|
![]() |
#841 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Jeli i vas zaj**aje edit,pokušavam editirat ili mi baca database error ili uopće ne prima a čak se i desi kad editiram da mi nestane post sa topika i tek nakon šta refresham se pojavi ali ponovo needitiran. Evo sad pokušavam ovdje editirat da vidim oće li proći,i izgleda da sad radi ![]()
![]() |
#843 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Super ![]()
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@horza jesi siguran da si satove namjestio kako treba kod mene vrijeme u mailovima s pce ima offset od -9 sati |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Neznam dali ima ikakve veze s stizanjem maila ali meni u zadnje vrijeme nece se spojiti od prve na t-com server, pise mi da imam recimo 20 novih poruka ali za vrijeme skidanja poruka zna mi okinuti gresku.
![]() |
#846 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#847 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
|
nemoze se protiv gluposti ultimate force in universe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Prijedlog: Da se Complete case painting guide stavi kao stiki u Case Modding & Water Cooling podforumu. Ako u Monitorima, tipkovnicama i miševima postoji stiki Vodič za riješavanje problema cvrčanja monitora, u kojem su čak i slike nestale, (a sumnjam da je to cvrčanje monitora tako česta pojava), brijem da Omegin paint guide koji je fakat izvrsno napravljen zaslužuje svoje mjesto na vrhu podforuma.
![]() |
#851 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#852 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ako vise ljudi da je ono "nepotrebno" neka slobodno kaze Mar-u koji ce ga odkacit. Nazalost slike su nestale, sto je istina, ja ih nemam na kompu, ali na slikama su bile prikazane zavojnice zalivene sa plastikom i to je to. Ako mislis da su previse vazne te slike...budem jednom prilikom otvorio monitor pa puknuo ponovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
svaki,ali baš svaki edit završava time da mi post prvo nestane sa topica na minutu dvije i onda se opet pojavi nepromjenjen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Al ono, fakat mislim da ima više ljudi koji se bave case moddingom nego što ih ima sa monitorima koji cvrče. Pa ak tvoje može bit sticky, što nebi mogo i Omegin thread.
![]() |
![]() |
#855 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Vjerujem da ima puno ljudi (osobno medju njima, mislim, svatko nesto radi na kucistu= moding ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Vidim da ste dodali monitor i napajanje u Moj komp (vjerojatno stoji već neko vrijeme, al ja sam tek danas vidio), no kad ispunim ta polja i spremim ne pojavljuju se u padajućem izborniku (kad kliknem na Moj komp). Evo, samo da pitam što je s tim? Moja isprika ako je već bilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Igram se s time, stavio sam sada neograničeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#861 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Za ekipu kojoj ne radi forum (zbog DNSa). 1. Kliknut na današnje postove 2. Onda se registrirat i nikako iza toga ić na index foruma, jer tada se zblesira. Nakon toga najdealje se ide na Računala ili PcEkspert tj ove podforume (iz kojih sve dalje ide) Za FF3 usere: 1. Quick Replay jedino radi kada se ide na Go Advanced i onda pošalje poruka. 2. Za EDIT, kad stoji onaj logo (što se okreće, nekakav kružić), i poruka se nemože editirati, tada je dovoljno samo tipku edit odvuć u adress bar i tada se otvara prozor za EDITiranje poruke. Ako sam u nečemu pogriješio, javite! (thanks Razer ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 02.03.2008. u 17:21. Razlog: ***UPDATE*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnja stavka, u quick editu, do stavke ''Go Advanced'' nemožeš niti doći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#864 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U čemu je problem da ne dobivam obavijesti na PM o praćenim temama? Od jučer popodne do danas niti jedna obavijest. RSS također šteka. Danas je napisano preko 70 postova dostavio mi je samo 10.
![]() |
#866 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
vidim da si napisao da imas Q9450 u kompu, jel ti stigao ili je to tek u planu? (pitam jer me zanima kako se klokaju, posto je bilo nekih problema oko toga navodno)
![]() |
#870 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Pitao sam Razera koji su to problemi oko clockanja, odgovorio mi je da se neki problemi znaju javit tek pri velikom OC-u i velikim voltažama (npr. preko 1.45V) pa ćemo vidit kad dođe dokle ide. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|