|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Grid
Naježih se kad sam vidio ovaj trailer, ima dosta sličnosti tematske s onim izbljuvkom PRO Street, al ovi iz Codemastersa rijetko zajebu stvar. Stvarno igra zakon izgleda ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nddpc...eature=related
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
prema traileru igrica bi trebala biti prejebena, ali tako se govorilo za pro street pa je ispalo sranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#10 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() LFS je najrealnija simulacija voznje. A taj tvoj problem nije do realnosti u igri. Ja imam volan i to mi se nikada nije dogodilo. mozda si nesto zayebao u setupu.. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno... Naravno da to neces u toj mjeri osjetiti u autu od 100injak KS sa svom zivom elektronikom i 225'' gumama dok ulazis na krizanje savske - vukovarske pri 40 na sat i suhom, ali probaj i na svom autu po kisi u 2. brzini u SIROKOM ZAVOJU kad NIKOGA NEMA stisnuti gas do kraja, pa mi reci dali ti je rep barem malo zaplesao ![]() I isto tako molim ljepo da 16 godisnji gurui automobilizma ne pocnu raspravu kako genijalno voze. Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() U potpunosti se slažem sa Fleksom. Vozim od .... i stvarno je prednji pogon specifičan. Isto tako je overkill prednji pogon 200+ks (ALFA ROMEO 156/147 GTA) koje su divlje. Svakako treba iskustva, poznavanja cesta, poznavanja svojih mogućnosti... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
Jer nemozes usporedit auto na pisti i auto na cesti. Pogotovo ne tako kako to ljudi rade po selima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The mighty pirate
|
Igrao sam LFS svega par puta i uzeo sam onaj najslabiji auto s prednjim pogonom. Uletio u zavoj u 4. ( istina malo prebrzo ), prebacio u 3. okrenuo volan do kraja i dodao gas. U pravom životu kad to napraviš, nos ti lagano prokliže dok je zadnji dio miran. E u LFS nije tako, možda sam ja naletio na izoliran slučaj, ali mi je kod tog manevra, zadnji kraj zanio toliko da sam mogao ostavit sve, gledat i smijat se.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
zakon mi izgleda... nadam se da nece biti ni blizu pro street-a.ali ja cekam flatout3 koji izlazi za 3 mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
In Rainbows
|
Koja je najbolja novija igra sto se tice samog gameplaya..?
![]() |
#17 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I da neznam dali ti i u real life roknes svoj auto i 4 u 3 i smotas volan do kraja?!, neznam kak bi prosao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ja sam od tog LFS-a odustao kad sa najslabijim autom u 3 kruga sam se 2 puta izvrtio na izlasku iz zavoja. Zavoj prodem sve 5 ali onda se volan treba odvrtiti na ravno a to traje par godina makar stavim da se volan najbrže vraća u nulu. Edit: Jasno vozim na prstiće ![]()
![]() |
#20 |
The mighty pirate
|
A tako brzo ipak ne ulazim u zavoje da baš takve manevre moram izvodit, ali taj auto sam prvo i isprobao samo zato jer vozim inače sličan ( Micra K11 1.0 16v ) i volim se malo žešće vozit po zavojima i po svemu tome sam zaključio da LFS nema veze s realnošću.
![]() |
#21 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Slažem se da auto na cesti i stazi nije isto, a LFS ima čudnih fizikalnih svojstava.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
JDM
|
Citiraj:
To sto si napravio 500km po lokalnim seoskim cestama _ne_ znaci da znas vozit auto. A jos manje da si napravio puno km. To sto pravna drzava ne funckionira ne znaci da ti nebi i tebi i starcima zbog toga trebalo nakeljiti kaznu da ti takvo sto vise ne padne na pamet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
Citiraj:
E da ti bi trebao biti policajac i inspektor, da sve hapsiš jer si previše nabrijan na zakon. Što se tiče pravila su da se krše... A ograničenje godinama je glupo, jer ima glupljih vozača sa 30/60 godina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Mozes ti voziti bolje od ovih glupljih vozača, ali samim time za ovo sto si napisao si dokazao da si previse samouvjeren u svoje sposobnosti i u svoje znanje. Jednog dana kad odrastes shavtit ces da je Fleks bio u pravu.
![]() |
#27 |
Banned
|
Mislim da me nisi dobro shavtio, jer ja sam se vozio sa masu pro vozača, i dobrih vozača. Ali smatram da toliko i godine nisu bitne, naravno to neuzimam za marginalne (5godina i vozi, ili 73godine i vozi) primjere. Isto tako svoju vožnju ocjenjujem kao kvalitetnu, ali ne tvrdim da sam najbolji i sl. To što Fleks ima xx godina to neznači da bolje vozi, jer kažem ima i stariji vozača koji lošije voze. Uglavno ulazimo u velik OT.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
To kaj Flesk uvjek nekom soli pamet to je druga prića...al ovo nije tema ko vozi brže/bolje, naslov POSTA je "GRID" a ne vozačka iskustva. AL da velim neke o tome, ocjene u školi nisu mjerilo znanja pa tako ni položen vozački ispit ti ne daje za pravo da si dobar i pametan vozač, neki ljudi imaju vozačku dozvolu a jednostavno nisu za to, a i ja sam kao mali vozil sva moguća motorna vozila(imam sa 20g. 10g vozačkog iskustva), i ni jedna igra nemože biti ni malo slična stvarnosti...a to sa državom i nakeljavanjem kazne...ma daaaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
kad izlazi onda na kraju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |