|
![]() |
#11941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11943 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.03.2008. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11944 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Danas-pomfac, pileci file sa sirom zapeceno i malo salatice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11945 |
Super Moderators
|
Ja od jučer pacam četri bifteka, budem ih lupio na mast malog pu-ajceka, zapekel sa svake strane i podlio...malo Žuje i vode dok ne omekša i samo zapeć do kraja. Za prilog dinstani grašak.
![]() |
#11947 | |
Super Moderators
|
Ma nisam, nego me žena spalila na brzaka da joj radim taj grašak...budući da je biftek prilog-dao sam se nagovorit ![]() Citiraj:
![]() Imam one XL rizle ![]()
![]() |
![]() |
#11950 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
rofl... neam pojma još neka svadba mi se "smiješi" taj vikend, pa ne znam kaj bu točno bilo. bojim se mentol nemre bacat pljuge zato što plače trenutno ko curica jer nemre nać pucanje u super mario flash igrici, a dedi i ja se roflamo njemu + zvukovima koje širi njegovo računalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11951 |
Super Moderators
|
Navodno je u bedu jer mu curi plin iz plazme, žena besna kaj nemre gledat farmu pa ga ne pusti na Ždere ![]()
![]() |
#11956 |
Super Moderators
|
![]() |
#11957 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zadnji put je bilo vajn gulaš. buncek, zelje, pomfrit i pohanoga a ne znam kaj bi ovaj put...paaa..recimo kokošija juhica pomfritt + pečeni krompač nekaj onak..vratine+chevapi s roštilja i uz to zelene salate..i podosta piva da se ubijem ko **** zadnji put ![]() mm..to bi bilo mrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#11958 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11959 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Daddy Fleks Hamm Costa MAHER ^SuperUnknown^ Jel treba kakve posebne zahtjeve/inicijacije/troskove prolazit ili je dovoljno samo banut sa zelucem zakeljenim za kitchmu? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11960 | |
Pod naletima kopita zla
|
evo i treći dan isto...dosta mi je graha ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11961 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11964 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Za doručak pola šnite polu-bijelog kruha, par listova domaće šunke i neki sir narezan na kockice. Napkon toga voćni jogurt i sad idem cjepat drva ![]()
![]() |
#11965 |
Super Moderators
|
Upravo sam maznuo šnitu kruha (crna peka) sa srži iz kosti i malo soli, nakon toga domaća juha ( kuhao se juneći vrat, rep, ramstek, kosti) i za desert solo meso sa kruhom i hrenom ![]() Nakon toga idem malo gledat pod kapke ![]()
![]() |
#11966 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
A kaj da vam velim, samo dvije riječi : kelj i faširanci.
![]() |
#11968 |
Super Moderators
|
![]() |
#11969 |
Pod naletima kopita zla
|
Ispravak..radi se o 60kn :P Pogle kaj je bilo..zamalo sam oćelavil ali na svu sreću bili su dvostrani rami. KLIK Sve je to vuco izbrisal...gad jedan...red rad i disciplina..pih..a moje apeli da se jednom modu da otkaz ne uspjevaju..sramota ![]() Nego ljudi ako ću ja i danas peti dan jesti grah imam osnovane sumnje da su mi starci članovi Al-Qaide...žele me šopati grahom sve dok buš ne dođe..a kada dode eksplodirat ću ko atomska bomba..fakat sam više lud od graha..ali ajde na svu sreću danas nisam doma..kod drage sam a ona je obećala nekaj dobroga za papati (nadam se da uključuje neku mesinu i pive) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11970 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|