![]() |
Varaždin PCE sastanak
Evo... :D
Ako Vam odgovara ( Varaždincima ), da se nađemo jednom u gradu, odemo nekam na jelo/piće, malo porazgovaramo, itd.. da se malo upoznamo. Trebamo se dogovorit oko lokacije i datuma. Ako bi išli dolje se zapišite. Juggernaut |
Ja sam za :)
Juggernaut Razer |
i ja sam za =)
Juggernaut Razer mad max jako slabo pratim svastaru :D |
aj nek to bude neki vikend kad sam ja doma :D
dakle: Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz (kolega se vjerojatno nece ljutit sto sam ga prijavio :D) |
aj i ja sam za
dakle: Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast |
ak se mogu i ja ubaciti super
(isto bi bilo super da je za vikend kad nemam predavanja, osim toga nisam baš iz varaždina (ČK), znam samo za par krčmi(green pub i neke oko MEC-a) / ćevabdižnici pa bi upute super došle :D ) dakle: Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast potemkin.hr |
Evo i ja sam za.
Dakle: Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast potemkin.hr Newmie |
A zasto ne... samo nemojte da to bude radnim danom prije 21h jer imam fax obicno popodne. A vikendom moze bilo kada, osim rano ujutro :D
Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast potemkin.hr Newmie MadBoY |
Vikend i meni odgovara pa me slobodno računajte. Hm, tko zna, možda poznajem nekoga otprije :-)
Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast potemkin.hr Newmie MadBoY flajpan |
Najbolje bi bilo za vikend, kad većini odgovara, a za točan termin i lokaciju se još dogovorimo :)
|
Ok, i meni odgovara vikend, također pod večer negdje :).
Za lokciju... hm :), to već malo teže, bio sam se s Razerom jučer dogovarao, i baš sam mu reko, meni bi bilo malko vezveze da odemo u neku piceriju gdje su stolovi za 4osobe :), znači nešto veće i bolje ( restać ). Restorani: Zlatna guska, Stari orah, Cimplet, itd... Picerijie: Domenico, Rex, A je to, Bolid,itd... ( pišite vi svoje prijedloge ) |
Slobodno se i ja prikljucim?
nisam bas iz vza ali bih rado upoznao kolege :D |
zake restoran...ima i dobrih kafica s velkim stolovima...recimo simphony :)
a od restorana bi najradije beli konj il stari orah (tu morem dojti bez para i bacit starome na racun :D) |
Citiraj:
Ma, bitno da se nađe mjesta velkog, za ekipu i da je dobra klopa / cuga ( velik izbor, to mislim ) OT: kak radi disk? :) je sve ok z njim? =) |
@micek.. se razme! :D
nego kaj bi isli pit il jest? mislim, valja se pripremit, hehe :) ako nas bude oko 10 kao sto je za sad stanje stari orah recimo nije los izbor, dost jeftino sve incl cugu a dolje ima mjesta finog i odvojenog ak bas treba + s obzirom da nije drito u centru uvijek ima mjesta i nije bed rezervirat |
Ma ja mislim da bi bilo najbolje u green pub otic, lijepo si popio točenoga za 10 kn i super :D
|
Citiraj:
OT: disk radi ko nov :) makar si s***o garanciju :lol2: |
samo jedno pitanje još: bude se konzumirao alkohol ili ne? ako da dođem s vlakom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bum trošil na sokove i žderanciju :D, može i ćevabdižnica, bitno da se imamo kam smjestit,
|
Vidi kolko nas ima
Juggernaut Razer mad max antrax kolja_vz d'beast potemkin.hr Newmie MadBoY flajpan tomasini |
Koliko vi tu imate godina, ima li koga oko 20... ne da mi se gledat svakog posebno :D
|
Kakav Pago :D, naravno da se piva pije (barem ja) :D
@Newmie - lakše bi bilo da pogledaš koliko tko ima godina da ne spamamo puno:) Inače, ja imam 19.... |
Citiraj:
|
ak se ne varam nema maloljetnika, to je pozitivno :D (u smislu pijenja pive, da nebi bilo!)
|
Citiraj:
tek za 3 i pol mjeseca :banned: |
opa, pa ima nas Varaždinci... mogu i ja se pridružit
|
Citiraj:
|
Kak ne pantera! :D Dapače. Ma svejedno kaj se bu pilo, bitno da je dobro :D ( samo ne onaj Kahli beer za 3kn :puke: )
P.S. :D vidim... WGV-ovac :); išel buš na pijachu s XT-ovcem bu te Miha špotal :D:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |