|
![]() |
#301 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
JVC pricekaj do 1.11 i onda se spoji, jer nije totalno sigurno, jako velika vjerojatnost je da ce to i biti tako, ali za svaki slucaj se spojio 1.11 pa si do 1.1 zbrinut sto se tice flata....a iskon ce naravno imati cijene ko t-com, eventualno 1-2kn manje ( u biti sad kad je t-com vlasnik iskona njima je svejedno)...a optima i vodatel ce sami odredjivati cijene cim budu proveli svoju optiku a na to cemo ipak morati malo duze pricekati, barem mi koji nismo u centrima velikih gradova... |
![]() |
![]() |
#302 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
u pravilu ćeš imati flrat od recimo dnas do 31.12. jer t-com ne zaračunava ovaj mjesec jer ti nije iskorišteno 50% paketa, dakle da si se spojio recimo 17 iamo bi također do kraja ovog mjeseca i dva iduća. Naravno ovo što govorim je iskustveno pravilo koje je dosada funkcioniralo tako te mogu tvrditi sa sigurnošću od 80% da ćeš imati flat do 31.12, ali ipak t-com.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#304 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
He, ja vjerovatno neću bit doma kad će mi doć instalirat, bit će stari, kojem je svejedno dal će se ovaj spojit odma ili kasnije,tak da će taj tip koji dođe to sređivat vjerovatno odma spojit....ali....Ak je tak kak ti kažeš onda nemam kaj čekat...Bilo bi super da je od sad do 31.12.....: goood : |
|
![]() |
![]() |
#305 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najbolje da ti monter veli kako ide sada sa time spajanjem. Znam da je prije bilo kako je Darth Vader rekao, ali mislim da se to promjenilo od zadnje promjene paketa i nove akcije "Flat na 2 mjeseca". Da sada više nema ako se spojiš pred kraj mjeseca, da dobiješ taj mjesec do kraja + 2 mjeseca. Mislim da je jednostavno, kada se spojiš, taj mjesec + još jedan. Mada velim, pitaj lika koji ti dođe postavljat to. Ili neka ti ga ćale pita ![]()
#306 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja se sada dvoumim ...dali da produžim ugovor na 2 godine radi uređaja koji mi treba ....ili prijeći na nekog drugog operatera (sad sam na iskonu) ...... ako će cijene pojeftinit ovako kako se priča da će od 1.12 za cijenu paketa od 5 GB biti flate onda nema sumlje da ću produžit ugovor ..... |
![]() |
![]() |
#309 | |
Premium
|
Citiraj:
Link |
|
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
radi kojeg uredaja bi ti produzivo ugovor? ako si vec odradio jedan ugovor, tebi ostaje modem i nemoras nista dalje produzivat ugovor, ides iz mjeseca u mjesec |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
tak da ono te specijalce bolje nista ne slusati,,,,,, oni govore jedno sluzba za korisnike drugo odes u T-centar kazu ti trece u reklama je cetvrto zoves vezu u T-crime i opet neka full drugacija prica,,,, : DualWiel : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
#313 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Da ne otvaram novu temu. Jel može meni neko dat svoj username i pass i da ja idem prek svog kompa on prek svog ali da njemu ide promet na naplatu te jeli ja imam ikakve veze s tim osim što se koristim s njime?? Frend uveo dsl i dobio 2 mjeseca flat-a i sad on meni reko dat pass i user name. Vjerovatno možemo na dva kompa sa tim korisničkim računom. thanks. |
![]() |
![]() |
#317 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
#318 |
Premium
|
Evo da ne otvaram novu temu... Ja sam se preselio prije nekih mjesec dana. Trazio sam onda na novoj adresi novi broj (koji sam cekao mjesec i po jer im je u centrali kako kazu "nestalo brojeva") i sad prosli tjedan par dana nakon uvodenja broja, DSL. Na moju zalost novi broj je dosao 16. tako da nista od one akcije flata za mene (mada me to i ne dira). No mene sad zanima, ako mi sad ovaj tjedan dodu DSL stavit, s obzirom da sam narucio flat paket.. jel cu morat za ovih par dana do kraja mjeseca platit 278 kn? Mozda se nista ne zaracunava ako se ne spojim niti jednom ovaj mjesec? |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
|
Thx. ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
sada imam siemens a-100 .....a hoću gigaset se555 jer sam kupio laptop pa hoću wlan a ako produžim ugovor na 24 mjeseca dobivam uređaj za 100 kn ... |
![]() |
![]() |
#322 | |
Premium
|
Citiraj:
evo što t-com kaže: link Zadnje izmijenjeno od: JohnyB. 25.10.2006. u 22:53. |
|
![]() |
![]() |
#323 | |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
druga mogucnost ti je da se umrezite, tako ja imam flat i 2mbit i sharam sa susjedom i placa se 50/50 |
|
![]() |
![]() |
#324 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
@Meow kada se prvi putas spojis provjeri nakon par dana dali imas flat, nekada znaju dati ako su ti se zahtjevi vrtili oko akcije itd... pa mozda dobijes kojim slucajem nije za baciti...bilo je i takovih slucajeva..
#325 |
Premium
|
Ja sam pao na dupe kad sam vidio da mi je za 9mj došo računa na flat 50lipa! ![]() Nisam ni znao da imam flat, jer sam potpiso ugovor prije tog datuma, a nisam znao tu foru sa spajanjem(došo je DSL tek nakon toga)! Sad sam ovaj 10. mjesec skuco 60GB, moram nadoknadit ovaj 9. kaj sam spušio ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
teta Mraz
|
nestalo........
#330 |
Premium
|
Ma ja sam i ovako narucio flat. Samo necu dobit tih 2 mjeseca za kunu ali to mi je ok. Samo me zanimalo da mi nebi oni sad zaracunali cijeli mjesec (278kn) za tih par dana sto je ostalo do kraja mjeseca ako mi ga dodu stavit prije kraja. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|