![]() |
T-Com, napokon pojeftinjenje
Evo, po primitku obavijesti odmah vam i prenosim radosne vijesti. Molim bez upita "jel ti to za ozbiljno" i slicnih. Dakle, ovo dolje pise, tako ce i biti. http://img82.imageshack.us/img82/13/011vg0.jpg http://img243.imageshack.us/img243/2018/021ck5.jpg Eto strvinari - radujte se. |
Odlicno, sad mozda predem na flat... :)
Da barem jos smanje cijene.: nuts : |
Ok Flat nevjerujem da ću uzimati jer ipak 200 nedam. Sad sam imao 5GB.
|
a gle panzera... super, ali da još smanje cijene... :grr
samo se sjeti kako ti je bilo na modemu! i koliko si tamo trošio carneta, ili htnet-a.... |
Ne mogu vjerovat da je stoka snizila cijene samo za t-com korisnike. Znači da će amis, iskon, i vm-mreže imati skuplje cijene ili se njihov odgovor tek čeka?
|
Cekam ja da to bude sluzbeno :D
|
super vijest! atha, kao glasnik dobrih vjesti zaslužuješ pivčugu!
|
Ma izgleda da cu i ja ostat na 5GB, jos je preskup FLAT, a i napunit cu HDD s glupostima za cas... :)
Ooo, sjecam se kak je bilo na modemu, kad sam skidao s neta po par dana. Naravno u navrate s download managerom. Nisam se usudivao skidat preko 150-200MB, a i to je bilo uf. :D Jos mi je bilo najgore kad je neko dignuo slusalicu, i ode meni download u k...: Machineg |
hvala Velikom Bratu
što drugo reći... ostajem na 5gb, al ajde bar je jeftinije. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja imam Start paket. Dosada sam plaćao, kako je ono..., 79 kn pretplata na telefonskom računu + 20 kn za 1 i pol paketa (512 + 1/2 * 512) = 768Mb.
Šta onda sad imam 1Gb prometa, mjesečno ostaje 20kn, a što je sa pretplatom, ona pada sa 79 na 20kn? Nisam baš skužio. Ili ne ....."Cijene mjesečnih naknada ostaju nepromijenjene".... dakle Start paket je samo dobio dodatnih 256Mb do famoznih 1Gb. Bez veze za start paket. Ionako rijetko pređem i 500Mb. |
Citiraj:
|
ma kakav je ono flat za 100kn?
a koja je pretplata? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo kaj sada za 79+20 dobiješ 1GB, ali ako pređeš taj gigabajt za 1MB odma ti napalačuje sljedeći od 1GB (nema više prvo potrošit 50% pa onda plaćaš cijenu novoga). |
Ueeeee.....Tooo..
Zovem t-com i pitam.. Oni vele da je istina :D :) Ovako nisam bio sretan već...Hvala velikom bratu :D |
A ništa. Mi s Iskona ćemo čekat do...sutra. :D Ako ne dođe nikakva obavijest, idemo u "Njemačku".
|
Citiraj:
|
atha opet imas neke informacije iznutra, ccc :D
|
Opet je imao "problema" sa mrežom pa mu je "pomogla" služba za korisnike :D ;)
Ali dobar je, kako samo izvlači iz njih ;) |
T-Comovci mi se rado daju, od njih i uvijek dobivam te vijesti.
Apsolutno dragi decki. Srede mi ping, poklone 2mbita, spuste cijene, uvedu MaxTV - kako ih covjek nebi volio? :) Btw, vidite kako zele navuci na Flat, 10gb su ukinuli - 5gb dodje 60kn, a Flat 200kn - nema nista izmedju. Sisavci. |
Ja prelazim na flate! :D
|
@atha svaka ti dala za ovu radosnu vijest! Ovo povecanje paketa mi je uljepsalo skroz dan,sad napokon mogu umjesto 2 GB imati 5 GB,fala bogu ...
|
Ja osim 50 kn manje racuna nisam nista dobio sto se tice paketa,ostaje gdje je.
Ali taman tih 50 kn jeftinije ce mi biti za maxtv koji ce izgleda biti 60 kn pa na kraju ispadne da sam dobio maxtv za 10 kn. |
Pusti pricu ostaje mi 100kn u djepu. Taman za maxTV i uredjaj kada dodje... Hehehehe Vrhunsko. Svaka para u djepu je dobrodosla. :)
|
ja jos imam obican modem :-(
koliko trebam skupiti ljudi iz susjedstva da bi doveli adsl? |
Citiraj:
|
I kad se to uvodi?
|
Citiraj:
|
Napokon smo i to dočekali. Sad mogu napokon bez problema downloadati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |