|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
TT sonicT help+temperature
u topicu za napajanja je više manje sve objašnjeno problemi sa gašenjem kompa i sl. sad da se bacimo na moj neiskorišteni hladnjak koji bi trebao hladiti amd po meni ne hladljivi jer je stari proc kostantno bio na 70 stupnjeva mjereno u ewerestu a sad me zabrinjava rezultat mjerenja novog amd 6400BE proca sa stock coolerom i pastom (u kučištu koje nema bočne stranice i 2 80mm upuhuju zrak s prednje i jedan sa gornje strane a 120mm kroz napajanje ispuhuje van) bez opterečenja temp su: MB-37,CPU-81,cpu1-39,cpu2-39,gpu okolna temp-46 prilikom igranja armya: MB-49,CPU-82,cpu1-53,cpu2-51,gpu-61 po meni je neki hardw. zajeb a u bios nemogu zbog usb tipkovnice kaj vi mislite??? p.š. mb je Gigabyte MA770-DS3-a one imaju baš tu mušicu krivog pokazivanja temp na cpu ili se varam?? e i sad imam još jedan problem na am2 socket bi trebao montirati sonic tower ako ima netko prospekt ili neku ideju ili osobni savjet kako je on to sredio samo dajte ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mda, idle load razlika samo 1°C ? Ovaj CPU koji ti kaže 81/82°C ne bi uopće niti gledao, jer očito - laže. Bilo što na ploči, bi trebalo imati veću razliku od 1°C, tako da taj senzor moš komotno izbaciti iz igre. Ili pogledaj jel koji BIOS donosi nešta novoga, a mislim da ima i thread o toj matičnoj ploči.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
nemogu u bios zbog tipkovnice moram nabavit neku staru hebemu a za sonict mi treba netko da mi veli uzmi te i te pločice i vijke jer njih dobiš 2kile uz prospekt kojeg sam ja izgubio a sad je to nemoguče iskomponitrati sonic vlasnici pomagajte!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koje je napajanje? Mislim da se pregrijava CPU/GPU ili je napajanje preslabo (ali ako je salbo onda bi trebal prije puknit, tj odmah pri većem opterećenju), jesu li sve komponente ispravne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PART LIST>am2 PACKAGE>F:am2 clip-dimenzije od te pločice razlog-imam staru verziju sonicT dok am2 mbo nisu bile u prodaji pa se nije ni razmišljalo o montaži sonica na njih sad kad se montiraju uz sonic dobivaš i ovaj kit kojeg ja nemam dakle kad bi dobio dimenzije tih pločica onda bi njih sam napravio yeaaa probao bi i bez toga samo me zabrinjava visina ovog srednjeg djela jer ako bude premala slomil budem procesor a ako bi bila prevelika nebude dobro držalo tower i procesor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebudeš ništa slomio jer ionako je ideja da se navija paralelno jedan i drugi vijak, niti nije zamišljeno da šaraf ide do kraja, ja imam origigi sve i opet nije zavinuto do kraja na s939... ![]() A dužina clipa ti je (logično) razmak među AM2 rupama (onim kraćim dakle dvije gornje i dvije doljnje) a visina onog izbočenog djela u sredini je identična (opet logično) visini tj debljini normanog bracketa za s939 tj AM2 koji je i inače na tom mjestu na ploči odnosno da budem precizniji oko 18mm...
![]() |
#16 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jel ide sto temperatura sa sonicom dolje,ako je vent između tornjeva,a ne samo na jednoj strani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
freak
|
|
|
Oglas
|
|