|
![]() |
#301 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma tvog nisam mogao sredit kad nemas onaj konektor i zice, a za lemljenje nemam vremena...onda mi je antrax uzeo novog u Linksu i poslao, ja mu uplatio pare na racun i sve 5, necu valjda placat dostavu Overseasu 50kn za Fenmejt? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jos da si rekao i ostalo sta ti fali, a ne ovako fanmate po skoro duploj cijeni kupio (doduse usteda naspram overseasa, al ipak) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
3.14zda ®
|
Svaki dan se sjetim neceg - znas i sam da su racunala ko' bure bez dna...sad mi treba MX-2, pa mi treba Zalman NB47, nakuplja se polako ![]() Javi kad saznas da im je stigla pasta, pa te opet organiziram, ako nije problem ![]() EDIT: Ohoho, a sto je sad ovo? Nova zvijezda MX-3? ![]() ![]() http://www.arctic-cooling.com/catalo...74&language=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
3.14zda ®
|
Da, a vidi cijenu te MX-3....ona mala tubica (4g) kosta 13 ojra...a MX-2 je oko 5 ojra...toliko bas i nije bolja... http://www.arctic-cooling.com/catalo...ic_mx3_05l.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nasao sam usporedbu cijene u istoj trgovini s mx2, mx3 4g je 46% cijene mx2 30g (nemaju male mx2), dakle zadnja cijena mx2 30g je bila 120kn u linksu, pa bi to ispalo 55kn ilitiga 10kn vise od mx2, to je ok ![]()
![]() |
#307 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Links ce navodno naruciti MX3, kad - ne zna se.
![]() |
#308 |
3.14zda ®
|
Izgleda da taj VF830 koji ide sa Gigabyte 9800GT i nije tako los hladnjak, danas sam zamijenio hladnjak i stavio VF900 bakreni i imam gotovo iste temperature [pasta je Arctic Cooling MX-1 kojih jos imam nekoliko iz vremena dok sam mijenjao AC ATi Silencere kao gace ![]() Ako treba tko VF830 nek se javi na PM pa dogovorimo neku zamjenicu ili slican aranzman ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 22.09.2009. u 07:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Registered User
|
Pozz ljudi..nisam baš poznavatelj žičica it toga u kompu, pa ako bi mi neko mogao pomoć.. Krepalo mi je napajanje na kompu, bilo neko škartno MSovo. E sad bi uzela neko Antecovo ali mi treba neko da mi kaže kako da znam koje napanjaje ima utor za 9800gt? (dakle 3x2) Sada imam na posudbi i napajanje i grafičku jer svoju nisam mogla prikopčat jer nema utora na napajanju (Codegen). Pitam iz razloga šta neću kupovat napajanje u trgovini, nego preko amazona ili j&r. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Svako malo novije i kvalitetnije napajanje ti ima barem jedan 6 pinski PCI-E konektor za grafu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#313 |
3.14zda ®
|
Nova ili polovna? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=172545 Dao bi lik vjerovatno i za 400kn, ako mu je jako hitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne znam hoce li moci njegov 350Wattni PNF gurati 4870tku,400W PNF bi mogao,ionako je ta grafa overkill za njegov procesor...Neka uzme tu 8800GT i bit ce mu taman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
gurati ce ali ce se ruzno grijati po ljeti. Ne vjerujem da ce krepat ali tko to jos voli ![]() Naravno ta 4870 iz linksa spada u one zujave ali ako cemo gledat performanse sigurno je bolje od sad neke 9600gt. A to sto mu je hitno....99% sanse da mu samo fali kanta a ne sad da zivot ovisi o tome. Mislim da smo svi bili u tom stanju barem jednom u zivotu, jedan od razloga zasto cuvam jednu 8500gt u ladici za takve situacije i zasto vise nemam nista protiv ploca s integriranom grafom pride ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Moderator
|
Citiraj:
Bi tjerao bi, Sharkoon 350W (300W na +12V) je kod mene tjerao Core i7 940 + HD4890 (i to Prime + furmark) No kod njega bi problem bio taj što bi sve molexe potrošio da napoji grafu
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premija
|
Na 22% je tih koliko se vrtio u idleu kod mene sa prvim biosom. (temp ~80c) U igrama se brže vrti, a sve više od 45% je dosta bučno.
![]() |
#324 |
Premija
|
Ona prva safirka referentna je imala taj užasan bios : u idleu konstantno 22%, a ako temperatura prijeđe neki limit, a često je prelazila vent se jednom zavrti na 100% i onda nastavi na 22%. ![]()
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ljudi, pomagajte. Imam 9800 GT, grafa ima DVI i VGA izlaz. E sad, jedan mi treba za telku, znaci kabel DVI/HDMI a drugi, naravno, za PC. I kad kad uštekam kabel od monitora (vga) u grafu, ne radi, monitor mi je crn. Tak da moram uštekavat onaj switcher DVI/VGA i zato nemogu istodobno imat uštekan kabel za TV i ovaj od monitora. Problem je taj što je to radilo ... kad sam imo staru matičnu i proc. Sad ne radi ... ZzZZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
grafa ti stavlja digitalni izlaz kao primarni. Spoji tako kako i zelis, upali kantu i cekaj da udje u win i preko TVa (na kojem ces imati slike) odredi u driverima da ti je monitor primarni. Opet neces imati slike do ulaska u win na monitoru ali poslije toga nece biti problema. Malo nezgodno kada trebas nesto sto nema veze sa samim windowsima (uci u bios, bootati nesto drugo itd) ali u takvim slucajevima samo odspoji hdmi i radi. Kasnije lako vratis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Imam jedno pitanje u vezi 9800gt grafe. Kupia san u ve-milu prije godinu dana negdi Gigabytovu 9800gt sa 1gb gddr3. Driveri koje sam instalirao su dosli na cd-u skupa sa karticom. I sad se javlja problem kad idem updateat drivere. Trenutni su 178.24 verzija. Probao sam skinuti prvo sa nvidia stranice drivere i kad ih instaliram graficka faila. Onda sam probao instalirati drivere sa gigabytove stranice za istu karticu i graficka opet faila. Ima li ko kakav savjet ili bi trebao otic da mi je zamine? Maticna je također Gigabytova EP43-DS3L. Isprike na malo duzem tekstu |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premija
|
Opiši malo bolje svoj problem, failanje grafe znaci svašta.
![]() |
#330 |
Banned
|
Definiraj riječ: "faila" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|