|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledaj ,meni su u Linksa samo jednom zamjenili komplet i to samo jer me "znaju". Inače ako njima memorija prolazi memtest,boli njih neka stvar što tebi neće da boota. Ta memorija je jako izbirljiva,čudna, mušićasta... i u širokom luku je trba izbjegavat u bilo kakvim kombinacijama s Gigabyte pločama...
![]() |
#303 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#304 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sunce mamino ![]() Vjerujem da čovjek zna (pored svih otvorenih topica, bilo cudno da ne zna) da je OC potencijal manji. On pita koliko je manji i koji je max takt Ballistixa koji rade u konfiguraciji od 4 modula. Na dio pitanja mogu odgvoriti. Igre od toliko memorije neće profitirati. A nećeš ni ti u potpunosti ako nemaš 64-bitni sustav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
imam gigabyate p35 ds3p plocu u kombinaciji sa balistixima i nisam imao nikakvih problema do sada ali primjetio sam da oni heatsprederi ne nesjedaju dobro na memorijske cipove i to na oba modula kod sebe i isto tako kod frenda jednostavno one dvije srebrne kopce previse stisnu heat spredere te se oni nakose i lebde iznad memorijskih cipova |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
.
|
Čuj pored toliko ljudi koji imaju problema, nekolicina koja se javi da nema (uključujući i mene koji nisam imao) ne znači ništa ![]() U vezi HS-ova, da, prijanjanje na čipove je koma, tako da sam ih ja skinuo. Nakon skidanja HS-a (u kakvom su i sad stanju), cijela ''stvar'' se i manje grije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Kad sam skidao ja svoje HS-ove bili su toliko zaljepljeni da sam sam napravio žuljeve na prstima. Nakon toga sam nanjeo AS5 pastu i pokusao vratiti HS-ove.....na krajevima memorije HS je visio u zraku te sam neko vrjeme koristio štipalice .... i nakon nekog vremena sve se ljepo zaljepilo. Btw....cudi me da nisu izmislili onaj HS po nekim dimenzijama koje odgovaraju....pola chipa uopste nije na HS-u (mislim na one zadnje chipove) |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
.
|
Problem je u lošim kopčama. Prve verzije su imale dobre kopče: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
A "druga" verzija ima ovakve kopče dok ih "treća" uopće nema - kao ni DDR3. P.S. Ove zadnje imam ja, ali nisam probao skidati HS (na gornjem linku je DDR3). |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Super, ja danas nađem ovaj topik. Imam dve identične mašine sa GA650-SLI i 2x 1gb @ stock krušal balistix. Obje su imale tako random ponašanje da nisam mogo vjerovat. Saču probat na 2.2v dignut jer je bilo na normal :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Heh,pogotovo je nepodnošljiva sa tim čipsetom,sjećam se kad samo je testirali ja i prijatelj par dana na toj ploči, malo bi se upalila malo ne,bez obzira na voltaže i postavke.
![]() |
#313 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
ima 11 stranica, a pročitao sam samo prvu, i zaključio da se Gigabyte i Ballistix baš i ne miluju, ali možda je baš P35-DS3R iznimka, zato pitam i nadam se normalnom odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
.
|
Ne boj se nije iznimka, pogledaj predzadnju ![]() Inače ako si mislio da će ti ljudi ponovno recitirati svoje probleme, varaš se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Fino ti sebi kupi A-Data, Patriot, SuperTalent, GoodRAM, Kingmax i nekaj u tom rangu. S Crucialom, te tvojom predanošću i voljom za rješavanje problema, ne pomogne ti ni heroj ulice (~920KB), nakon kaj se pojave prvi problemi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Eo ponavljam ti ga: Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
@Nino, lol, ne umišljam ja nego ti, odredio sam kaj ću si kupit i sad se malo interesiram kak će to sve skupa funkcionirat, a vidim da Ballistix ima problema sa Gigabytom, no nema veze, nećemo flejmat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Registered User
|
Uglavnom izgleda da Gigabyte i Ballistixi malo škripe skupa. But then again, evo ima nas koji ne očekujemo 2.2v kao default potrebu za RAM, pa onda zujimo zašto nam kompovi ne rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobim na RSS između ostalih Ali Larter i Kristen Bell dobrota. Pun net je takvog promo (~860KB) materijala. Heroes promos u Google i najde se svega i svačega. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Registered User
|
Al vidiš ja uopće nisam imo problema s bootanjem. Ali sam imo BSODova, rušenja i restartanja gro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja sam gledao na listu kompatibilnosti za moju plocu(GS-P35-DS4) i navodno je kompatibilna sa Ballistixima. Jel se mogu na to pouzdat šta kaže ta lista? Navodno ide sa normalnom crusialovom memom,ballistix i ballistix tracer. E sad dal da vjerujem i kupim ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
osobno bi ti preporučio da, ako već želiš Ballistix, posudiš od nekoga pa provjeriš kako će ti se ponašati ploča
![]() |
#328 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Kod mene na gigabytu(Gigabyte GA-M56S-S3) 2kom balistic. Radili bez problema cca 2-3mjeseca na 1000MHz, cas4-4-4. Onda nece bootati. Jedan keks van, na 24h hladnja. Drugi dan keks nutra i opet boota s 2GB i radi cijeli tjedan(radi neke simulacije, znaci bas muci memoriju). Kupio si jedan keks od kingmaxa ako oba dva keksa moraju na dulje hladenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nažalost imam ovo single side sranje iz siga, jel može uopće to preć 1000MHz? serem ti se na trgovine u požegi, da bude rečeno, usput. EDIT: Sekač? anyone? Zadnje izmijenjeno od: timmy. 05.07.2008. u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
.
|
To može i mora preći 1000MHz. Pa Kingmaxi u zadnje vrijeme nerijetko idu na 1000MHz, ProMOS po običaju, a ovo ipak nije baš toliko smeće od memorije da nemože srušiti 1000MHz. Jesi li uopće probao koliko ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|