|
![]() |
#961 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne mogu pohvatati zašto se i u kojem slučaju dešava ovo ili ono gore što je Visage naveo. Jednostavno u nekim slučajevima zasere tako, pa onda ništa. Meni edit nije zasrao tjednima, a prije toga mi je svakih par dana znalo izbaciti no nestane nakon par minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Pokusaj editiranja. Editiranje sa linkom: PCEkspert forum IMG kod: ![]() Tu sve radi... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.03.2008. u 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Uptime 99.99%
|
Mozda samo sere edit sa starim postovima, provjerite tu mogucnost. Onda bi trebalo rebuildati post content, a to sa ovolikim brojem postova bi bila nocna mora. Meni edit normalno radi. Zadnje izmijenjeno od: Bono. 20.03.2008. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Uptime 99.99%
|
Treba svesti sve ljude kojima ne radi edit na zajednicki nazivnik. Nesto sto jos Microsoft nije sa Vistom SP1 napravio. ![]() Ja nisam jos dobio niti jedan database error od upgrade-a hardware-a znaci to je sredeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa tek sa cenzurom izgledas prostacki. bez nje se ni casne sestre nece trgnuti na poneki "jebemu", "jebo", "fleks" itd u recenici. s cenzurom s druge strane odmah izgledas kao materijal za ispovijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#969 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Banned
|
Nego je l' meni problem u FF3 b4 ili je to neki novi tweak na Tržnici, kada stavim naslov "K: DDR, PCI-E" dobijem -> "K: Ddr, Pci-e" isto tako sam vidio i na Razerovom oglasu. Naravno ovako izgleda ružnije nego što sam napisao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#980 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Obavijest oko nedostupnosti foruma
Evo samo da obavijestim one koji prate ovaj thread. Šuška se da će danas u nekom trenutku izaći nova verzija našeg virtualizacijskog softvera, pa će PCE u nekom trenutku biti nedostupan na kakvih pola sata. Pokušati ćemo to odraditi što brže i u što pogodnije vrijeme, ali kako je vaš omiljeni gnom jako nabrijan na trenutnu (staru) verziju jer mu je popila živce, polomila prste i nekoliko puta bezrazložno srušila servere, upgrade će ići čim izađe. sorry zbog neugodnosti, ali ovo stvarno moramo napraviti ASAP kako ne bi bilo daljnjih rušenja i kaosa sa swapanjem servera.
![]() |
#982 |
ono ispred konpjuktora
|
upgrade završen
ah fajnali. završen upgrade koji bi konačno mogao značiti 100% stabilnost i dostupnost PCE-a. serveri dišu na 20% resursa koje su do sada koristili i sve mi se čini da su dobri ljudi iz vmware-a nadmašili moja očekivanja. živi bili pa vidjeli.
![]() |
#983 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sad kad ste to riješili, možete vratiti one điđe što su bile? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Žderonje se još uvijek nadaju da će moći stavljati thumbove svojih omiljenih jela. ![]() Ili je to još uvijek pitanje nacionalne sigurnosti i velika prijetna predsjedniku SAD-a ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 29.03.2008. u 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#989 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() ne možemo vratiti one divne điđe jerbo ne rade u novom firefoxu pa nam stalno stižu žalbe, a i zato kaj masno rade neke upite koje naš firewall ne voli.
![]() |
![]() |
#990 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
|
|