PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Logitech MX Revolution - Problem! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104016)

Sniper 09.04.2008. 14:06

Logitech MX Revolution - Problem!

Ovako imam problema s Logitech MX Revolution... Ja ustekam njegov reciver u USB na kompu no on nece da mice strijelicu niti ga komp pokazuje kao da je u dometu... mis probam ugasiti upaliti opet nista... ostavio sam ga da se napuni opet nesta... probo kod frenda da instaliram drivere i sve isto program..... no opet nista... dali netko znas sto bi mogao biti problema? Hvala

fanATIk 09.04.2008. 16:07

Miš je inače plug and play, radi i bez drivera. Provjeri na nekom drugom usb portu, možda ti je taj neispravan. Ako ne radi ni kod tebe ni kod frenda, nosi ga na servis.

Matt 09.04.2008. 17:50

Ako imaš wireless onda ti on ometa signal! Ako je taj slučaj, razmakni što dalje jedan izvor od drugog, a najbolje bi ti bilo kupiti usb produžni kabel i uštekati reciver što bliže mišu.

Sniper 10.04.2008. 07:25

ma Wireless stick mi stoji izvan kuce... a reciver stoji manje od pol metra do misa

fanATIk 11.04.2008. 01:15

Citiraj:

Autor Matt (Post 997221)
Ako imaš wireless onda ti on ometa signal! Ako je taj slučaj, razmakni što dalje jedan izvor od drugog, a najbolje bi ti bilo kupiti usb produžni kabel i uštekati reciver što bliže mišu.

Daj ne lupetaj molim te...

Mar 14.04.2008. 00:58

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 998456)
Daj ne lupetaj molim te...

Ne lupeta. Bilo je dosta prigovora korisnika MX Reva i wirelessa.
Oba 2 rade na istoj frekvenciji (2.4GHz) pa *može* doći do interferencija.

fanATIk 15.04.2008. 20:29

Onda isprika najdublja. Imam MX rev al nemam vajrles pa nemam problema. Činilo mi se suludo da bi se logiju to dogodilo.

Igsy 15.04.2008. 20:55

to je znaci ta revolucija :)

fanATIk 15.04.2008. 21:14

Sad sam mislio otvorit novi thread kad skužim da se ovaj isto tako zove. Imam i ja problem s revolucionarom. Počeo mi neki dan i najlaganiji dodir na lijevu tipku tretirat kao dvoklik. Još to i trpim dok surfam al u photoshopu je za poludit. Jel ima ko kakva slična iskustva, riješenje problema, bilošta?

Mar 15.04.2008. 21:18

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1002539)
Sad sam mislio otvorit novi thread kad skužim da se ovaj isto tako zove. Imam i ja problem s revolucionarom. Počeo mi neki dan i najlaganiji dodir na lijevu tipku tretirat kao dvoklik. Još to i trpim dok surfam al u photoshopu je za poludit. Jel ima ko kakva slična iskustva, riješenje problema, bilošta?

http://forums.logitech.com/

Osoblje je dosta ažurno i brzo s odgovorima.
Možda je hardverski kvar, a onda ti ne gine reklamacija (drivere si valjda reinstalira)?

fanATIk 15.04.2008. 21:43

Tnx na linku. Ma nije do drivera. Kad pazim i lagano stisnem, normalno funkcionira, al kad se zaboravim, odmah se javlja dvoklik. Lijeva tipka je baš postala preosjetljiva. Problem je što imam problem i s reklamacijom. Nemam račun. Nabavio sam ga čim je izašo u pola cijene. Bio 700 i kusur a ja ga dobio za 380kn. Preko frenda koji je nešto kompenzirao s msanom. I nije dobio račun. Imam lijepu kutiju s garantnim listom na kojem piše da ne važi bez računa. Pasmater.

fanATIk 15.04.2008. 21:49

Našao lika s istim problemom http://forums.logitech.com/logitech/...hread.id=12147
Vidim da me čeka raskopavanje miša...

Osta 15.04.2008. 22:52

standardna boljka logijevih miševa. bar g7 serije, zamijenio 2 komada unutar godine dana, lijevu tipku registrirao kao dupli klik...za popizditis dobiti, zamijenili ga za g9 i da pokucam, vec 3 mjeseca radi kako spada...

Gilbert5 25.04.2008. 15:42

Pozdrav!

Imam par pitanja za korisnike MX Revolution-a. Naime, našao sam jedan polovni (250kn :D) i frajer se kune da je ok, ali mi je malo sumnjivo.
Slika miša...jel ok izgleda?

Jel mi može netko napomenuti kaj trebam provjeriti kod miša pri testiranju, koji dijelovi se cesto kvare i slično. Nemam pojma o miševima, imam rx1000 i htio bih ga konacno promjeniti. :)

Hvala. :)

Thermaltake 22.08.2011. 10:05

USB Receiver od miša

Imam jedan neobičan problem, probao sam dosad dosta toga, al ništa nije upalilo. Naime imam logitech revolution MX miš koji ima svoj usb receiver i na tom receiveru se ona plastika ispod željeza šta drži pločicu na kontaktima svinula (jel je netko nečim pritisnuo receiver dok je bio u usb utoru) prema dolje i ne nabija pločicu na kontakte od usb-a kad ga stavim i naravno onda ga ne prepoznaje, no kad ju povučem u usb utoru prema gore dobije signal, al to je ono dobije,izgubi,dobije... pa tako stalno, probao sam sve i svašta stvaljat kartončić ispod plastike da ju podigne no i neuspješno, stvarno ne znam šta nisam radio još, pa ako netko ima kakvu ideju ili možda ima takavu plastičnu od usb, a da mu skuplja prašinu ili nešto slično pa da mi proda il neš, na ebayu sam tražio nema ništa niti na njuškalu, neznam jednostavno šta da radim miš ispravan stoji na stolu i nemože radit zbog toga.

Rješeno, naručio sam sa logitech-ove stranice novi risiver 10 evra.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45.