|
![]() |
#1 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Logitech MX Revolution - Problem!
Ovako imam problema s Logitech MX Revolution... Ja ustekam njegov reciver u USB na kompu no on nece da mice strijelicu niti ga komp pokazuje kao da je u dometu... mis probam ugasiti upaliti opet nista... ostavio sam ga da se napuni opet nesta... probo kod frenda da instaliram drivere i sve isto program..... no opet nista... dali netko znas sto bi mogao biti problema? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Miš je inače plug and play, radi i bez drivera. Provjeri na nekom drugom usb portu, možda ti je taj neispravan. Ako ne radi ni kod tebe ni kod frenda, nosi ga na servis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako imaš wireless onda ti on ometa signal! Ako je taj slučaj, razmakni što dalje jedan izvor od drugog, a najbolje bi ti bilo kupiti usb produžni kabel i uštekati reciver što bliže mišu.
![]() |
#5 |
NITKOV
|
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
to je znaci ta revolucija ![]()
![]() |
#9 |
NITKOV
|
Sad sam mislio otvorit novi thread kad skužim da se ovaj isto tako zove. Imam i ja problem s revolucionarom. Počeo mi neki dan i najlaganiji dodir na lijevu tipku tretirat kao dvoklik. Još to i trpim dok surfam al u photoshopu je za poludit. Jel ima ko kakva slična iskustva, riješenje problema, bilošta?
![]() |
#10 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Osoblje je dosta ažurno i brzo s odgovorima. Možda je hardverski kvar, a onda ti ne gine reklamacija (drivere si valjda reinstalira)?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
NITKOV
|
Tnx na linku. Ma nije do drivera. Kad pazim i lagano stisnem, normalno funkcionira, al kad se zaboravim, odmah se javlja dvoklik. Lijeva tipka je baš postala preosjetljiva. Problem je što imam problem i s reklamacijom. Nemam račun. Nabavio sam ga čim je izašo u pola cijene. Bio 700 i kusur a ja ga dobio za 380kn. Preko frenda koji je nešto kompenzirao s msanom. I nije dobio račun. Imam lijepu kutiju s garantnim listom na kojem piše da ne važi bez računa. Pasmater.
![]() |
#12 |
NITKOV
|
Našao lika s istim problemom http://forums.logitech.com/logitech/...hread.id=12147 Vidim da me čeka raskopavanje miša...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
standardna boljka logijevih miševa. bar g7 serije, zamijenio 2 komada unutar godine dana, lijevu tipku registrirao kao dupli klik...za popizditis dobiti, zamijenili ga za g9 i da pokucam, vec 3 mjeseca radi kako spada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav! Imam par pitanja za korisnike MX Revolution-a. Naime, našao sam jedan polovni (250kn ![]() Slika miša...jel ok izgleda? Jel mi može netko napomenuti kaj trebam provjeriti kod miša pri testiranju, koji dijelovi se cesto kvare i slično. Nemam pojma o miševima, imam rx1000 i htio bih ga konacno promjeniti. ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
USB Receiver od miša
Imam jedan neobičan problem, probao sam dosad dosta toga, al ništa nije upalilo. Naime imam logitech revolution MX miš koji ima svoj usb receiver i na tom receiveru se ona plastika ispod željeza šta drži pločicu na kontaktima svinula (jel je netko nečim pritisnuo receiver dok je bio u usb utoru) prema dolje i ne nabija pločicu na kontakte od usb-a kad ga stavim i naravno onda ga ne prepoznaje, no kad ju povučem u usb utoru prema gore dobije signal, al to je ono dobije,izgubi,dobije... pa tako stalno, probao sam sve i svašta stvaljat kartončić ispod plastike da ju podigne no i neuspješno, stvarno ne znam šta nisam radio još, pa ako netko ima kakvu ideju ili možda ima takavu plastičnu od usb, a da mu skuplja prašinu ili nešto slično pa da mi proda il neš, na ebayu sam tražio nema ništa niti na njuškalu, neznam jednostavno šta da radim miš ispravan stoji na stolu i nemože radit zbog toga. Rješeno, naručio sam sa logitech-ove stranice novi risiver 10 evra. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 22.08.2011. u 14:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|