|
|||||||||||
|
|
#301 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma tvog nisam mogao sredit kad nemas onaj konektor i zice, a za lemljenje nemam vremena...onda mi je antrax uzeo novog u Linksu i poslao, ja mu uplatio pare na racun i sve 5, necu valjda placat dostavu Overseasu 50kn za Fenmejt? ![]() |
|
|
|
|
|
#303 |
|
3.14zda ®
|
Svaki dan se sjetim neceg - znas i sam da su racunala ko' bure bez dna...sad mi treba MX-2, pa mi treba Zalman NB47, nakuplja se polako Javi kad saznas da im je stigla pasta, pa te opet organiziram, ako nije problem ![]() EDIT: Ohoho, a sto je sad ovo? Nova zvijezda MX-3? ![]() ![]() http://www.arctic-cooling.com/catalo...74&language=en |
|
|
|
|
|
#305 |
|
3.14zda ®
|
Da, a vidi cijenu te MX-3....ona mala tubica (4g) kosta 13 ojra...a MX-2 je oko 5 ojra...toliko bas i nije bolja... http://www.arctic-cooling.com/catalo...ic_mx3_05l.jpg |
|
|
|
|
|
#306 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nasao sam usporedbu cijene u istoj trgovini s mx2, mx3 4g je 46% cijene mx2 30g (nemaju male mx2), dakle zadnja cijena mx2 30g je bila 120kn u linksu, pa bi to ispalo 55kn ilitiga 10kn vise od mx2, to je ok ![]()
|
|
|
#307 |
|
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Links ce navodno naruciti MX3, kad - ne zna se.
|
|
|
#308 |
|
3.14zda ®
|
Izgleda da taj VF830 koji ide sa Gigabyte 9800GT i nije tako los hladnjak, danas sam zamijenio hladnjak i stavio VF900 bakreni i imam gotovo iste temperature [pasta je Arctic Cooling MX-1 kojih jos imam nekoliko iz vremena dok sam mijenjao AC ATi Silencere kao gace ]. Osim sto je razlika da je VF900 smanjen na minimum preko Fenmejta cvaj, a VF830 je bio malo iznad minimuma na istom potenciometru...Ako treba tko VF830 nek se javi na PM pa dogovorimo neku zamjenicu ili slican aranzman Samo da napomenem da su rupe za usarafljivanje ostalih vijaka osim ova 4 koja trebaju tvornicki zalivene, daklem nema saranja kao na VF900 kako vam pas rupe na kartici. OEM hladnjak za odredjeni tip kartice.Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 22.09.2009. u 07:58. |
|
|
|
|
|
#309 |
|
Registered User
|
Pozz ljudi..nisam baš poznavatelj žičica it toga u kompu, pa ako bi mi neko mogao pomoć.. Krepalo mi je napajanje na kompu, bilo neko škartno MSovo. E sad bi uzela neko Antecovo ali mi treba neko da mi kaže kako da znam koje napanjaje ima utor za 9800gt? (dakle 3x2) Sada imam na posudbi i napajanje i grafičku jer svoju nisam mogla prikopčat jer nema utora na napajanju (Codegen). Pitam iz razloga šta neću kupovat napajanje u trgovini, nego preko amazona ili j&r. |
|
|
|
|
|
#313 |
|
3.14zda ®
|
Nova ili polovna? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=172545 Dao bi lik vjerovatno i za 400kn, ako mu je jako hitno ![]() |
|
|
|
|
|
#316 |
|
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne znam hoce li moci njegov 350Wattni PNF gurati 4870tku,400W PNF bi mogao,ionako je ta grafa overkill za njegov procesor...Neka uzme tu 8800GT i bit ce mu taman... |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
gurati ce ali ce se ruzno grijati po ljeti. Ne vjerujem da ce krepat ali tko to jos voli ![]() Naravno ta 4870 iz linksa spada u one zujave ali ako cemo gledat performanse sigurno je bolje od sad neke 9600gt. A to sto mu je hitno....99% sanse da mu samo fali kanta a ne sad da zivot ovisi o tome. Mislim da smo svi bili u tom stanju barem jednom u zivotu, jedan od razloga zasto cuvam jednu 8500gt u ladici za takve situacije i zasto vise nemam nista protiv ploca s integriranom grafom pride ![]() |
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Bi tjerao bi, Sharkoon 350W (300W na +12V) je kod mene tjerao Core i7 940 + HD4890 (i to Prime + furmark) No kod njega bi problem bio taj što bi sve molexe potrošio da napoji grafu
|
|
|
|
#319 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Premija
|
Na 22% je tih koliko se vrtio u idleu kod mene sa prvim biosom. (temp ~80c) U igrama se brže vrti, a sve više od 45% je dosta bučno.
|
|
|
#324 |
|
Premija
|
Ona prva safirka referentna je imala taj užasan bios : u idleu konstantno 22%, a ako temperatura prijeđe neki limit, a često je prelazila vent se jednom zavrti na 100% i onda nastavi na 22%. Vjerujem da bi modanjem biosa to mogao sredit, no meni se nije dalo te sam prešao na aftermarket rješenja.
|
|
|
#325 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ljudi, pomagajte. Imam 9800 GT, grafa ima DVI i VGA izlaz. E sad, jedan mi treba za telku, znaci kabel DVI/HDMI a drugi, naravno, za PC. I kad kad uštekam kabel od monitora (vga) u grafu, ne radi, monitor mi je crn. Tak da moram uštekavat onaj switcher DVI/VGA i zato nemogu istodobno imat uštekan kabel za TV i ovaj od monitora. Problem je taj što je to radilo ... kad sam imo staru matičnu i proc. Sad ne radi ... ZzZZ. |
|
|
|
|
|
#326 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
grafa ti stavlja digitalni izlaz kao primarni. Spoji tako kako i zelis, upali kantu i cekaj da udje u win i preko TVa (na kojem ces imati slike) odredi u driverima da ti je monitor primarni. Opet neces imati slike do ulaska u win na monitoru ali poslije toga nece biti problema. Malo nezgodno kada trebas nesto sto nema veze sa samim windowsima (uci u bios, bootati nesto drugo itd) ali u takvim slucajevima samo odspoji hdmi i radi. Kasnije lako vratis. |
|
|
|
|
|
#328 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Imam jedno pitanje u vezi 9800gt grafe. Kupia san u ve-milu prije godinu dana negdi Gigabytovu 9800gt sa 1gb gddr3. Driveri koje sam instalirao su dosli na cd-u skupa sa karticom. I sad se javlja problem kad idem updateat drivere. Trenutni su 178.24 verzija. Probao sam skinuti prvo sa nvidia stranice drivere i kad ih instaliram graficka faila. Onda sam probao instalirati drivere sa gigabytove stranice za istu karticu i graficka opet faila. Ima li ko kakav savjet ili bi trebao otic da mi je zamine? Maticna je također Gigabytova EP43-DS3L. Isprike na malo duzem tekstu |
|
|
|
|
|
#329 |
|
Premija
|
Opiši malo bolje svoj problem, failanje grafe znaci svašta.
|
![]() |
|
|