|
![]() |
#1 |
Glavni Hončo
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
|
Nakon formatiranja C: - skratite mi muke
Uskoro ću formatirat c: i ponovo ću instalirat windowse XP sp2, pa me zanima par stvari: 1. kako napravit backup drivera ( tako da nakon instalacije mogu vratit drivere bez muke ) 2. u operi 9.26, kako napravit backup wand paswordsa i bookmarksa ( bookmarkse sam snimio u .adr file, ali nisam siguran jeli to to, a za wand passwordse neznam uopče kako ) 3. nakon instalacije namjeravam sa Acronis True Image Workstation napravit image file sa windowsima i driverima, hoće mi to stati na 1 dvd? Unaprijed hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
3. vrlo vjerojatno jer XP zauzima nekih 2Gb, a na dvd stane 4,3Gb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Glavni Hončo
|
Hvala na trojci. U vezi prvog pitanja: Instalirao sam program drivermax, koji exporta drivere, ali ne radi update, dali ima koji program koji mi može pronaći nove drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reserved Curator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Pod Paths možeš vidjeti gdje ti je instaliran profile direktorij i tamo ti se nalazi wand.dat, kojeg spremiš i samo prekopiraš natrag u isti direktorij nove instalacije. U istom se nalaze i search.ini, speeddial.ini, urlfilter.ini, notes.adr, te spremljeni sessioni sa .win ekstenzijom i za sve njih vrijedi isto kao i za wand.dat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Glavni Hončo
|
Citiraj:
Hvala ti na odgovoru, prije par minuta sam dobio odgovor na drugom forumu: odi u C:\Documents and Settings\*korisničko ime*\Application Data i kopiraj cijeli direktorij Opera na sigurno. kad reinstaliraš OS, instaliraš Operu i sve ostalo vrati cijeli direktorij na isto mjesto - i imaš potpuno istu Operu kakva je bila, sa postavkama, mailovima, passwordima itd Ista stvar, puno muke mi je ovo ušparalo, hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |