|
![]() |
#271 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mislio sam da samo u americi postoje ljudi koji kampiraju pred ducanom nebi li medu prvima zaigrali igru, konzolu ili procitali knjigu...aaa pa virus je dosao i kod nas ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
LoL, ameri ko ameri mi Hrvati imamo brža rješenja...i jeftinija! Samo da izađe krušnu mu mrvicu, pa ovo nije normalno kaj nam rade u Ubisoftu, ti nisu čuli za proces "JUST IN TIME"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
to bi trebala biti retail verzija igre.... c/p sa jedne stranice: "Okay, it's retail. Someone compared the files with the retail DVD he bought. 100% match." "It's *repack*. And it's stated in the NFO that "With this repack you can play the entire game"." ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ima na "onome" ![]() radi mi ko bebica ![]()
![]() |
#285 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Navodno je čak i performans nešto bolji od "prijašnje" verzije....tak sam nešto načuo. Ali još sam u procesu nabavke pa ne mogu provjerit...
![]() |
#289 |
Gamer 2 the Bone
|
Ma daaa...ili digital download...preko Steama, naravno, što drugo... ![]() Ili neki Fazlija Ispodštand Electronics info shop... ![]()
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel mozda netko poceo igrat i priblizio se jeruzalemu? evo danas sam kupio igru i neda mi se bas sve ispocetka igrat.... pa ako netko moze sherat save game folder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Gamer 2 the Bone
|
Igra definitivno bolje radi od one beta verzije, u to nema sumnje...bar na mojoj mašini. Po komentarima tamo di sam kupio čini se da radi normalno cijela igra, budući da i ja moram ispočetka nadam se da ću danas stić doć do jeruzalema pa ćemo vidit.
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ja nisam bas primjetio to neko ubrzanje, IMO (a i fraps to potvrdjuje) radi potpuno jednako kao i onaj "demo" a vas sve puca placebo efekt zato sto su likovi negdje pod komentarima napisali da radi bolje ![]() jedini je problem sto mi se ne da igru igrati. nesto mi prelagana i zamorna, jucer me svi dave za to a ja cijelu vecer igram holden horde iliti igru s prosjecnom ocjenom 6/10 na reviewima i bas mi je bio gust ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Gamer 2 the Bone
|
Nije točno. "Demo" mi je bio poprilično usporen, nekakav polu-slow motion, pogotovo na nekim dijelovima (tamo izvan gradova, open areas) a sada tamo klizi glatko ko urica. Meni radi dosta bolje, možd zato što igram DX10 verziju, u DX9 vjerojatno i nema neke razlike.
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
u to ne bi ulazio no bas kada je ta alpha bila vani sam visti dao jos jednu sansu (koju je prokockala isti dan kad me nazivcirala ![]() ![]() tako da kad pogledam tvoju konfu nikako mi nije jasno kakvih si ti to problema mogao imati |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jao igra je grozna!!! Nemozes se odvojiti od nje, igram ju vec 6 sati, i sada sam stao. Ma salim se, odlicna je igra. Najbolje je skakanje u sijeno kada sinkronizirate mapu. Dosao sam do Jeruzalema, radi sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Datum registracije: Mar 2007
|
kaj se tu neka droga dijeli? lol igra je dobra.. al kaj je tu mač, JE tu mač .. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|