|
![]() |
#1741 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#1743 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://gallery.live.com/liveItemDeta...b-0b4e9b42deba BTW, posto moje selendre nema u ovome, ja koristim Accuweather-ov gadget. Radi savrseno. http://gallery.live.com/liveItemDeta...d2ca&bt=1&pl=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 07.04.2008. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
noozrm Mar 28th, 2008 at 12:49 am When are they going to bundle it with the Vista Vibrator? Na temu PINK VISTA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel znate kako i dal se može namjestit da kad ti pitaš komp na "Speech Recognition" npr. "Tell status", pa da ti veli "Al systems are functioning." i takve gluposti... Tj. da ti postaviš pitanje pa ona odgovara, po već zadanoj formi ili po nekoj funkciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jedan moj kratki komentar na Vistu. Nisam neki jaki korisnik računala ali volim da radi onako kako treba. Kad sam stavio Vistu prije skoro godinu dana na stolni komp zgadila mi se za par dana. Dosta stvari mi nije radilo što zbog drivera što zbog nekompatibilnosti. Odmah sam se vratio na XP. Prije mjesec dana stavio sam je na novi Toshibin laptop i ostao iznenađen. Dodao sam i sp1 a Vista leti. Letjela je i prije SP1. Ništa nije sporija od XP-a a dosta stvari brže otvara nego XP. Na istom laptopu sam imao i XP. Čak imam dojam da Vista radi bolje nego kad sam je instalirao. Više ne ronda po disku onako učestalo kao u početku. Za sada se nemislim vratiti više na XP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Premium
|
Zaboravio sam je malo i pokuditi. Sheranje diska mi popilo krv. U XP-u označim disk i svi na mreži ga vide i rade na njemu. Na visti označim disk svi na mreži ga vide ali nemogu ući na njega. Kasnije sam skontao da svaki folder posebno, sa diska kojeg hoću dijeliti sheram i svi na mreži vide foldere i mogu u njemu raditi jer sam dao odobrenje. A zašto sam bog zna. Ako neko ima iskustva neka pomogne. Pročitao sam sve stranice u ovoj temi, ali ništa ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
|
Ma evo vidi šta sam sve probao http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102671 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad ste prije stigli napisati 44 stranice. ![]() Ajde neka netko tko ima malo volje i vremena ukratko mi napiše šta, gdje i kako pogasiti da mi se ne diže ono sra..e za svaki k...c. Stalno me pita da li smije ovo ili ono. I da li treba još šta pogasiti ili instalirati? Zaboravih reći da imam Ultimate Dellovu verziju i upravo sam ju stavio na laptop. Naravno ne svoj nego ženin. ![]() Poskidal sam milijon i jedan update. Mislim sve kaj je našao i prebaci na hrvatski. Molim Vas, neda mi se čitati 44 stranice, a na svakoj petoj ima nešto korisno.
![]() |
#1755 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/gtsearch....=UAC&sa=Search
![]() |
![]() |
#1758 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel moguće da nitko nezna odgovor na ovo,danas mi se opet dogodilo.Jedno od mogućih rješenja znam da je da komplet ubijem taj sleep,a jel postoji nego drugo da ga ipak ostavim?Jel to do hw ili viste,jer kada se do desi vidim da miš nije u funkciji,ne rade one diode indikatora dpi-ja na G5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Tak da na kraju dojde na isto jel te živcira UAC uli balončić. Mislim da ću se vratiti na XP. Vista na laptopu troši bolesno bateriju. U Power Saver modu baterija jedva izdrži 1:15 minuta. Pa koliko bi izdržala na balanceu ili high performance? Na XP mi baterija drži od 2:30 do 4 sata.
![]() |
![]() |
#1761 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | |
volveraš
|
Citiraj:
Jesi zakrpal Vistu sa zadnjim krpicama?
![]() |
![]() |
#1765 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
moram rec da vista i nije stablina kolko se cini...al ne ustilu "normalne" ms nestabilnosti nego bas sj...koristim vistu oko godinu dana....tak da testing je na razini...kad sam ju upalio,stavio,prezadovoljan,kao i prvih nekoliko mjeseci koristenja....sve super... a GAMING starijih igara je malo weird...fale teksture,nepodrzanost....treba skoro svaka igra fixeve..nadalje,iako je sam os stabilan,driveri nisu....pocnu zezat...lan kartica prepozna sve vrste koekcija...baca na local only....pun internet problema,a rjesenja nema....ima svoju glavu i malo previse radi automatski,stvari koje normalno niko nebi radio....pa update drivera pa se sami deinstaliraju nakon par dana il odluce jednostavno ne radit...draina bateriju sve u pm.....50% mi dulji life na xp... test machine je HP530 laptop sa gma 950 grafom, 1.66mhz core duo i 1.5 gig rama....i radi like a charm sa svim efektima....ok,nije prezahtjevna,kopiranje je uzasno s diska na disk,sve provjerava 3 put ustranu sigurnosti ,a brzina :/ prije par dana,kad driveri poceli zezat....sami imat svoju glavu,diskat i gasit se kako im pase..... mah vratio se na xp black edition sa sp3 (vista look+ vista peezdarje+ funkcije + xp nacin rada = dobitna kombinacija).....
![]() |
#1767 |
volveraš
|
Ovo me sve podsjeća kad sam ja prošle lete instaliral 32-bitnu verziju. Kaj god da sam malo ozbiljnije išel prčak, podešavat da radi kak meni treba, stalno neki problemčić i tak njih mali miljun. Zadnja instalacija je nakon restarta počela sa BSOD-ovima i reko nikad više. Sad me privukel SP1 i za promjenu stavil 64-bitnu verziju i opa. Sve je za sad u redu - nekaj me hebu noviji driveri za LAN al to je do matične. Naravno još vrtim dual boot sa XP-om za svaki slučaj. ![]()
![]() |
|
|