|
![]() |
#3361 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Upravo sam obišao cijeli grad. Bez fakin bicikla ![]() Idem ga uzet sa balkona kad ono ni 5 ni 6 nego guma leži totalno ispuhana... Zračnicu probušio. Onda sam pehaka morao po karte za divlje jagode i po zračnicu. Jebemu sunac, kako sam spor bez bajka. Zbilja je bajk za grad bogomdan.
![]() |
#3362 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
e,e...a još ova vrućina...neće to na dobro...sad baš gledam kako mi se neda na dnevnu rutu po napisu i oko jaruna ali tješim se nekako da će valjda nešto dobro doć iz svega toga što se ubijam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3363 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Plus malo trčanja i koji cm sala ode dolje ![]() I ja sam u 100kg klubu ![]()
![]() |
![]() |
#3364 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
a neznam...eh da je prvi maj u nedilju tako da se ujutro najedem graha i popodne stojim doma...totalno su me zaje*ali radnici i kalenda i prvi maja ![]() odoh ja "uhvatiti" malo boje na rukama i licu ![]() btw od nedjelje ako se popnem na sljeme stvari mogu samo nizbrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() Ode se ja vozat sa GF ![]()
![]() |
![]() |
#3367 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
hahaha...ovo će za nedjelju biti demolition squad tour de sljeme ![]() ![]() ajme ali mrzim po jarunu babe s guzicom ko trokrilni ormar pa se rolaju od jedne strane do druge strane staze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja već drugi dan furam Sisak - Blinja, jučer je bilo gadno ali danas ću krepat ![]() Zadnjih 10-ak km puta je brdovit teren, s time što je više uzbrdo nego nizbrdo, jedva sam ispedalirao ![]() Tura od nekih 22km u jednom smjeru, sad malo kod stare bacit neš u kljun i natrag. Da, bajk je norco citadel model 2008, i počelo mi je škljocat neš u vilici, točnije dosjed vilice na ramu. Predpostavljam da su neki shrotex ležajevi unutra pa me i mislim da je jedna kuglica rekla papa, pa me zanima dali toga ima posloženog po nekoj kvaliteti ili je svejedno koji uzmem samo da mi paše promjer rupe?? Malo nejasan post, htjedoh reći da ću mijenjat ležajeve i gornji i donji, da nebi mislili da imam u planu mijenjat kuglice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ako nisu zatvoreni ležajevi odi u željezariju i kupi nove ![]() ako su zatvoreni ležajevi onda se možeš seksati sam s sobom i kupiti novi headset ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Nije mljevenje, ne drobi mi ništa, nego nemogu nikako dotegnuti vilicu da mi nema lufta, pokušao sam ju stegnut toliko da već osjetim otpor u okretanju governala, ali kad malo jače gurnem naprije- nazad opet se čuje škljocaj i osjeti se pod rukom pomak. Aha, znači to se zove headset ![]() Predpostavljam da No Code u Sisku ima toga, pa ako su zatvoreni i bude ih trebalo mijenjati, koju marku da tražim?? Danas nešto puno sexa na ovom topicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, hoće tko možda sutra ujutro na Sljeme (uz nedjelju naravno) ? Išao bih ujutro, oko pol 9 - 9 na trgu ili čak možda gore kod tunela. Ako će biti puno ekipe na Lojsteku, izaći ću na cestu, no nekako sumnjam ![]()
![]() |
#3372 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() ![]() i ja mrzim takve, ali svi su takvi. a, mrze i oni mene. pa se ne grizem. nego sta... nedjelja onda definitivno pada jer vidim da nas ima podosta zapaljenih za ici gore... jedino me cajti zanimaju premda bi predlozio 10.00 (trg) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() odi s biciklom i počni proklinjati dan kad si kupio bicikl pa će ti oni već sami ponuditi headset sličan tvome (pošto postoje tri različite vrste).mali savjet uzmi drugi najjeftiniji...nikako najjeftiniji ![]() i provaj se ogrebati da ti ga ugrade također ![]() za nedjelju bi ja predložio 08:00 ili 08:30 konju pod repom ![]() btw Vuco ako nisi skužio PM ovaj Lance Armstrong wannabe se javlja da bi išao i sutra a ako se doma vrati u komadu i preksutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja bum probal doc do 9 na trg. Probajte me pricekat 10 min ak me bum kasnil ipak dolazim iz sv nedelje.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Isto vrijedi i za mehaničke disk kočnice po kojima mnogi pljuju. Ja imam neke za koje smatram da su niža klasa (shimano br-m415) a koče mi odlično od kad sam ih naštimao po svom guštu, a to je da ne blokiraju kotače dok ih baš jako ne stisnem. Naravno da ću kupiti hidrauličke kad se ovima nešto dogodi (ili ako me izdaju ![]() Mislimo se voziti uglavnom po šumi i prirodi tako da mislim da su diskovi bolji izbor. Lako pedale zamjenim ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.05.2010. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Sljeme report Savršen dan za bicikliranje ![]() Obratite pažnju na riječ "našli" jer to je bilo praktički zadnji put što smo se vidili po stazi ![]() Odmah da vam obratim pažnju na to da je Vuco lud ko puška. Ja sam bio u zabludi pa vjerovao da taj čovjek ima nekakve sličnosti s Sinišom Vucom...ali nema! izgleda da čovjek trenira sve što se može trenirati na dnevnoj bazi i kljuka se proteinima i ostalim čudima ![]() ![]() Nakraju na jedvite jade (lažem mogao sam još uvijek gurati bicikl nekako, ali oni to neznaju i nemojte im reći ![]() Sve u svemu krajnji dojam je : I LOVE IT!!! Svaki mogući dan kad budem mogao odvojiti dva sata vremena idem do gore jer je prejebeno...iako sam krepan poprilično svejedno definitivno odsad pa nadalje kad god budem imao slobodnog vremene vozim na sljeme s bajkom...pa dokle doguram doguram...ali definitivno će svaki put biti dionica dulja makar za metar Eh da i nemojte se zavarati oko težine/lakoće lojsteka. Okvirni orjentir neka vam bude recimo to što ja 20km po ravnom držim iznad 25kmph (u komadu) brzinu, i pjehe mogu do planinarskog doma bez odmora dogurati. Ali svejedno zimski san i kile su odradile svoje ![]() BTW @Vuco i elvis : dok sam se spuštao cestom došao sam do zaključka da je lakše lojstekom nego cestom... BTW @ostali : vjerujte mi idite sutra ako zbog ničega makar zbog spuštanja (pa makar to bilo i cestom)...50kmph i zavoj i v-brake su prejebena kombinacija za užitak Memorable quotes : Citiraj:
BTW#3 odustao bi 5 puta prije adolfovca da me Vuco pustio. Ali neka...sve u svemu definitivno odsad povećavam kvotu na ravnici i odlazak na sljeme kad budem imao vremena. I što se zračnice tiče : više mi je koristilo vaše društvo i to što ste me čekali nego kontinentalka tako da nije apsolutno nikakav problem ![]() A za revanš vam se javim kad prestanem biti potencijalni kandidat za Demolition squad ![]() Savjet oko obleke/bajka : kratke hlače, kratka prozračna majica, po mogućnosti širi sic ili hlače s uloškom ![]() ![]() Toliko od Vucinog i Elvisovog tech support-a za danas ![]() Živili i sretno sutra...ako mi se bude dalo idem opet sutra čisto da se vi nezblamirate više odmene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 01.05.2010. u 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
@red dwarf: prica je odlicna, pravi putopis! ![]() evo da se i ja pohvalim, ponovio sam se u moj prvi pravi bicikl a da nije pevecik ![]() http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1378 bike mi je odlican nakon prvih 15tak km koliko sam danas prosao, u svakom slucaju dolaze lijepi dani za zajednicka druzenja bicikla i mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Bas mi je drago sto bajkerski forumski klub opstaje i mogu reci samo - dosla maca na vratanca ![]() Nakon vise od godinu dana vrebanja i cekanja, dosao je i taj dan da TS spusti cijene pa si kupih Scott Scale 60. Placen je 3500 i to sam jos bezobrazno uzeo na rate kad im je vec cijena ista kao i za kes, pa zasto da im idem niz dlaku ![]() Specifikacije nista extra, ali rama mi se svidjela na prvu probnu voznju kroz ducan, jos prosle zime. Dolazi poprilicno ujednaceno opremljen i iako je nesto starija berba, to se lako ispravi brisanjem nakupljene prasine. ![]() (slika je ilustrativna, od mog se razlikuje po bidonu i pedalama). Za pocetak cu do maksica, a nakon sto procdje ispitni cirkus, past ce i Sljeme. Frame: Scott Scale 7005 double butted hydraform monocoque tubes Forks: RockShox Tora 100mm coil sprung with rebound adjust and keyturn lockout Gears: Shimano Deore front and XT rear derailleurs Shifters: Shimano Deore rapidfire plus Chainset: Shimano M442 44x32x22 Brakes: Avid single digit 3 Wheels: Alex ACE-24 rims built on Shimano RM65 rear and Scott comp front hubs Tyres: Scott OZON 26x2.0 Handlebars: Scott X-rod Stem: Scott Comp 4 bolt Saddle: Scott racing Seatpost: Scott comp 31.6mm Pedals/Extras: Shimano M505 clipless pedals Jedino me smeta sto je vilica suha ko barut pa cu morati poduzeti nesto u vezi s tim... ne znam za koliko porcija cevapa je Vuco spreman zasukati rukave ![]()
![]() |
#3381 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Rađe to daj u servis Slavenu (Protea Jaska) da nebi bilo adio garancijo nikad te nisam ni imao ![]() Uglavnom elvis i vuco stvarno živine od ljudi ![]() Sljedeće investicije redom : 1)SPD Pedale...flat su super ali spd su ipak bolje...pogotovo jer sam navikao na remenje i "čašice" željezne...vjerujem da spd pedale daju daleko bolje rezultate kod pedaliranja te da je barem 10% lakše/brže pedalirati 2) mjenjači : danas sam se uvjerio da deore nije što je nekad bio ![]() i zaboravio sam u putopisu navesti da najbolji trenutak (osim kamikaze do dna pošto nisam išao pl.stazom nego cestom) je bio kad ideš zapedalirati u premaloj brzini uzbrdo, cimneš volan i digne se prednji kotač a gravitacija i moment počinju djelovati protiv tebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 01.05.2010. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3383 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
još samo jednu informaciju tražim : gdje kupiti Velo Plush sjedalo? dok nenabavim hlače za bajk(sljedeća tri tjedna) moram nekako drugačije kompenzirati tvrdoću sportskog sica...a jedina kompenzacija je novo sjedalo bojim se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Dobar opis. Sve mi se čini da bu i moj uspon tak izgledal. Al ajde da se napokon malo jače pokrenem. Juče je bilo veselo. Popilo se pa imam snage. Kad bumo onda, 10h, 9.30h. Trg, konj, rep, kaki.. D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Moderator
|
Evo momci i mene ![]() Jesam se danas nasmijao, bilo je predobro. Dwarf me mrzi radi uspona, a Elvis će me mrziti radi spusta ![]() ![]() ![]() ![]() I da, spust je bio takav da me ruke bole iako imam hidrauliku ![]() Dao mi je bajk (Reign 2) da ga isprobam i bajk je odličan, definitivno top 3 želja. Nije mi dao da platim cugu na vrhu i naravno, rekao mi je da preveć pričam i da se radi toga cura ljuti sad na njega jer kasni ![]() Sve u svemu, Lojstek mi je svaki put sve kraći i lakši, dečki su bili super društvo. Dwarfa sam gurao koliko je išlo, nije gore uopće zima pa se uvijek može pričekati, nije nam bio problem. Onda je rekao da on ide dole, pa smo mu za kaznu uzeli zračnicu ![]() ![]() ![]() Išao bih sutra opet gore, no nažalost otišao mi je headset, a nisam ziher jel ga mogu popravit sutra do pol 10 - 10. Mislim, otišao mi je na ravnom, kad sam naglo zakočio da pričekam Elvisa, dok je spust izdržao ko muško ![]() EDIT: I da pohvalim Elvisa, ujebo nas na usponu da nije mogao gore ![]()
![]() |
#3386 |
sto da napisem ?!
|
onda smo za sutra 3-4 sigurna ??? moze vrijeme i 9:30 kod bana (osobno mi odgovara sve, samo da se dokopam sume prije 11). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
btw a što ti je otišlo kod headseta? imam stari ritchey-ev s otvorenim ležajevima sve osim pdološke i imam kompletni onaj što se stavlja s unutarnje strane headtube-a (Acor - Mfg By Cane Creek Industries) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=590 kako idu po cesti,i mozda glumpavo pitanje stane li u to zracnica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo dio moje današnje rute snimljene Sports Trackerom Broj 2 je bio zanimljiv ![]() EDIT: ne mogu staviti kml fajlove u prilog, staviti ću negdje na net (u google earthu se otvaraju) http://jump.fm/RBJTE ---- tu su linkovi za 1 i 2 Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.05.2010. u 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() a pa idu ti po cesti tako da se okreću...i stane ti unutra svašta ...što god stavio...ja ih obično punim PUR pjenom jer su tvrđe i nemogu se onda probušiti...a drže ko lude onda ![]() a sad ozbiljno dobre su ako voziš cestu, cestu i samo cestu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|