|
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
možda je ipak bolje da se sastanak održi negdje u prvom mjesecu, baš zbog tih odlazaka doma ovih koji studiraju... a što se mene tiće lokacija neka ostane ista, super je tamo u Santa Mariji.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 17.12.2007. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vrlo moguće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ajmo, žderonje ajmo žderači ![]() Kome kad odgovara, datum, lokacija, vrijeme. Iznesite svoje misli ![]() ![]() ![]() Edit, negdje drugi mj ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 24.01.2008. u 22:57. Razlog: Zaboravil napisati datum ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja bi mogao ovaj vikend, vrijeme mi nije bitno, mislim da ce se naci toliko vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Akutna lijenčina
|
***************** * VAŽNA OBAVIJEST * ***************** Dana 2. 2. 2008. Održat će se 2. po redu PCE meeting u gradu Varaždinu. Pozivamo sve PCeksperte dobre volje da se nam pridruže u ležernom ambijentu restorana "Santa Maria" u prekomjernom unošenju hrane aka. prežderavanju ilitiga žderanju. Za one koji neznaju lokaciju Santa Marije će se organizirati pratnja ispred FOI-ja pola sata prije službenog početka sastanka (obavijest o početku sastanka ćemo postati u topic u nastavku). Kako i priliči događaju ovoga kalibra nabavili smo i kameru/fotić da se ovjekovječi ovaj meeting. Nagrade su zajamčene (originalni software i hardware) za najbolju priču iz pojedine kategorije (OS, igre, spektakularno uništavanje hardware-a...). Jedino što ostaje na vama jest pridružiti se u što većem broju... Lista prijavljenih dolazaka na meeting (kopirajte listu iz prijašnjeg posta i dodajte svoje ime na kraj)... 1. Juggernaut 2. Potemkin.hr 3. MadBoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
OMG, i opet vikend kad nisam tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ova subota; 15.03.; u 18h u Santa Mari-i; tko može može, tko ne ne, ako nas bude 3 meet bude, tako da broj ljudi ne igra ulogu ![]() 1. Antrax 2. Jugger 3. ........ ( listu kopirajte i dodajte svoje ime; prijave do petka ujutro da mogu rezervirat mjesto ) Nađete se pred FOI-em i otiđete svi skupa. Tko zna lokaciju resta nek ide direktiva; tko ne, pred FOI-em u 18h Ja dođem oko 19h, jer imam obaveze ranije, al ću se potrudit doć, takdasam 100% tamo ![]() ![]() edit: @maX xDDDDDD Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 10.03.2008. u 23:13. Razlog: lol :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
1. Antrax 2. Jugger 3. potemkin.hr 4. Razer 5. Frozen 6. Pupo (možda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako primate nove gladne ljude: 1. Antrax 2. Jugger 3. potemkin.hr 4. Razer 5. Frozen 6. Pupo (možda) 7. kontroler |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Pozdrav svima. Održan je drugi Varaždin PCE sastanak. Skupila se ekipa opet na starom mjestu, gdje je uz hektolitar piva ![]() ![]() Razeru je dodjeljen original Windows operativni sustav za izvanredna dostignuća na području overclockinga!! Zahvala svima koji su se odazvali pozivu i sudjelovali na sastanku. Par slikica: ![]() stiže još slika
![]() |
#145 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#146 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je bilo zakon, stvarno smo se puno smijali. Razer je čak kloknuo kasu u restoranu jer je bila nešto spora (konobar je na papiru rađe računao), pa je morao neki svoj vent ugradit jer se grijala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnom Kolja je car, mogao bi bit glumac garant, njegovim opisima situacija iz igrica sam se nasmijao do suza. I svaka čast Juggernautu što je pokrenuo inicijativu jer je tema bila malo zamrla prije nego je on sve dogovorio. @fanATIk Ja pijem union, kaj ne vidiš? http://www.pivo-union.si/SI/filelib/katalog/pils.pdf A Antrax točeno. A rib@ pije gembera ![]() Poslije su svi prešli na pive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Database Error lol još malo slika: ADSL warning ![]() http://img152.imageshack.us/img152/6933/dscf0618na8.jpg http://img223.imageshack.us/img223/7272/dscf0616ng0.jpg http://rapidshare.com/files/99998501/slike.rar.html
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 16.03.2008. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
ljudi dal se dogovara kakav novi sastanak,jer je gazda otvorio novi ducan gdje je prije bio kvark pa da odemo na neku cugicu i to ![]()
![]() |
#150 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
OMG razer fakat izgleda ko da je iz požege ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|