|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
super je i 720p film i 1080p film, ali sve skupa ih puštam preko gore navedene "zle" rezolucije... mislim kak da ti sad odgovorim na to pitanje? jedino što je bitno je sam izvor i umijeće autora .mkv fajla. povratak na pioneer 696 sam ti gore napisao kako izgleda, makar nemrem upscale-ani dvd na 720p nikako uzeti kao neku referencu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
ja sam to isprobavao, doduše usput tek tolko, i vidi se razlika kada je AA uključen i kada nije, kada je isključen teksture su zubate ali ne kao na LCD monitoru. jedina igra koju sam testirao bila je UT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
poz ljudi, ovako mislim kupit lcd/plazmu u skoro vrijeme, na njoj mislim puštat mkv 720p filmove i serije(1080p ne jer mi brejka) s kompa najviše i pogledat dnevnik i slično s analogne tv... udaljenost s koje bi se gledala je 3m, 37" ili 42"??? za plazmu ću uzet sigurno pv80 ako se odlučim, treba mi preporuka za lcd da cijena ne prelazi nekih 8-9k MAX hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
crni pas
|
što se tiče dijagonale o tome se ovdje puno pisalo pa pročitaj i sam odluči, neću ništa sugerirati jerbo bu se račić opet uznemirio. a što se LCD-a tiče, ako ti je telka primarna za gledanje filmova, a ne neki media centar (iako plazma i tome može poslužiti) onda definitivno preporučam plazmu, LCD tu nema kaj tražiti jednostavno nije dovoljno dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
trebaš pripaziti na postavke prvih xy sati, imaš na netu stranicu na kojoj po modelu imaš primjere kako postaviti postavke, ne znam točno koja stranica. nego, kako to da si se ipak odlučio za 37"? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
znači nećeš me ubit ![]() samo lagano sa kontrastom prvih par dana (iliti 200h kako se propuruča) i nakon toga kreni sa kalibracijom. generalno je ovo preporuka za digitalne ulaze (tako negdje blizu sam i ja svoju postavio i slika je super): Viewing Mode: Cinema Contrast: No change Brightness: 2 clicks left Colour: No change Sharpness: No Change Colour Balance: Warm Colour Management: Off P-NR: Off |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U Control panelu pod Sound/Audio moras postaviti da ti Sound playback device bude "Ati HD Audio". Jednostavno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
nemam neki smislen odgovor na to iskreno... znam da podržava 1080p input i da to sve radi oke, sad kad bi stavio 700 v 70 i na oba pustio bluray vrlo vjerovatno bi se odmah skužila razlika između panela. sad si i mene uhvatio baš u razmišljanju da li bi se u tvojoj situaciji odlučio za fullhd panel kojeg, ruku na srce, u našim podnebljima još podosta neće ući u everyday usage ili duplo jeftiniji 720p sa mogućnosti 1080p inputa (iliti 70/80 modele). |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Moderator
|
gle na toj rezi je praktički nemoguće čitat tipa default fontove u windows exploreru, ali kad zumiraš na samoj telki za 2-3 levela vidiš da je sve kristalno čisto (za svoj 37" pričam), što upućuje na to da je input sasvim korektan. imaš na prošloj stranici moje ss-ove filmova, pa procijeni... sve skupa to ide preko 1080p inputa (realna reza je nešto manja zbog podešavanja ekrana od ruba do ruba telke, npr. 1834x1023 ili tak neka glupa reza). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|