Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.12.2014., 10:20   #271
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Konzum imaš u svakom gradu,Dinamo imaš samo u Zagrebu. Zato je i napravljen ko udruga građana,još od 1946. zato jer je to klub svih građana grada Zagreba. I onda mi dođe tvoj sused i shebe sve...crk'o dabogda

Kvartovski kafići i mogu biti udruge(eto primjer udruge navijača dinama u Draškovićevoj ) ali kako onda svakom gostu objasniti da popije kavu mora se učlaniti i platiti članarinu. Tu je i pitanje inspekcija. Sjecam se kad je bila zabrana pušenja sveopća,da je par klubova i birceva postali udruge ljubitelja biljara i sl...pa kad je inspektorat u civilu došao popit pivu i zapalit pljugu bez članske iskaznice...nekimada je mrak pao na oči. Uglanvom nikome se ne isplati držati udrugu osim ovima u Dinamu.

Teoretski ko udruga nemaš pravo prodavat ikakve artikle ukoliko kupac nije član te udruge.

Tu je i pitanje državnih olakšica,broja zaposlenih,prava u nabavi sirovina iz vana...ima milion razloga zaš Podravka i Konzum nemogu bit udruge građana.

Eto..ko laik laiku
trouble je offline  
Staro 16.12.2014., 10:21   #272
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Vrlo je jednostavno,klub treba voditi struka a ne kriminalci,a struku biraju na izborima članovi,1 član - 1 glas.

Što je nejasno? Članovi ne odlučuju ni o čemu osim što biraju sami upravu kluba.

Tako to funkcionira u svijetu...

Oglas
Staro 16.12.2014., 10:34   #273
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Slažem se ja. Ali poštenije bi bilo kupiti paket dionica koji osigurava ulazak u upravu kluba pa onda neka tamo odlučuje kako hoće.
Jer pazi, ovako se dinamo financira iz lokalne samouprave koja čiji se budžet opet određenim dijelom osigurava iz državnog proračuna.
I ti i ja i mi i vi punimo taj proračun. Znači oni koji nisu članovi, ne mogu odlučivati o klubu a opet plaćaju. To je meni nepošteno recimo, zašto moja baka ne može odlučivati o Dinamu ako nije član, a mora plaćati ( neizravno, doduše) za isti.
Meni to nije uredu, zašto ja kao susjed ZG-u moram plaćati za klub iz Zga novac. Ili ako hoćete, zašto moram biti član formalno ako već plaćam članarinu de facto kroz poreze, odbitke i sl.
Nema transparentnosti dok uzimaš privilegije a ne preuzimaš odgovornost pa je sam papa Franjo na čelu.
burmuz je offline  
Staro 16.12.2014., 10:38   #274
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Kužiš, meni je to nepravedno recimo.
trouble je offline  
Staro 16.12.2014., 10:50   #275
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Plaćamo mi bezbroj besmislica kroz poreze,Dinamo je kikiriki...
Staro 16.12.2014., 14:35   #276
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Ja napišem da treba privatizacija, znači ono da je dinamo ustrojen kao firma u privatnom vlasništvu, dioničko društvo.
I onda dođe recimo jedan kao Matešić i odluči o preimenovanju kluba iz Dinamo Zagreb u Red Bull Zagreb. Nije ni privatizacija baš tak odlična kakvom je želiš prikazati.

Citiraj:
Znači plaća porez, doprinose i sve prema zakonima kao i svaki drugi obrtnik. Tebi ne paše.
Da je Dinamo ustrojen kao svaki iole normalniji klub (uključujući i tvoj Realčić), vodstvo kluba bi birali članovi, no neovisno o tome što bi klub vodililjudi, plaćali bi se porezi, doprinosi i sve prema zakonima kao i svaki drugi obrntik.
Mislim, ispravi me ako griješim, ali Hajduk posluje na takvom principu, iako, imaju dugova više nego grčka, ali plaćaju sve poreze i davanja...

Citiraj:
ali da ti i takvi birate tko će i na koji način poslovati klub i raspolagati sredstvima.Znači ista spika kao i sad, ali nije Mamić nego su "članovi". Neće ići burazeru, kao što ni ovo s Mamićem neće ići još dugo. Budite dioničari, u čemu je problem?
Očito ti nije jasna razlika između DIONIČARA i ČLANA.
Dioničar je u klubu tak dugo dok ima svoje dionice. Član (ili u ovom slučaju neki predstavnik kluba izabran od članova) je u klubu tak dugo dok - plaća članarinu i tak dugo dok članovi glasaju za njega. Primjer si opet možeš uzeti na svojem voljenom klubčiću. Dragi Florentino je pred 10ak godina odlepršao s mjesta predsjednika jer je izgubio na izborima, da je imao dionice, nikad ne bi otišao iz kluba.

Citiraj:
Zašto bi se iz proračuna davalo za udrugu koja obrće milijune i posluje kao privatna firma. To se protivi više zakona i to nije uredu.
A odadkle tebi ideja da bi se Dinamu davalo iz proračuna da je ustrojen na principu 1 član = 1 glas ?

Citiraj:
Činjenica je da, i to sam baš detaljno proučio retoriku ekipe što se zalaže za "demokratski dinamo" da bi oni j.. a da im ne uđe. Znači javne pare i beneficije da, ali da oni odlučuju. Eh, isti klinac kao i Mamić i ekipa.
Profulao si poantu frende. Oni koji se zalažu za demokratski Dinamo bi htjeli da sami mogu odabrati predsjednika kluba i ostale nadležne figure, a ne da imaju nekog diktatora koji Dinamo pretvara u svoju prčiju i radi što ga volja. A to bi se npr. baš desilo i sa privatizacijom.

Citiraj:
Neka mi netko kaže jesam li ja lud ovdje ili poremećen ako se zalažem za transparentnost i funkcioniranje poduzeća na prinicipu na kojem rade gotovo sve najveće kompanije na svijetu?
Moja preporuka bi bila da prvo proučiš na kojem principu funckioniraju nogometni klubovi

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 16.12.2014., 16:42   #277
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Demagogija.
A na kojem principu rade Chelsea, PSG, City, Monaco?
A Real je druga priča. U Španjolskoj Real a bome i Barcelona su u rangu ministarstva gospodarstva ili unutarnjih poslova. Znači da su na razini državnih tijela, maltene.
Opet ću biti kao papiga po dvjestoti put: može brate i da su jedan član - tri glasa ali da javni novac ( poreznih obveznika ) ne ide u Dinamo.
Ja sam navijač Dinama, stvarno jesam i nisam zadovoljan stanjem, ali objasni mi zašto bi ja davao neizravno novac kroz porez i sl. za nogometni klub?
Ako je tebi normalno da klub koji ima promet koji se broji u milijunima eura ima ista prava kao i udruga pjesnika ili udruga izviđača onda super. Odlično!
Reci mi koliko Bayern dobija novca iz njemačkog proračuna?
Što si rekao za Red Bull je čista demagogija. Dinamo vrijedi 100 milijuna nečega.. imaš 100 000 navijača, neka statko da 600 kn i to je to. Imate većinski paket. I pazi sad, nitko to pravo ne može osporiti, izaberete predstavnika za upravni odbor i imate što želite.
Zar je puno 500-1000 kn za ljubav svog života?
Prijatelju, nema džabe ni u stare babe.
I više odustajem ove teme, rekao sam što sam mislio reći.

Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 16.12.2014. u 16:56.
burmuz je offline  
Staro 16.12.2014., 17:32   #278
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Demagogija.
Naravno, svi navedeni klubovi bi sa svojim principom poslovanja mogli biti vrhunski uzori drugim klubovima kako poslovati.
Koga briga za gomilanje dugova od 130 milja ojrića po godini dok god je iza kluba ruski / arapski milijarder koji može rastvoriti kesu i platiti

Citiraj:
A Real je druga priča. U Španjolskoj Real a bome i Barcelona su u rangu ministarstva gospodarstva ili unutarnjih poslova. Znači da su na razini državnih tijela, maltene.
Znači, kad tebi paše, onda je to druga priča u rangu ministarstva i sličnih gluposti, a kad tebi ne paše, onda je jedino logično riješenje privatizacija.
Teška istina, koju ti ne želiš priznati sad ovdje je - da tvoj voljeni klub posluje baš takvim principom kojeg ti ovdje odbijaš iz petnih žila.

Ali baš bi me interesiralo tvoje mišljenje da recimo Real ode u privatizaciju. Matešić kupi Real i preimenuje klub u Red Bull Marid. Koje bi onda bilo mišljenje o privatizaciji

Citiraj:
Opet ću biti kao papiga po dvjestoti put: može brate i da su jedan član - tri glasa ali da javni novac ( poreznih obveznika ) ne ide u Dinamo.
I ponavljam, profulao si poantu frende. Nitko se u inicijativi ZZD ne zalaže da se Dinamo financira javnim novcem lol. To se sad radi, i to na takav način da ne znaš koliko Mamić dobije i za šta dobije.
Ljudi traže transparentnost i jasnu viziju kluba, a ti tu pokušavaš prikazati kao da se traži neki kriminal.

Citiraj:
Dinamo vrijedi 100 milijuna nečega.. imaš 100 000 navijača, neka statko da 600 kn i to je to. Imate većinski paket. I pazi sad, nitko to pravo ne može osporiti, izaberete predstavnika za upravni odbor i imate što želite.
A zbog čega bi to radili ? Dinamo se već sad oglašava kao GRAĐANSKI klub. Znači nebi uopće trebalo davati novce da bi se socios model sproveo. To je već trebalo biti učinjeno.

Citiraj:
Zar je netko u ovoj temi tvrdio da je nešto za džabe.
Ti si taj koji je uletio poput padobranca, a ne znaš ni 1% o terminologiji.
Kao što rekoh, prvo proučio, onda piši.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 16.12.2014., 17:42   #279
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Mogu ja pitat nešto,samo me zanima. Kako se udruga inače financira? Tj. drugim riječima,kako bi se klub treba financirati kao udruga građana? Smije li zarađivati na transferima igrača ili na bilo čemu?
spawn je offline  
Staro 16.12.2014., 18:52   #280
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Mogu ja pitat nešto,samo me zanima. Kako se udruga inače financira? Tj. drugim riječima,kako bi se klub treba financirati kao udruga građana? Smije li zarađivati na transferima igrača ili na bilo čemu?
Smije. Financira se iz državnih i gradskih proračuna i sama,izvan je sustava PDV-a.
trouble je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2014., 19:05   #281
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Demagogija.
Ja sam navijač Dinama, stvarno jesam i nisam zadovoljan stanjem, ali objasni mi zašto bi ja davao neizravno novac kroz porez i sl. za nogometni klub?
Ako je tebi normalno da klub koji ima promet koji se broji u milijunima eura ima ista prava kao i udruga pjesnika ili udruga izviđača onda super. Odlično!
Reci mi koliko Bayern dobija novca iz njemačkog proračuna?
Što si rekao za Red Bull je čista demagogija. Dinamo vrijedi 100 milijuna nečega.. imaš 100 000 navijača, neka statko da 600 kn i to je to. Imate većinski paket. I pazi sad, nitko to pravo ne može osporiti, izaberete predstavnika za upravni odbor i imate što želite.
Zar je puno 500-1000 kn za ljubav svog života?
Dao si loše primjere. Ne treba se zanositi da će neki šeik ili oligarh ulupati novce u neki naš klub. Ima vjerojatno par stotina interesantnijih klubova za tako nešto. Ovo da će članovi dati novce za klub. Pa to i je prijedlog, samo se ne bi dalo 600 kn odjednom nego bi se plaćala godišnja članarina (koja ne bi bila 600 kn nego recimo 100 ili 200 kn). Naravno sigurno ne bi bilo 100.000 članova i 10.000 bi bio veliki uspjeh (s obzirom na situaciji).

Razumijem ogorčenje time da se daju javna sredstva za nogometni klub. U sadašnjoj situaciji gdje je klub de facto privatni to zaista nema smisla. Ali uz prepostavku da je klub na naki način javni, da je to u skladu sa financijskom situacijom u gradu i da se zna gdje je svaka lipa otišla onda to ima smisla.

Citiraj:
Službeno je riječ o neprofitnoj udruzi građana. U praksi je jasno da je kroz klub prošla velia količina novca, a tijek novca u najmanju ruku sumnjiv.
morph je offline  
Staro 16.12.2014., 19:52   #282
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Može i iz javnih sredstava - jer su udruge kao za opće dobro - recimo udruge slijepih, od članarina i sl. Znači recimo i udruga slijepih može zarađivati - karikiram prodaje kolače da slijepe vodi na izlete i sl...

Citiraj:
IMOVINA I FINANCIRANJE Imovina udruge

Članak 30.

(1) Imovinu udruge čine novčana sredstva koja je udruga stekla uplatom članarina, dobrovoljnim prilozima i darovima, novčana sredstva koja udruga stekne obavljanjem djelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi, obavljanjem djelatnosti sukladno članku 31. ovog Zakona, financiranjem programa i projekata udruge iz državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te fondova i/ili inozemnih izvora, kao i druga novčana sredstva stečena u skladu sa zakonom, njezine nepokretne i pokretne stvari, kao i druga imovinska prava.
(2) Udruga može raspolagati svojom imovinom samo za ostvarivanje ciljeva i obavljanje djelatnosti određenih statutom udruge, u skladu sa zakonom.

Gospodarske djelatnosti

Članak 31.

(1) Udruga obavlja gospodarske djelatnosti ako je to propisano statutom, a sukladno posebnim propisima kojima se uređuju uvjeti za obavljanje te vrste djelatnosti.
(2) Gospodarske djelatnosti udruga može obavljati pored djelatnosti kojima se ostvaruju njezini ciljevi utvrđeni statutom, ali ih ne smije obavljati radi stjecanja dobiti za svoje članove ili treće osobe. Ako u obavljanju gospodarske djelatnosti udruga ostvari višak prihoda nad rashodima, on se mora sukladno statutu udruge koristiti isključivo za ostvarenje ciljeva utvrđenih statutom.

Financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz javnih izvora

Članak 32.

(1) Programi i projekti od interesa za opće dobro u Republici Hrvatskoj koje provode udruge mogu se financirati iz državnog proračuna, proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, fondova Europske unije i drugih javnih izvora.
(2) Posebnim propisima mogu se utvrditi porezne olakšice i druge povlastice za udruge koje provode programe ili projekte od interesa za opće dobro, kao i za pravne i fizičke osobe koje financijskim sredstvima podupiru djelovanje od interesa za opće dobro.
(3) Programima i projektima od interesa za opće dobro, u smislu ovog Zakona, smatraju se zaokruženi i tematski jasno određeni skupovi/skup aktivnosti koje su u skladu s vrednotama propisanima Ustavom Republike Hrvatske, te čije provođenje kroz dugoročni ili vremenski ograničeni rok djelovanja daje vidljivu dodanu društvenu vrijednost kojom se podiže kvaliteta života pojedinca i unaprjeđuje razvoj šire društvene zajednice.
(4) Aktivnostima od interesa za opće dobro smatraju se osobito aktivnosti udruga koje pridonose zaštiti i promicanju ljudskih prava, zaštiti i promicanju prava nacionalnih manjina, zaštiti i promicanju prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, jednakosti i ravnopravnosti te mirotvorstvu i borbi protiv nasilja i diskriminacije, promicanju vrijednosti Domovinskog rata, zaštiti, brizi i izobrazbi djece i mladih te njihovu aktivnom sudjelovanju u društvu, prevenciji i borbi protiv svih oblika ovisnosti, razvoju demokratske političke kulture, zaštiti i promicanju prava manjinskih društvenih skupina, promicanju i razvoju volonterstva, socijalnim uslugama i humanitarnoj djelatnosti, poticanju i razvoju socijalnog poduzetništva, zaštiti prava potrošača, zaštiti okoliša i prirode i zaštiti i očuvanju kulturnih dobara, održivom razvoju, razvoju lokalne zajednice, međunarodnoj razvojnoj suradnji, zaštiti zdravlja, razvoju i promicanju znanosti, obrazovanja, cjeloživotnog učenja, kulture i umjetnosti, tehničke i informatičke kulture, sporta, dobrovoljnog vatrogastva, traganja i spašavanja te drugim aktivnostima koje se po svojoj prirodi, odnosno po posebnim propisima o financiranju javnih potreba u određenom području mogu smatrati djelovanjem od interesa za opće dobro.
I osoba sa iq na razini sobne temperature može shvatit da zakon nije baš adekvatan za dinamo

To ti je ono što je jovanović govorio da ne mogu vrijediti ista pravila za udruge ljubitelja ptica pjevica (karikirao je) i dinama koji mlati stotine milijuna kn (zapravo i eura), te na to ne plaća poreze. Pa je prozvan četnikom kojemu šiklja hrvatska krv iz očnjaka i sl...

Citiraj:
Cilj
Članak 2.
Cilj ovog Zakona je osigurati učinkovito djelovanje udruga sa svojstvom pravne osobe te stvoriti preduvjete za djelotvorno financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u Republici Hrvatskoj.
Citiraj:
Pojam udruge
Članak 4.
Udruga u smislu ovog Zakona je svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih, odnosno pravnih osoba koje se, radi zaštite njihovih probitaka ili zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, zaštitu okoliša i prirode i održivi razvoj, te za humanitarna, socijalna, kulturna, odgojno-obrazovna, znanstvena, sportska, zdravstvena, tehnička, informacijska, strukovna ili druga uvjerenja i ciljeve koji nisu u suprotnosti s Ustavom i zakonom, a bez namjere stjecanja dobiti ili drugih gospodarski procjenjivih koristi, podvrgavaju pravilima koja uređuju ustroj i djelovanje toga oblika udruživanja.
Ovo "sportska" dinamo iskorištava, iako se prije pri tom mislilo na nešto tipa udruga šahista za osobe sa downovim sindromom i sl...

Registar neprofitnih organizacija - oib od dinama 93376857458

BTW Kad dinamo nešto krši - nikom ništa klik.
Lova, veze i prijetnje rade čuda.
Ajd vi prekršite zakon pa će te vidjeti kako će te proći...

BTW burmuz - otkud tebi da ja podržavam takvo financiranje. Treba skinit sa državne sise sav profesionalan sport - pa nek se snalaze, traže sponzore. Tko je dobar opstat će, tko ne ugasit i to je to. Isto vrijedi i za vjerske organizacije, većinu udruga koje se financiraju javnim sredstvima i sl. To je jedan od razloga zašto tolike rashode imamo, naš proračun puca po šavovima...

Također nisam član kluba, niti jedne udruge (iako sam potpisao online peticiju i podržavam njihov rad). Također ne financiraš ti dinamo iz bjelovara porezom ili ja, nego građani zagreba - to je jednim dijelom odjeljeno na lokalnoj razini.

Al još najveća prevara je ovo:

Znači postojao je paralelno još jedan fantomski klub, pa kad je dinamo otišao u stečaj (dugovi 3-4 put veći od hajduka) - samo je fantomski klub preuzeo njegovo mjesto - ni lipe nije vratio. Kad je cvitanoviću trebalo dugove vratiti pravomoćnom sudskom presudom je odlučeno da taj dinamo nije onaj klub koji duguje cvitanoviću - ali je zato komotno bio taj klub kad je trebalo preuzeti igrače, stadion, dresove, titule. Trebao je krenuti iz najniže razine natjecanja. Sve je to teška ilegala. Tog ima samo kod nas... Jesam ja simpatizer dinama (barem bio) - al ovo je sramota, nije ni čudo što hajdukovci pizde. Oni svoje dugove moraju vratiti. Imaju moj suport u borbi protiv mafije

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 16.12.2014. u 20:24.
Manuel Calavera je offline  
Staro 16.12.2014., 20:11   #283
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Bitno je što i UEFA i EU kažu na te potpore Dinamu:

Citiraj:
Prošli vikend odigrane su sve utakmice prvenstva, prosvjeda ni novih incidenata nije bilo, vratio se predsjednik HNS-a, a prvi dopredsjednik gostovao je na televiziji u emisiji koju tek uz najbolju volju možemo nazvati kontroverznom, jer u njoj nismo saznali gotovo ništa što već i ranije nismo znali.
Jedna od stvari koja je u tom intervjuu potegnuta, a nije istjerana na čistac, pitanje je novca koji Grad Zagreb daje Dinamu. Iako su donedavno iznosi bili veći i nenamjenski, danas potpora iz gradskog proračuna iznosi dvadesetak milijuna kuna godišnje, od čega 10,8 milijuna otpada na Dinamov omladinski pogon, a ostalo na održavanje stadiona koji je u gradskom vlasništvu. U Dinamu mogu reći - i govore - da to nije potpora profesionalnom sportu, što bi bilo nedopušteno. Naime, Zakon o sportu propisuje da se financiranje profesionalnog nogometa odvija sukladno propisima državnih potpora definiranim u Ugovoru o funkcioniranju Europske unije (UFEU), gdje se takve potpore načelno zabranjuju ako utječu na tržišno natjecanje. Usred svih recentnih događanja, u drugi je plan pala činjenica da Europska komisija trenutno vrši uvid u prirodu transakcija između grada i kluba, odnosno preliminarnu istragu kojom se želi utvrditi predstavljaju li one državnu potporu ili ne.
http://www.jutarnji.hr/nogomet-narod...cije-/1250771/

panda505 je offline  
Staro 16.12.2014., 20:20   #284
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Ma ima toga da bi se danima moglo...

BTW evo nešto "simpa"

Što si tamo radila? Inspektorica koja je provela nadzor u Dinamu ima problema na poslu!
Također je sredio otkaz onoj novinarki koja je prva ozbiljnije pisala o mutnim poslovima u klubu.
Staro 23.12.2014., 00:03   #285
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Staro 24.12.2014., 19:12   #286
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ako se ne varam Osijek je jedna od najstarijih dinamovih filijala, prije bi reko dinamo 2
Staro 27.12.2014., 17:53   #287
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
A da se ljudi dogovore između Lokomotive, Rijeke i Osijeka?
Hamm je offline  
Staro 27.12.2014., 18:24   #288
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Koja smijurija. I onda se netko pita zašto ljudi ne prate HNL... Ko da gledam one utrke pasa na automatu u birtiji.
tutix je offline  
Staro 29.12.2014., 23:31   #289
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Staro 29.12.2014., 23:37   #290
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Krpa I Kara dobili 5 somova? Dovraga i gripa u najgorem mogućem trenutku
trouble je offline  
Staro 30.12.2014., 00:24   #291
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

http://hns-cff.hr/news/8430/discipli...oncija-kukoca/

A u drugim vijestima, HNS pokrenuo postupak protiv Kukoča zbog ove majice:

panda505 je offline  
Staro 30.12.2014., 00:25   #292
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ovaj je specimen rijetko viđen.
trouble je offline  
Staro 30.12.2014., 00:29   #293
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

home made
Staro 30.12.2014., 00:35   #294
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ovaj je specimen rijetko viđen.
A nemoj tako.

Pa CSKA Sofia je jedan od najvećih europski klubova, pa čak i sveckih!

panda505 je offline  
Staro 01.01.2015., 11:53   #295
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Parilo je ružno, udarali su se i rukama i nogama, ali nakon dolaska zaštitara svi su se smirili, digli su se na noge i nije parilo da je itko ozbiljnije ozlijeđen, iako smo mi bili par metara dalje pa to nismo ni vidjeli. Prepoznali smo Duju Čopa, koji je bio nekako iza svog prijatelja koji je ranije bio u "klinču" s onim drugim. Dujin prijatelj ili tjelohranitelj, nemam pojma šta je, pitao je ove mladiće "zašto ih napadaju". Iz ova skupine, njih je bilo tri ili četiri, odgovorili su mu "zbog Dinama" i zašto igra za njih i da više ne dolazi "ovamo". Zaštitar je bio priseban i autoritativan i izveo je te momke van trgovačkog centra, a oni su vikali prema Duji da ga čekaju ispred.
http://www.jutarnji.hr/fizicki-obrac...dale-/1265810/
burmuz je offline  
Staro 01.01.2015., 12:50   #296
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Majmuni,pa šta su ga pustili iz tako savršenog kluba kao šta je Hajduk, da bi mu sada srali i prijetili.da je ostao u Hajduka sada bi igrao za Pomorac ili Vinogradar, jer svi koji imalo vrijede nisu prepoznati u Hajduka od silnih tatinih sinova koji se moraju prodati a ku..a ne vrijede.
Prki je offline  
Staro 01.01.2015., 13:12   #297
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Luna park na Silvestrovo u Jokera
trouble je offline  
Staro 09.01.2015., 17:50   #298
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
čop ide u italiju,za većinu ovdje odron od igrača
esc je offline  
Staro 09.01.2015., 17:54   #299
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
In the meantime, Hajduk traži za Milevskog "kotomoreplatit" 2 milijuna €, odnosno 15 milijuna kuna da brojka izgleda veće

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9
ThePornstar je offline  
Staro 15.01.2015., 16:41   #300
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Oglasni prostor
Oglas