Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 24.10.2006., 09:57   #301
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
JVC pricekaj do 1.11 i onda se spoji, jer nije totalno sigurno, jako velika vjerojatnost je da ce to i biti tako, ali za svaki slucaj se spojio 1.11 pa si do 1.1 zbrinut sto se tice flata....a iskon ce naravno imati cijene ko t-com, eventualno 1-2kn manje ( u biti sad kad je t-com vlasnik iskona njima je svejedno)...a optima i vodatel ce sami odredjivati cijene cim budu proveli svoju optiku a na to cemo ipak morati malo duze pricekati, barem mi koji nismo u centrima velikih gradova...
Staro 24.10.2006., 10:12   #302
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor JVC MX-GT88 Pregled postova
E ovak...Meni bi sad za koji dan (možda već sutra) trebo doć dsl...Tražio sam ga prije 15. pa me ''zakačila'' ona akcija flat rate...Eh sad, pošto je kraj mjeseca ne znam dal mi se isplati spajat sad jer će mi se računat koda sam bio cijeli mjesec na flatu...Ja sam mislio pričekat 1.11. i onda se spojit da ima puna 2 mj., al sad vidim da pišete da će 1.12. ovaj 5gb paket koji sam ja uzo preć u flat...Znači,kolko je pouzdana ta informacija da se sve mijenja 1.12?
Kaj da sad napravim?Dal da se spojim sad kad dođe ili...?

u pravilu ćeš imati flrat od recimo dnas do 31.12. jer t-com ne zaračunava ovaj mjesec jer ti nije iskorišteno 50% paketa, dakle da si se spojio recimo 17 iamo bi također do kraja ovog mjeseca i dva iduća. Naravno ovo što govorim je iskustveno pravilo koje je dosada funkcioniralo tako te mogu tvrditi sa sigurnošću od 80% da ćeš imati flat do 31.12, ali ipak t-com.....
Staro 24.10.2006., 10:15   #303
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
pogotov kad imaš flat, pa skidaš ko lud.

Ajde nek mi neko objasni šta se to ima skidat ko lud. Mislim sve je dostupno, stalno i uzmeš šta ti treba i kad ti treba.
zlatko je offline  
Staro 24.10.2006., 10:58   #304
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
u pravilu ćeš imati flrat od recimo dnas do 31.12. jer t-com ne zaračunava ovaj mjesec jer ti nije iskorišteno 50% paketa, dakle da si se spojio recimo 17 iamo bi također do kraja ovog mjeseca i dva iduća. Naravno ovo što govorim je iskustveno pravilo koje je dosada funkcioniralo tako te mogu tvrditi sa sigurnošću od 80% da ćeš imati flat do 31.12, ali ipak t-com.....
Znači mogu se odma spojit?Čim mi dofuraju to?
He, ja vjerovatno neću bit doma kad će mi doć instalirat, bit će stari, kojem je svejedno dal će se ovaj spojit odma ili kasnije,tak da će taj tip koji dođe to sređivat vjerovatno odma spojit....ali....Ak je tak kak ti kažeš onda nemam kaj čekat...Bilo bi super da je od sad do 31.12.....: goood :
JVC MX-GT88 je offline  
Staro 24.10.2006., 11:32   #305
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Najbolje da ti monter veli kako ide sada sa time spajanjem. Znam da je prije bilo kako je Darth Vader rekao, ali mislim da se to promjenilo od zadnje promjene paketa i nove akcije "Flat na 2 mjeseca".

Da sada više nema ako se spojiš pred kraj mjeseca, da dobiješ taj mjesec do kraja + 2 mjeseca. Mislim da je jednostavno, kada se spojiš, taj mjesec + još jedan.

Mada velim, pitaj lika koji ti dođe postavljat to. Ili neka ti ga ćale pita
Staro 24.10.2006., 11:34   #306
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
JVC pricekaj do 1.11 i onda se spoji, jer nije totalno sigurno, jako velika vjerojatnost je da ce to i biti tako, ali za svaki slucaj se spojio 1.11 pa si do 1.1 zbrinut sto se tice flata....a iskon ce naravno imati cijene ko t-com, eventualno 1-2kn manje ( u biti sad kad je t-com vlasnik iskona njima je svejedno)...a optima i vodatel ce sami odredjivati cijene cim budu proveli svoju optiku a na to cemo ipak morati malo duze pricekati, barem mi koji nismo u centrima velikih gradova...
Ja sam u centru Zagreba i rekli su da cu jos minimalno cekati godinu dana, u biti da ih nazovem za godinu dana, tada ce MOZDA znati kada ce se raditi kod mene. Centar ti je kao oaza totalno izolirana, nemam ni kabelsku al zato imam 4 min pjeske do jelacic placa
raf je offline  
Staro 24.10.2006., 13:13   #307
amerix
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
ma nemoj ni spominjat 10 gb, sve ispod flata za 138 kn je neprihvatljivo
a šta bi ti ?
bolje iš' neg niš ' : goood :
amerix je offline  
Staro 24.10.2006., 18:57   #308
JohnyB
Premium

Datum registracije: Oct 2006
ja se sada dvoumim ...dali da produžim ugovor na 2 godine radi uređaja koji mi treba ....ili prijeći na nekog drugog operatera (sad sam na iskonu) ......
ako će cijene pojeftinit ovako kako se priča da će od 1.12 za cijenu paketa od 5 GB biti flate onda nema sumlje da ću produžit ugovor .....
JohnyB je offline  
Staro 24.10.2006., 19:06   #309
JohnyB
Premium

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Jeste im vidli cijene za Wimax? Uglavnom teški ROFL:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/c.../int_wimax.asp
i optima nešto sprema .....

Link
JohnyB je offline  
Staro 24.10.2006., 23:52   #310
Astral
Premium
Moj komp

radi kojeg uredaja bi ti produzivo ugovor? ako si vec odradio jedan ugovor, tebi ostaje modem i nemoras nista dalje produzivat ugovor, ides iz mjeseca u mjesec
Astral je offline  
Staro 25.10.2006., 00:48   #311
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

jedino ako ne misli na maxtv pa mu treba novi modem za to...
Staro 25.10.2006., 02:27   #312
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Najbolje da ti monter veli kako ide sada sa time spajanjem. Znam da je prije bilo kako je Darth Vader rekao, ali mislim da se to promjenilo od zadnje promjene paketa i nove akcije "Flat na 2 mjeseca".

Da sada više nema ako se spojiš pred kraj mjeseca, da dobiješ taj mjesec do kraja + 2 mjeseca. Mislim da je jednostavno, kada se spojiš, taj mjesec + još jedan.

Mada velim, pitaj lika koji ti dođe postavljat to. Ili neka ti ga ćale pita
e meni ti je monter tako rekao kao sa je Darth Vader rekao i zamisli cudna li cuda,,,,,,,, NIJE BILO TAKO a ja sam naravno skidao ko lud : suicide

tak da ono te specijalce bolje nista ne slusati,,,,,, oni govore jedno sluzba za korisnike drugo odes u T-centar kazu ti trece u reklama je cetvrto zoves vezu u T-crime i opet neka full drugacija prica,,,, : DualWiel : hello2 :
speedy-3 je offline  
Staro 25.10.2006., 16:49   #313
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da ne otvaram novu temu. Jel može meni neko dat svoj username i pass i da ja idem prek svog kompa on prek svog ali da njemu ide promet na naplatu te jeli ja imam ikakve veze s tim osim što se koristim s njime??

Frend uveo dsl i dobio 2 mjeseca flat-a i sad on meni reko dat pass i user name. Vjerovatno možemo na dva kompa sa tim korisničkim računom.

thanks.
bego2 je offline  
Staro 25.10.2006., 16:51   #314
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Teoretski mogu ali istovremeno nikako.
BlackDwarf je online  
Staro 25.10.2006., 17:06   #315
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Neeee.
bego2 je offline  
Staro 25.10.2006., 17:27   #316
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova

Neeee.
Trebao si malo razmisliti prije nego si se ponadao. Kad bi moglo više korisnika na jedan račun tko bi onda plaćao promet.
ojpi je offline  
Staro 25.10.2006., 18:10   #317
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Trebao si malo razmisliti prije nego si se ponadao. Kad bi moglo više korisnika na jedan račun tko bi onda plaćao promet.
Da LOOOL onda bi ja uzel flat i podijelil sa cijelim kvartom pa nek skidamo svi istovremeno
Staro 25.10.2006., 19:41   #318
Meow
Premium

Meow's Avatar

Evo da ne otvaram novu temu...

Ja sam se preselio prije nekih mjesec dana. Trazio sam onda na novoj adresi novi broj (koji sam cekao mjesec i po jer im je u centrali kako kazu "nestalo brojeva") i sad prosli tjedan par dana nakon uvodenja broja, DSL. Na moju zalost novi broj je dosao 16. tako da nista od one akcije flata za mene (mada me to i ne dira).

No mene sad zanima, ako mi sad ovaj tjedan dodu DSL stavit, s obzirom da sam narucio flat paket.. jel cu morat za ovih par dana do kraja mjeseca platit 278 kn? Mozda se nista ne zaracunava ako se ne spojim niti jednom ovaj mjesec?
Meow je offline  
Staro 25.10.2006., 20:25   #319
Astral
Premium
Moj komp

ne, platit ces samo vrijeme kolko si imo flat
a nista neces platit dok ga ne ukljucis tj dok se 1. put ne spojis
Astral je offline  
Staro 25.10.2006., 21:27   #320
Meow
Premium

Meow's Avatar

Thx.
Meow je offline  
Staro 25.10.2006., 22:24   #321
JohnyB
Premium

Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
radi kojeg uredaja bi ti produzivo ugovor? ako si vec odradio jedan ugovor, tebi ostaje modem i nemoras nista dalje produzivat ugovor, ides iz mjeseca u mjesec
sada imam siemens a-100 .....a hoću gigaset se555 jer sam kupio laptop pa hoću wlan a ako produžim ugovor na 24 mjeseca dobivam uređaj za 100 kn ...
JohnyB je offline  
Staro 25.10.2006., 22:26   #322
JohnyB
Premium

Citiraj:
Da ne otvaram novu temu. Jel može meni neko dat svoj username i pass i da ja idem prek svog kompa on prek svog ali da njemu ide promet na naplatu te jeli ja imam ikakve veze s tim osim što se koristim s njime??

Frend uveo dsl i dobio 2 mjeseca flat-a i sad on meni reko dat pass i user name. Vjerovatno možemo na dva kompa sa tim korisničkim računom.

thanks.
možeš koristit njegov username i pass ali ne možete biti istovremeno ......

evo što t-com kaže: link

Zadnje izmijenjeno od: JohnyB. 25.10.2006. u 22:53.
JohnyB je offline  
Staro 25.10.2006., 22:30   #323
M4rk0
DragonBall Z Fan
Moj komp

M4rk0's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:

thanks.
kao sto je rekao BlackDwart " Teoretski mogu ali istovremeno nikako "
druga mogucnost ti je da se umrezite, tako ja imam flat i 2mbit i sharam sa susjedom i placa se 50/50
M4rk0 je offline  
Staro 25.10.2006., 22:39   #324
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
@Meow

kada se prvi putas spojis provjeri nakon par dana dali imas flat, nekada znaju dati ako su ti se zahtjevi vrtili oko akcije itd... pa mozda dobijes kojim slucajem nije za baciti...bilo je i takovih slucajeva..
Staro 25.10.2006., 22:53   #325
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Ja sam pao na dupe kad sam vidio da mi je za 9mj došo računa na flat 50lipa!

Nisam ni znao da imam flat, jer sam potpiso ugovor prije tog datuma, a nisam znao tu foru sa spajanjem(došo je DSL tek nakon toga)!

Sad sam ovaj 10. mjesec skuco 60GB, moram nadoknadit ovaj 9. kaj sam spušio
Matth€w je offline  
Staro 25.10.2006., 23:33   #326
Astral
Premium
Moj komp

evo kolko sam ja za 9mj
159270.82 MB
Astral je offline  
Staro 26.10.2006., 00:00   #327
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

dobar si, ja sam u 7 mjesecu imao oko 182GB prometa za 1.67kn... bio produzio ugovor na jos 1 godinu i dobio mjesec dana flata...
Staro 26.10.2006., 00:25   #328
Astral
Premium
Moj komp

hehe, e to je bio dobar potez
cek, do kad traje ta akcija za 2mjeseca flata? meni sad istjece ugovor pa bi mogo i ja copit tak
Astral je offline  
Staro 26.10.2006., 00:44   #329
bobe
teta Mraz

nestalo........

bobe je offline  
Staro 26.10.2006., 07:22   #330
Meow
Premium

Meow's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
@Meow

kada se prvi putas spojis provjeri nakon par dana dali imas flat, nekada znaju dati ako su ti se zahtjevi vrtili oko akcije itd... pa mozda dobijes kojim slucajem nije za baciti...bilo je i takovih slucajeva..
Ma ja sam i ovako narucio flat. Samo necu dobit tih 2 mjeseca za kunu ali to mi je ok. Samo me zanimalo da mi nebi oni sad zaracunali cijeli mjesec (278kn) za tih par dana sto je ostalo do kraja mjeseca ako mi ga dodu stavit prije kraja.
Meow je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na