|
![]() |
#31442 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Naravno da trose, i to dobrano, zato se drzim Resin origigi pakni, inace bi mijenjao rotore na godisnjoj razini, a zadnji i ranije, sto je na koncu (meni) skup sport. Mislim da su XT RT76 rotori Resin only, tak da ce njih sigurno ekspresno poglodati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31443 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Mic.. kakve su žbice? Jel kotač dobro ispleten i pocentriran.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31444 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Žbice su dobre kao da smo 2 (riječima: DVA) puta po njih išli ![]() A kotač je ispleten kod majstora dobrih živaca, oka i iskustva u pletenju, kolege forumaša i biciklista ddaria ![]() Jedino mi guma felša na felgi, nije mi se dalo to rastavljat pa sa sapunom n' stuff da sjedne 100% budem to danas ako stignem ili sutra ![]()
![]() |
#31445 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Heh, mogao si bar bajk okrenut da se vidi kak treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31446 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa kaj fali, lijepo sam ga okrenuo :P
![]() |
#31448 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ddario je maher za pletenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31449 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Pa su kad su mi u MP nadrukali kompresorom na 5 bara.. Pukle su ko petarda, legle u utor i izravnale se! Sad su ravne ko špricer! ![]() btw. Jle neko imao iskustva s ovom Lidlovskom pumpom? Sad je u Cetvrtak 4.4. na akciji za 50kn. http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_31861.htm Isplati li se to uzet, jel manometar šljaka,, ili je to pušiona? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31450 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() A ovo za gume i 5 bara, ja sam tako skoro nagluh ostao, ne ponavljam to, top mi je 4 bara, ali da, Schwalbice se vole zakeljit, ne opterećujem se s tim puno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31452 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Danas sam uspio izgubiti jednu žbicu na vožnji ![]() Operem sada bajk i skužim da imam u obruču niplu bez pripadajuće žbice. Radi se o zadnjem kotaču, Mavic XM117 Disc obruč i Cannondale Flame naba (da znam da je kotač smeće). Mogu li samo kupiti novu žbicu i odnijeti to nekome (mislio sam kod Bizmarka) da mi složi? Najvažnije pitanje, trebam li skidati gumu da bi se stavila nova žbica? Sinoć sam stavio nove gume i napravio tubeless pa se mogu ubit ako sad to treba raskopati ![]() Kako uopće znati koja mi duljina žbice treba? Izmjerio sam od centra rupe na nabi kroz koju prolazi žbica do obruča 259mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31453 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31454 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
I sad kad sam doso doma da napravim krug po kvartu mi rastepo zadnji mjenjac ![]()
![]() |
![]() |
#31455 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Predobra vožnja danas, uspeli smo se do vrha, pa malo spuštali po cesti dok Mic ne spali pakne, pa nazad gore i opet dole po šumi. Staza je prefora, kanal sa puno ogromnog kamenja koje viri ispod snijega, pa voli iznenadit. Na kraju staze teće potok, po kojem se vozi sve dok se ne dođe do kraja kanala. Fora sve u svemu, taman za izguštat se kad se ne stigne do vrha Sljemena i slično. Slika imam par, al mi se neda stavjat ![]()
![]() |
#31456 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jelda da je ta Veternica zabavna? ![]() kad bude toplije i period od bar tjedan dana suhog vremena onda se isplati tehnicirat i po stepenicama tik pored Veternice, za dva kruga dusu dalo ![]()
![]() |
#31457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kupujem: recon, tora, reba, r7, rst platinum, epicon... glavno da je zracna, da radi,9mm dropouti, 1.1/8...
![]() |
#31458 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#31460 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ima netko iskustva ili zna o prevozenju bicikle preko granice, u kutiji u busu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31461 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako netko želi bajk: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=83949 Ako i kada otiđe u dijelove (o cijenama kasnije), imate prednost.
![]() |
#31462 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Sad kad uparkira jos jedan Spec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31465 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne znam još točno, za sad je najveća šansa Canyon Strive ili Torque EX. U igri su još: Enduro Comp 2013 Kona Process DL frejm + slaganje bicikla YT Wicked 160 Meta SX sa njuškala ali treba vidjeti jel ima frejm tvorničku grešku Meta AM2 iz bajkmanije Liteville 901 iz Rijeke je isto u procesu dobivanja informacija Ciljam na 150+mm hoda, rađe bi deblje noge napred i neki jači frejm/komponente. U pozadini svega razmišljam malo i o recimo Stumpjumperu EVO kakvog ima Darko jer je bajk lagan, a vidio sam što može izdržati. 2 mjeseca sam razmišljao jel uzeti agresivni 5" bajk ili labudicu. Pala je odluka na labudicu jer mi je to trenutni užitak i osjećam se sigurnije na takvom biciklu. Najradije bih supportirao napokon jedan domaći dućan tipa Ciklo-centar koji je fenomenalan dućan sa super ljudima ili Vivasport koji mi je dao super cijenu za prednarudžbu, ali oprema je puna "mina" koje će isplivati veoma brzo (najčešće kočnice, podesiva sic štanga ako je ima te kotači ili pak vilica ako je u igri 2-step ili Talas). Rado bih neku egzotiku, ali tipa Rune/Spitfire V2 je ~1800€ frejm sa shockom. Ostalo je još skuplje i još gora oprema. P.S. Da npr. Radon Swoop 7.0 ima zračni shock/vilicu, već bi bio kod mene. Cijena + komponente najbolje što može biti za 2000€. Lova je skupljena i stoji sa strane, čeka se ljepše vrijeme za pravu odluku ![]()
![]() |
#31467 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31468 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#31469 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ne znam koji put vec gledam te canyon bicikle, em su lepi, em su jeftiniji od vecine ostalih, a oprema gore je i vise nego dobra. HA 66°, novi bajk s garancijom, nema ga nitko na sljemenu (valjda ![]() slatke su to brige Vuco, a ja navijam za canyon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam za YTa, pa za Metu. Bilo što da uzmeš bit će super, glavno da imaš lovu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|