|
![]() |
#11851 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Treba nekaj jest' za večeru...idem spravljati njoke sa dimljenim lososom i sirom a crno vino je u pripremi. 100 g dimljenog lososa izrezati na komadiće, na putru rastopiti 5-6 deka gaude ili tko voli može i gorgonzole od Vindije, na vrhu noža šećera, zalijati s 2 dl vrhnja za kuhanje, ubaciti losos i zgusnuti po želji ( ne soliti jer je losos slan ). To sve preliti preko kuhanih njoka i malo poprašiti origanom.
![]() |
#11852 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
danas graha i kobasa ![]() jedini je problem kaj sam kasnije otisao kod frenda a kod njega seka i njezina frendica...popili par piva pa ne mogu podrigivati jer smrdim po kobasama preloše...fakat preloše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11853 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ufff. Najeo se pariške i fete, sastrane si uzeo paprike punjene zeljem i sad laganini pijuckam kaltenberg i pusim naravno murrati ![]() kak mi je dobro malo chillat ovak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11854 | |
driver
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11855 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pileća juha, pire-krumpač i pohanci od dobrog starog pu-ajceka ![]()
![]() |
#11857 |
driver
|
Upravo sam završio pripravu... za predjelo brudet od gavuna i malo žganaca a za glavno, rižoto od dagnji i kozica i zelena salata, kristalka...Babić butelja, berba 2005.
![]() |
#11858 |
Pod naletima kopita zla
|
upravo sam pojeo najlosiji hotdog u povijesti tam na trešnjevačkom placu kod onog reda pečenjara..e tam kod tramvajske se otvorila još jedna limenka koja prodaje palačinke i hotdogove ![]() uzeo sam hotdog..e bože kako loše..fakat preloše mislim da si idem narezati kulena da ubijem okus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11860 | |
prcknedl
|
Citiraj:
![]() Dosla rodbina pa smo odvrtili par sati Orthosa na ovogodisnjoj rolanoj sunki... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11861 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#11863 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas paradajz-juha, pečeni čiknšit i mladi krumpač. Šalata od crvenog zelja ![]()
![]() |
#11865 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pečeni krumpir s mrkvicom i paprikom u rolu s pilećim mix-om omotanim istarskom slaninom ![]() ![]() nakon svih slika mesine itd s bakine kuhinje,koje sam prepričao dragoj,bilo nam je žao što smo ostavili toliko love za ručak ![]()
![]() |
#11868 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Mali update za čevapoljupce: Pečenjara Ruby is back kod okretišta u Dubravi. Veliki čevapi su 24 kn. Banjalučki su, dobije se 4 pločice srednje veličine u lepinji, s lukom. Meso je pečeno taman, nije masno i nije baš začinjeno. Lepinja je dosta suha i pomalo žilava. Prosječna ocjena, nisu loši, ali nisu me ni oduševili. U redu su kad je frka u želucu ![]()
![]() |
#11869 |
JDM
|
OMG ![]() ![]() prvo sam pojeo pol teglice nutele sa zlicom, pa sam zakljucio da mi to nije dosta. Onda sam smazao jedno 15ak deka incuna sa kapulama i fetom sastrane. Na to sam popio casu cedevite i casu cocte, sad sam popio kavu par pljugi. Koj mi je sad buckuris u zelucu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11870 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad moraš pojest neku začinjenu i konkretnu mesinu da to sve sredi ![]() I zalit pifkanom, naravno ![]() Ja sam trenutno na Kraš mliječnoj čokoladi.
![]() |
![]() |
#11871 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najajeftinije čefapi u gradu, veliki 12kn ![]() Lokacija: Toscana, BP Dubrava (blizu McDonaldsa) preko puta bezinske u ulici, cca 100m unutra. Nisu loši, a cijena smiješna. ![]()
![]() |
#11872 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11874 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U zapadnom dijelu grada preporučam zadnju čefapdžinicu u redu na trešnjevačkom placu ( kad se siđe na stanici u smjeru grada pa se odmah skrene desno prema placu ) i na samom okretištu Ljubljanica. Mislim da su na oba mjesta po 25 kn ali se isplati
![]() |
#11875 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
zove se fontana ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11876 | |
Premium
|
Citiraj:
12 kn je fakat smiješno za velke čevape, ali bapš me zanima kolko dobiš. Kolko god da su se pokvarili, čingač mi je još uvijek broj 1. Nenadyebivo velika porcija, i uz soju i cijenu od 30kn, još uvijek su zakon. Samo da je lepinja još malo veća, a čevapi začinjeniji...
![]() |
![]() |
#11877 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#11878 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Reći ću komeku da pobliže objasni on ih papa stalno. ![]() Nego, da vas ja pitam, kakvi su banjalučki a kakvi sarajevski? Mislim koje su razlike?
![]() |
![]() |
#11879 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jedni su u pločicama a drugi ne, kaj ne?
![]() |
#11880 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() inaće još dobrih čevapa imaju u samoboru..tam si se prije tri tjedna (cca) održala ona rekonstrukcija bitke...e nastavite ravno po toj livadi i tamo nađete "pečenjaru"..shema je samo kaj rade samo po ljeti kada mogu to vani raditi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|