znam komunicirat bez termina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
XC ti je vožnja (utrka) kroz šumu, brda i tako to All Mountain (AM) ti je još gora verzija XC-a down hill (DH) ti je kad odeš na vrh brda s autom i spuštaš se niz brdo što brže moš s biciklom Street & dirt (DJ)su koliko sam skužio jedno te isto jedino je jedno urbana verzija a jedno seoska verzija skakanja s bajkom i pritom izvođenja gluposti Freeride FR je koliko sam skužio neka mješavina XC(AM-a), DH-a i DJ-a I imaš cyclo cross CC što ti je otprilike makadam i poljski putevi + malo prerađene specijalke (imaju v-brake umjesto standardnih cestovnih kočnica i manje zuščanike) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
|
Onda pucam na frirajd bez DJ-a, jer moj scott (a ni šofer) nije za izvoditi trikove iako piše da je DJ bike. Kako misliš AM "gora" verzija XC-a? Na glavu s Kozjaka ![]() U biti to su sve utrke, a ne načini vožnje. Jesam spor nedjeljom, čudo ![]() to je ovaj http://jacksbicyclecenter.net/product/kona-jake-the-snake-62977-1.htm jeli tako? Za šta bi to bio, za CC? ![]() edit: opet sam spor, piše prva rečenica da je za CC Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.05.2010. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
pa AM tereni su zahtjevniji od XC terena...recimo AM - kamenja velika XC šumski putevi neznam kako bi drugačije objasnio...u najbolju ruku ti pucaš na cestu i lagani XC ![]() da to je ta rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Jesi krepo majketi ![]() Al tak i tak je kiša padala. ![]() Fisher i ja ćemo jednu vožnjicu sad popodne, ne znamo di, maksimir ili sljeme, neš bude...
![]() |
![]() |
#3419 |
Premium
|
Cestu izbjegavam maksimalno jer sam 90% vožnje na volanu i nogama. Sjedam tek kad noge počmu klecati ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.05.2010. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
tako je ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |