|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
problem kod Instalacije windowsa
Bootam xp i kad kopira filove za instalaciju svaki put stane na drugom mjestu. i pise da nemoze iskopirati. Probao sam i druge cd-e al ista stvar. Stavio drugi citac, ner pomaze. U cemu je problem??? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Memorija....ili hard....ili kabel....ili ti.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
memoriju sam probal, kabel sam probal. A ak se imalo razumiješ u inslaliranje kad krene kopiranje na disk sa cd, nemaš kaj, nek čekati da skopira..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Jesam ne pomaže!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
imaš mrežnu zasebno stavljenu ili na integriranu na matičnoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
mrežna je na matičnoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Imao sam nedavno sličan problem, nije bilo do kabla, ni do memorije, nije bilo do drive-a, nije bilo do harda, a ni do cd-a sa XP-om... Na kraju sam odj***o matičnu... Izludio sam dok sam skuzio u cem je problem (u biti nisam ni skuzio, ali sam nasao rjesenje - druga maticna)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
da, baš razmišljam o tome...to nije moj comp pa se ne zivciram previse, nikad nisam imao neki slicni problem. al jos cu probat iskljucit u biosu sve kaj se da sa maticne i probam druge rame ak ne pomaze stavim drugu maticnu. Javim kad rijesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Stavim drugu matičnu i procesor, opet isto!!! Pa u cem je kvaka, pa probal sam sve kaj se da!!!!! Hard, napajanje,rom, maticnu,procesor,rame......i ništa!!!! Dal mi može tko objasniti postupak kako se instalira da se instalacija pokrene s diska?? (da je win skopiran na D particiju)??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
men je tak kenjao kad sam promjenio proc.. nij htio butat vindoze... ja instalaciju... neki eror.. i opet i opet i opet... probo vistu i opet... promjenio sto diskova i sveg i niš... na kraju mi palo na pamet da se kod kopiranja pravi virtualni spejs u ram memoriji i da je do rama... onda sam se sjetio da imam klokane latencije čiji se overclock možd kolje sa novim taktovima proca.. vratio latencije na default... vuoala... sve radi ko suza... al na kraju sam ipak namrdo da sve radi pod malo drugačijim overclockom ![]() pouka ove basne je da probaš stavit ono load default bios ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Hvala na savjetima!! Rješil sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Moze pomoć? Ista stvar! Stane kod bootanja i svaki put na drugom mjestu.. Radi se o HP laptopu. Ima SATA disk. Provjerio sam ga sa Diagnostic Toolom i u redu je. Kako onda rjesit to? Jel bi uspio stavit Windowse ako bi prije formatirao nekako disk? Bojim se formatirat, pa da kasnije ne mogu nista stavit vise gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
jesi probao gore sve navedeno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Harvey. 14.02.2008. u 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj staviti na disable...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ako ti uopće prođe instalacija drivera, obično ne ide jer ne nalazi kompatibilan hardver.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|