|
![]() |
#2281 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Ovo za govnjiv komp ne kuzim...ali ok ![]() A vjeruje mi da ne pamtim svaku osobu koju ubijem/koja mene ubije ![]() Ali drago mi je da ti mene pamtis..to ipak nesto znaci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zbog starudije od kompa mi paljba kasni 0,5 s od trenutka kad stisnem miša. Zbog toga DE nije opcija za blisku borbu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Moguće, samo ja nabijam prevelike detalje, kako bih sam sebi opravdao kupovinu grafe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ajde ekipa ako nije teško ip od nekog dobrog hr servera(izvinjavam se ako je bilo al ko bi sad to tražija u ovoj masi postova). THX Pozdrav iz Kaštela.
![]() |
#2286 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2288 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Iebe mi se za cb, ionako su usrali igru sa svim tim zabranama, igra je napravljena sa perkovima i takva bi se trebala igrat a ne da igram cod2.5. ![]() ![]() I rabbitsi nisu na pamu već pola godine ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2289 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
A sto ces Buljo...nedojebani balavci se nadju komentirati na publicu kako nebi trebalo koristiti GL, P90, Airstrike itd... Public je public, ima svoj nacin igre, svoj mod, svoje principe i svoje poklonike. Prije se zapitas sto taj koji prigovara protiv GLova i perkova radi na publicu, nego sto ga mozes ozbiljno shvatiti kada ti kaze "GL NOOB" ili "nemojte koristiti "airstrike". ![]() Ono, odi na klanski server onda bajo pa igraj bez perkova i mami si doma komentiraj zasto te nije naucila nekakvim manirama, osnovnoj kulturi i prije svega - zasto ti nije podarila ono sa cime se razmislja. Nejasna ekipa... U zadnje vrijeme gasim public chat tako da ih uopce ne dozviljavam. Vjerojatno ih to i jos vise napali. ![]()
![]() |
#2290 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Potpuno se slažem da je na publicu dozvoljeno sve - ja osobno upozoravam ljude kad počnu kakat noob ovo noob ono.... Doduše takve izjave opče ne doživljavam. A može se i sve dogovorit - neki dan smo tako ljepo opalili samo sa sačmaricama i nije bilo problema a public je. Sad da još škvadru nagovorim na partiju bash i bombe only čisto iz zeke..... Uglavnom "wannabe PG-jevi" are not wlecome ako se spoje da bacaju glupe komentare. Postoji masa klanova i klanskih servera gdje se mogu dokazivat ako misle da na trenutak mogu smirit hormone ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
igrali mi jednom bash i bombe only na rabbitsima ![]() a igrali na onoj mini mapi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Guest
|
Rabitsi su jucer bili na pam-u...mislim da su josh uvijek...tak da ti malo kasnis... ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Guest
|
85.114.38.26:28961 kaj nisu to rabbitsi? |
![]() |
![]() |
#2297 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Joj ja ne mogu vjerovati...Otkad sam kupio novu grafu,instalirao taj CoD(jer neam grafe od 11. mj ![]() ![]() A za MP...Uvijek me banna,sa svakog servera..wtf?:S
![]() |
#2303 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidio sam da sam najbolji pa nisam htio upropastit igru ostalima ![]() Bilo je strašno jer sam napokon našao vremena za cod nakon 5-6 dana ne igranja i onda sam sebe. ![]()
![]() |
#2304 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Probao sam malo jače se potrudit s R700.Dobar je do jaja otkad sam smazo 3 lika jednim hicem ![]() I P90 uz to,jutros smo igrali petorica na serveru,popizdili su... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
EVO JA SAM IM PRED 5 DANA UPLATIO 1200KN ZA 16 SLOTSKI CLAN SERVER i likovi su prestali odgovarat na emailove, naravno kad smo dogovarali i kad su mi objasnjavali odgovori su isli u roku od 1h, a sad vec 5 dana ni zuc, otkako sam im poslo potvrdu da sam platio. ktome, zamolio sam memebera klana da im posalje mail sa svoje adrese da vidimo hece li odgovoriti, napisao je kao ima neko pitanje oko servera, i naravno odgovorili su dok si reko keks. pa sta se oni tako odnose prema musterijama? ili su prevaranti? neznam sta bi mislio.... i ljut sam ko ris, razmisljam o terorizmu ![]() ja se ispricavam al eto ... ZNAĆI RADI SE O WWW.LOWPINGS.COM
![]() |
#2307 |
1oo1 NooB
|
Jel ovo tipfeler? Ako si platio toliko onda si na krivo mjesto otišao. €0.65 / Slot = €10,40 Ja sam čekao dva dana ali nije bilo problema - pokreni ticket o tome u control panelu i pitaj ih gdje je zapelo - stavi priority high! Preko čega si plačao - paypala? Znam da to nekad šteka....
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
preko banke. da se regam na forum to oces rec? njihov
![]() |
![]() |
#2309 |
1oo1 NooB
|
Da možeš se regati i na forum. Zar nisi dobio odmah podatke za billing panel? A preko banke ti malo duže traje dok provedu uplatu. Najbrže ide preko kreditnih kartica. Mislim da ne bi trebao brinuti i da bu sve u redu.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|