PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Grid (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103028)

bozzomfeeder 31.03.2008. 02:57

Grid

Naježih se kad sam vidio ovaj trailer, ima dosta sličnosti tematske s onim izbljuvkom PRO Street, al ovi iz Codemastersa rijetko zajebu stvar. Stvarno igra zakon izgleda :care:

http://www.youtube.com/watch?v=nddpc...eature=related

Baja 001 31.03.2008. 03:17

Citiraj:

Autor bozzomfeeder (Post 989384)
Naježih se kad sam vidio ovaj trailer, ima dosta sličnosti tematske s onim izbljuvkom PRO Street, al ovi iz Codemastersa rijetko zajebu stvar. Stvarno igra zakon izgleda :care:

http://www.youtube.com/watch?v=nddpc...eature=related

Ma ProShit ima samo isto to da se radi o modelima auta. Ovo izgleda da puca više na relanost nego na arkadu, a to mi se sviđa. Ako bude dobro izbalanisran (ToCA, TDU) i jedanako dobro igriv, te ne sa NASA zahtjevim bit će odlična igra!

srale7 31.03.2008. 03:32

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 989387)
Ma ProShit ima samo isto to da se radi o modelima auta. Ovo izgleda da puca više na relanost nego na arkadu, a to mi se sviđa. Ako bude dobro izbalanisran (ToCA, TDU) i jedanako dobro igriv, te ne sa NASA zahtjevim bit će odlična igra!

i da mu je fizika kao u LFS:D

Baja 001 31.03.2008. 03:56

Citiraj:

Autor srale7 (Post 989390)

Ma upravo to sada igram i pomalo se navikavam na miša...
Što se mene tiče fizika može biti kao u LFS, premda je i tamo nekad čudna! Valjda će napravit dobru igru!

Tichma 31.03.2008. 12:56

prema traileru igrica bi trebala biti prejebena, ali tako se govorilo za pro street pa je ispalo sranje :)

tech 31.03.2008. 13:02

hmm....koristi isti engine ko dirt, cini mi se....nadam se da nece biti (ne)optimizirana kao Dirt....

1v@n 31.03.2008. 13:05

Valjda su naučili lekciju iz DIRT-a. Toca je uvijek odlična bila, a i MP je bio odličan. Ova mora biti još bolja

Boopsy 31.03.2008. 13:29

Citiraj:

Autor srale7 (Post 989390)

TOCA nikad nije bila realna kao LFS, RBR ili GT2, ali je odmah iza njih :D

1v@n 31.03.2008. 14:16

A i o realnosti u LFS bi se dalo raspravljat. Igra u kojoj mi se auto s prednjim pogonom okrene za 360 kad previše gasa dodam nikako nije realna.

srale7 02.04.2008. 00:04

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 989624)
A i o realnosti u LFS bi se dalo raspravljat. Igra u kojoj mi se auto s prednjim pogonom okrene za 360 kad previše gasa dodam nikako nije realna.

Ne laprdaj:D

LFS je najrealnija simulacija voznje. A taj tvoj problem nije do realnosti u igri. Ja imam volan i to mi se nikada nije dogodilo. mozda si nesto zayebao u setupu..

Citiraj:

TOCA nikad nije bila realna kao LFS, RBR ili GT2, ali je odmah iza njih :D
To stoji, ali je meni Toca ok. iako ju vis ene igram, ali to je stepenica ka pravim simulacijama..:)

Fleks 02.04.2008. 02:30

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 989624)

u zavoju na autu sa preko 200ks na prednjim kotacima u ful gasu bez elektronike (veliki problem prenosa snage na podlogu) moras biti GURU da ti se auto ne izvrti u real life...

Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno...

Naravno da to neces u toj mjeri osjetiti u autu od 100injak KS sa svom zivom elektronikom i 225'' gumama dok ulazis na krizanje savske - vukovarske pri 40 na sat i suhom, ali probaj i na svom autu po kisi u 2. brzini u SIROKOM ZAVOJU kad NIKOGA NEMA stisnuti gas do kraja, pa mi reci dali ti je rep barem malo zaplesao :)

I isto tako molim ljepo da 16 godisnji gurui automobilizma ne pocnu raspravu kako genijalno voze. Hvala.

Baja 001 02.04.2008. 03:11

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 989624)

Citiraj:

Autor Fleks (Post 990928)
u zavoju na autu sa preko 200ks na prednjim kotacima u ful gasu bez elektronike (veliki problem prenosa snage na podlogu) moras biti GURU da ti se auto ne izvrti u real life...

Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno...

:dobar:
U potpunosti se slažem sa Fleksom. Vozim od .... i stvarno je prednji pogon specifičan. Isto tako je overkill prednji pogon 200+ks (ALFA ROMEO 156/147 GTA) koje su divlje. Svakako treba iskustva, poznavanja cesta, poznavanja svojih mogućnosti...

Fleks 02.04.2008. 04:23

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 990937)
:dobar:
U potpunosti se slažem sa Fleksom. Vozim od .... i stvarno je prednji pogon specifičan. Isto tako je overkill prednji pogon 200+ks (ALFA ROMEO 156/147 GTA) koje su divlje. Svakako treba iskustva, poznavanja cesta, poznavanja svojih mogućnosti...

Bas sam zato rekao da ne pisete vi klinci od 15ak godina.

Jer nemozes usporedit auto na pisti i auto na cesti. Pogotovo ne tako kako to ljudi rade po selima :) . isto tako ovdje na forumu NEMA profi vozaca (i ne, to sto je netko odvozio jedan studentski, ocjenski, slalom ne cini ga profi vozacem) koji bi dali neki pametan sud. LFS je realan kolko jedna igrica moze biti i nista vise, nista manje...

1v@n 02.04.2008. 15:16

Igrao sam LFS svega par puta i uzeo sam onaj najslabiji auto s prednjim pogonom. Uletio u zavoj u 4. ( istina malo prebrzo ), prebacio u 3. okrenuo volan do kraja i dodao gas. U pravom životu kad to napraviš, nos ti lagano prokliže dok je zadnji dio miran. E u LFS nije tako, možda sam ja naletio na izoliran slučaj, ali mi je kod tog manevra, zadnji kraj zanio toliko da sam mogao ostavit sve, gledat i smijat se.

vedro91 02.04.2008. 18:37

zakon mi izgleda... nadam se da nece biti ni blizu pro street-a.ali ja cekam flatout3 koji izlazi za 3 mjeseca :).

rokoko 02.04.2008. 18:39

Koja je najbolja novija igra sto se tice samog gameplaya..?

Crash009 02.04.2008. 19:02

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 991226)
Igrao sam LFS svega par puta i uzeo sam onaj najslabiji auto s prednjim pogonom. Uletio u zavoj u 4. ( istina malo prebrzo ), prebacio u 3. okrenuo volan do kraja i dodao gas. U pravom životu kad to napraviš, nos ti lagano prokliže dok je zadnji dio miran. E u LFS nije tako, možda sam ja naletio na izoliran slučaj, ali mi je kod tog manevra, zadnji kraj zanio toliko da sam mogao ostavit sve, gledat i smijat se.

Da ti uploadam video sa istim autom, svaki zavoj bez ikakvog proklizavanja...

I da neznam dali ti i u real life roknes svoj auto i 4 u 3 i smotas volan do kraja?!, neznam kak bi prosao.

Boopsy 02.04.2008. 20:08

Ja sam od tog LFS-a odustao kad sa najslabijim autom u 3 kruga sam se 2 puta izvrtio na izlasku iz zavoja. Zavoj prodem sve 5 ali onda se volan treba odvrtiti na ravno a to traje par godina makar stavim da se volan najbrže vraća u nulu.

Edit:
Jasno vozim na prstiće :D

Crash009 02.04.2008. 21:41

vozi se na štakoru onda.

Meni je uzas sa tipkovnicom igrat

1v@n 02.04.2008. 23:08

Citiraj:

Autor Crash009 (Post 991399)
I da neznam dali ti i u real life roknes svoj auto i 4 u 3 i smotas volan do kraja?!, neznam kak bi prosao.

A tako brzo ipak ne ulazim u zavoje da baš takve manevre moram izvodit, ali taj auto sam prvo i isprobao samo zato jer vozim inače sličan ( Micra K11 1.0 16v ) i volim se malo žešće vozit po zavojima i po svemu tome sam zaključio da LFS nema veze s realnošću.

Baja 001 03.04.2008. 04:53

Citiraj:

Autor Fleks (Post 990943)
Bas sam zato rekao da ne pisete vi klinci od 15ak godina.

Jer nemozes usporedit auto na pisti i auto na cesti. Pogotovo ne tako kako to ljudi rade po selima :) . isto tako ovdje na forumu NEMA profi vozaca (i ne, to sto je netko odvozio jedan studentski, ocjenski, slalom ne cini ga profi vozacem) koji bi dali neki pametan sud. LFS je realan kolko jedna igrica moze biti i nista vise, nista manje...

Sada ču brzo imat 18 god. Što se tiče vožnje prešao sam ja puno km.... i dosta dugo već vozim da mogu nešto govorit, iako još nemam godine za dozvolu :smoke:
Slažem se da auto na cesti i stazi nije isto, a LFS ima čudnih fizikalnih svojstava....

Fleks 03.04.2008. 11:30

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 991226)

MegaLOL na sve.

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 991722)
Sada ču brzo imat 18 god. Što se tiče vožnje prešao sam ja puno km.... i dosta dugo već vozim da mogu nešto govorit, iako još nemam godine za dozvolu :smoke:
Slažem se da auto na cesti i stazi nije isto, a LFS ima čudnih fizikalnih svojstava....

To sto si napravio 500km po lokalnim seoskim cestama _ne_ znaci da znas vozit auto. A jos manje da si napravio puno km. To sto pravna drzava ne funckionira ne znaci da ti nebi i tebi i starcima zbog toga trebalo nakeljiti kaznu da ti takvo sto vise ne padne na pamet.

Baja 001 03.04.2008. 16:47

Citiraj:

Autor Fleks (Post 991850)
To sto si napravio 500km po lokalnim seoskim cestama _ne_ znaci da znas vozit auto. A jos manje da si napravio puno km. To sto pravna drzava ne funckionira ne znaci da ti nebi i tebi i starcima zbog toga trebalo nakeljiti kaznu da ti takvo sto vise ne padne na pamet.

E da su samo lokalne ceste....
E da ti bi trebao biti policajac i inspektor, da sve hapsiš jer si previše nabrijan na zakon. Što se tiče pravila su da se krše... A ograničenje godinama je glupo, jer ima glupljih vozača sa 30/60 godina...

Boopsy 03.04.2008. 17:37

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 992053)
E da su samo lokalne ceste....
E da ti bi trebao biti policajac i inspektor, da sve hapsiš jer si previše nabrijan na zakon. Što se tiče pravila su da se krše... A ograničenje godinama je glupo, jer ima glupljih vozača sa 30/60 godina...

Mozes ti voziti bolje od ovih glupljih vozača, ali samim time za ovo sto si napisao si dokazao da si previse samouvjeren u svoje sposobnosti i u svoje znanje. Jednog dana kad odrastes shavtit ces da je Fleks bio u pravu.

veliko_pile 03.04.2008. 17:41

dobro ljudi pricamo tu o GRID-u ili o cemu? Kad ce bit dostupan tu ''kod nas''?

tech 03.04.2008. 17:41

Ja kazem da je ovo of topic...jer boze dragi ovo je IGRA...:D
NHF

Baja 001 03.04.2008. 19:42

Citiraj:

Autor Boopsy (Post 992079)
Mozes ti voziti bolje od ovih glupljih vozača, ali samim time za ovo sto si napisao si dokazao da si previse samouvjeren u svoje sposobnosti i u svoje znanje. Jednog dana kad odrastes shavtit ces da je Fleks bio u pravu.

Mislim da me nisi dobro shavtio, jer ja sam se vozio sa masu pro vozača, i dobrih vozača. Ali smatram da toliko i godine nisu bitne, naravno to neuzimam za marginalne (5godina i vozi, ili 73godine i vozi) primjere. Isto tako svoju vožnju ocjenjujem kao kvalitetnu, ali ne tvrdim da sam najbolji i sl. To što Fleks ima xx godina to neznači da bolje vozi, jer kažem ima i stariji vozača koji lošije voze. Uglavno ulazimo u velik OT....

danc00 03.04.2008. 20:47

To kaj Flesk uvjek nekom soli pamet to je druga prića...al ovo nije tema ko vozi brže/bolje, naslov POSTA je "GRID" a ne vozačka iskustva. AL da velim neke o tome, ocjene u školi nisu mjerilo znanja pa tako ni položen vozački ispit ti ne daje za pravo da si dobar i pametan vozač, neki ljudi imaju vozačku dozvolu a jednostavno nisu za to, a i ja sam kao mali vozil sva moguća motorna vozila(imam sa 20g. 10g vozačkog iskustva), i ni jedna igra nemože biti ni malo slična stvarnosti...a to sa državom i nakeljavanjem kazne...ma daaaj!:chears:

vedro91 04.04.2008. 10:57

kad izlazi onda na kraju? :D

danc00 04.04.2008. 17:07

Trebal bi u 6mj. za PC!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:17.