|
![]() |
#2341 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
/rcon exec pam_mode cb (password je tvoj rcon pass)
![]() |
![]() |
#2345 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Dali itko zna kako napraviti da rade nove custom mape za cod4? Konkretno, u igraoni. Složen je lan al dečki nikako ne uspijevaju. Mape su skinute s www.codutility.com i tutorial također al neide pa neide. Svaka pomoć je dobrodošla.
![]() |
#2346 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemoj slusat njuba athu,jer nezna ![]() Znaci prvo ovako ti mora bit : u mods mapi na ftpu moras imati folder imena pam4 te u tom folderu imati pam401.iwd i mod.ff,to je samo pam.Da bi dignuo CB,moras imati njihov ruleset koji skines sa cb stranice (najbolje da i pam tamo skines,jer je sve u jednom paketu) zatim ti fs_game od servera mora biti podesen na mods/pam4 tek onda se spajas na server upisujes : /rcon login password /rcon pam_mode cb
![]() |
#2348 |
Premium
|
al brate nije rcon exec pam_mode :P ah ti vrckasti riječani ![]()
![]() |
#2349 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ovak je bolje
![]() |
![]() |
#2350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moj cijeli klan od 7 clanova nema problema sa punkbusterom ali od 3 druga klana koji dodju na war u svakom se nadje jedan ili dvojaca koje izbacuje, neznam zasto? evo napravio sam jedan SS veceras jer vidim da se problem pojavljuje, al i nisam siguran dali je isti razlog za sve koje izbacuje. ![]() pa eto ako neko ima ideju di tu leži zec ![]()
![]() |
#2351 |
Neradnik
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
taj key je valjda neki koji dolazi sa svim kopijama coda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Premium
|
a sto se hardcorea tice,ima i to pam_mode cbhc
![]() |
#2354 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni se sad stvorio problem,friško sam instalirao windowse i sada CoD-u treba sigurno 30 sekundi da se pokrene.Jel zna neko zašto?Prije nije to radio.Cimer ima isti problem,ja imam vistu x64,on XP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#2357 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2358 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Meni na istim ovakvim postavkams s OC GTSicom G80 ide konstanto preko 60-70FPS, a u MP uglavnom izmedju 80-100FPS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
freak
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Ako ti se da,potrazi moje stare postove pa ces vidjeti da i kada sam imao 8800GTS,pa i Radeonku X1300XT,sam isto uvijek pitao ovakve stvari,jer ne zelim da men manje ide,nego nekom s slicnom konfom,upravo kao i sad,nije nikakvo qrcenje u pitanju..I onak puno ljudi na forumu ima šesteroduplo bolju konfu sa šesteroduplo boljim monitorom,pa ne vidim razlog zasto bih se hvalio ![]() EDIT2: Eto,upravo sam ovo htio vidjeti,necije iskustvo sa slicnom grafom itd( u ovom slucaju Matth€w),i znao sam..Iako ne kontam kako me toliko proc moze hebati,kada je moj proc tu negdje kao E6600(naravno,kad su obojica na default ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2360 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Dobro je,dobro je..tak i tak nema neke velike (kazem velike) razlike izmedju 60.ak i 100 FPS.a (ako cemo sa aspekta prosjecnog igraca). BTW. kakva je to puska i odkud ti tako puno granata,claymora i c4.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
freak
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2365 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa i mislio sam da je SP..a onda opet mi palo na pamet da je neki mod mozda..jer mi cudno kud tako puno attachmenta na pusci i tako puno bombi i ostalih petardi XD I da..aj ako netka zna na toj pusci koje je onaj attachment koji nema u MP..na pusci ima silencer,red dot,grenade laucnher..a sta je ono sa lijeve strane puske.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Vješto oko i istančani sluh vide razliku od +- 2 FPS-a. ![]()
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
E evo ja sam novi na ovom forumu i bas me zanima to u vezi fps-a u cod-u 4...Evo ja imam ovu konfu i cod 4 mi se vrti na high detaljima doduse shadow je off i rezolucija 1024 x 768 sve ostalo je na najvisem nivou i fps mi se vrti oko 70-120 uvijek je tako...A pazite ovo cod 2 fps mi je manji od 75 nikada visi i najvise se vrti oko 60..to je strasno neznam zasto cak i ako snizim detalje mi se ista stvar dogadja...Molio bih netkog iskusnog u codu i opcenito da mi odgovori na to pitanje. Konfa je slijedeca:maticna:Gigabyte GA MA 770 -DS3 procesor:Amd Athlon X2 64 bitni 4400+ grafa : Gigabyte 8600 gt 256 mb mema: 2gb kingmax 800mhz hdd: 160 gb samsung napajanje : xsilence 500w os:win xp pro ako sam sta vazno sa performanse propustio recite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Kako to mislis losa optimizacija...Pazi moj buraz ima komp baziran na intelu core 2 duo grafa hd 3850 isto 2 gb meme ostalo nije bitno....i vrti cod 2 na maksimalnom broju fps tj 250 ali cod 4 vrti podjednako kao i ja i jednostavno mislim da nesto smeta codu 2 iz mojih komponenata a neznam sta...mozda postoji kakav update ili nekakva zakrpa da se to sredi..inace cod 4 mi je puno bolji ali jednostavno to me muci i zvuci mi nevjerojatno |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|