|
![]() |
#933 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za razliku od državnog reketara koji to ima 24/7 ![]() Mi bar platimo kaj smo pojeli ![]()
![]() |
#935 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#937 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nego ovako kad je Tor od volje za popravke i pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mailovi stižu, to je dobro ![]()
![]() |
#941 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
nesto se dogodilo nocas ? nisam mogao uci na forum pa da sam se postavio na trepavice ![]() ili se nesto korigiralo, nadodavalo ? Cini mi se da sad kad mi je napokon sve proradilo ide brze, toshiba, tojuri ![]()
![]() |
#942 |
Moderator
|
Neznam da li ti je to bilo do servera ili do T-coma. Barem ja jučer od nekih 22:30 sati nisam imao niti telefona niti neta, a kad sam prijavio kvar žena mi je rekla da imaju tehničkih problema i da će to tehnička služba probati riješiti u toku noći.
![]() |
#943 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
opet nije radio od otprilike 11-15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer gotovo cijeli dan nije bilo moguć pristup forumu, a i kad je to bilo moguće bilo je na par minuta. Isto tako i danas, sve do prije 15-ak minuta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa znamo da ti nisi sposoban za tako nesto ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Moderator
|
![]() |
#954 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Spoiler tags
^^ kao što se vidi iz priloga #1 - ova funkcija nije implementirana ![]() Ne, ne mislim na ove spojlere:
![]() Radi se o kodu koji "zacrni" označena slova koja se mogu pročitati samo ako ih se označi. Ne bi bilo loše da se to uvede (recimo za diskusije o serijama/filmovima/igrama) tako da ljudi koji pišu o tome u slučaju spoilera koriste te tagove. Što mislite? TEST: ^^ kao što se vidi iz priloga #1 - ova funkcija nije implementirana ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 17.03.2008. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ah, davim sa tim spoilerom odgovorne već par godina... To je izvrsna stvar-pogotovo kad se priča o igrama.
Ne, ne mislim na ove spojlere:
![]() Radi se o kodu koji "zacrni" označena slova koja se mogu pročitati samo ako ih se označi. Ne bi bilo loše da se to uvede (recimo za diskusije o serijama/filmovima/igrama) tako da ljudi koji pišu o tome u slučaju spoilera koriste te tagove. Što mislite? TEST: ^^ kao što se vidi iz priloga #1 - ova funkcija nije implementriana ![]() |
![]() |
#958 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
8 Hocu jutros otici u prvi dio teme : 01 Svima ocigledno radi, osim mene koji kad kliknem, dobijem konstantno ovo : ![]() Jedini nacin da dobijem prvo dio.... moram se odlogirati. Tada uredno radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam jel tko primjetio, ali meni ne radi opcija Označi ovaj forum pročitanim. Sad sam primjetio da ono što sam označio poslijepodne kao pročitanim se ponovno nalazi kao nepročitano. Sad gledam da kad označim pročitanim i refrešam ne trza ništa, ostavi kak je. Firefox je browser. EDIT Piaff: False Alarm; Firefox je bio problem, nisam skužio da sam na 3 Beta4 verziji. Na dvojki i Operi radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima li kakav način da se zaobiđe Database Error prilikom editiranja postova? Ovako nemam mogućnost updatea top listi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|