|
![]() |
#364 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
još uvijek ne vidim po čemu je ovo super, kad Iskon za 170kn nudi Flat sa većim uploadom, te uključenom telefonskom pretplatom i 2 međunarodna broja po cijeni nacionalnog..? mažu vam oči... |
![]() |
![]() |
#365 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
#366 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Isto su mogli bit "face" pa flat paket prepolovit na 70 kuna! ![]() Po ovoj logici da 1 GB ostaje 20 kn, a flat pojeftinjuje sljedećim pojeftinjenjem pojeftinit će DO 8 i DO 16 Mbps brzine, a brzina 2 Mbps ostaje 79 kn ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() mislim, nikako da neki ljudi shvate, da mi koji se veselimo sitnicama od tkoma, ocito nemamo druge dostupne...damn...i uvijek se nadje nekto pametan i uleti sa takvom spikom...tj, jos nam vishe natrlja sol na ranu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Opa 10 GB...neloše...kad razmislim da mi je od ostalih operatera dosupan samo Goli kulac d.o.o. ovo su neloše vijesti ![]() Ali prva prilika za prelazak i selim sve sa T-coma ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ček, ček, ček.... ja u ovoj temi nisam bio duuuugo vremena. vi hocete reci da korisnici koji su imali 5 GB prometa sad imaju 10 ili ce dobiti za neko vrijeme, cijena ostaje ista - 140 kn ?! a sto je sa cijenom flata. jel se ona promjenila ?! ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
hehe od 01.04. bit ce spika jesmo vas! ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
#380 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja se ispricavam, al imam jedno pitanje koje bi postavio ovdje. Fixna ip adresa preko t-coma, jel to moguce? Jerbo ja nevidim nigdje da je. I kolko novaca, predpostavljam puno? |
![]() |
![]() |
#381 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Odgovor: "ADSL usluga omogućuje stalnu prisutnost na internetu, ali bez statičke IP adrese (provodi se dinamičko dodjeljivanje IP adresa). T-Com ne nudi uslugu dinamičkog DNS-a. S obzirom da se vrijeme provedeno na internetu ne naplaćuje, korisnik se ne mora isključivati s interneta, ali 24 sata nakon spajanja (ili 30 minuta nakon što je veza neaktivna) T-Com vrši automatsko isključivanje korisnika. Nakon toga korisnik ima mogućnost ponovnog spajanja s drugom IP adresom. T-Com nudi usluge stalne veze na Internet koje uključuju stalnu IP adresu; T-Com PRO usluge." A mislim da su ti te PRO usluge samo za firme i spominju se samo kod iznajmljivanja stalnih vodova sa sinkronom brzinom (od 512Kbps do 100Mbps). Onda si moš zamislit koliko to košta ![]() EDIT: Dok npr. na Voljatelu možeš imati navodno stalnu IP adresu (to je pod dodatnim uslugama za privatne osobe): Citiraj:
![]() |
#382 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
#386 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
#387 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#388 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
u je*ote, fakat ste u pravu ![]() sorry
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007