![]() |
problem kod Instalacije windowsa
Bootam xp i kad kopira filove za instalaciju svaki put stane na drugom mjestu. i pise da nemoze iskopirati. Probao sam i druge cd-e al ista stvar. Stavio drugi citac, ner pomaze. U cemu je problem??? Hvala
|
Memorija....ili hard....ili kabel....ili ti.
|
memoriju sam probal, kabel sam probal. A ak se imalo razumiješ u inslaliranje kad krene kopiranje na disk sa cd, nemaš kaj, nek čekati da skopira.....
|
A jesi provao drugi HDD,:stoopid:kako je kolega nino rekao gore..
|
Jesam ne pomaže!!!!
|
imaš mrežnu zasebno stavljenu ili na integriranu na matičnoj?
|
mrežna je na matičnoj
|
Imao sam nedavno sličan problem, nije bilo do kabla, ni do memorije, nije bilo do drive-a, nije bilo do harda, a ni do cd-a sa XP-om... Na kraju sam odj***o matičnu... Izludio sam dok sam skuzio u cem je problem (u biti nisam ni skuzio, ali sam nasao rjesenje - druga maticna)...
|
da, baš razmišljam o tome...to nije moj comp pa se ne zivciram previse, nikad nisam imao neki slicni problem. al jos cu probat iskljucit u biosu sve kaj se da sa maticne i probam druge rame ak ne pomaze stavim drugu maticnu. Javim kad rijesim
|
Stavim drugu matičnu i procesor, opet isto!!! Pa u cem je kvaka, pa probal sam sve kaj se da!!!!! Hard, napajanje,rom, maticnu,procesor,rame......i ništa!!!!
Dal mi može tko objasniti postupak kako se instalira da se instalacija pokrene s diska?? (da je win skopiran na D particiju)??? |
odnesi harddisk kod frenda pokreni i instaliraj windows-e i kad je friška instalacija gotova, prebaci nazad na svoj komp harddisk i poinstaliraj drivere/programe koje trebaš i uživaj...
|
men je tak kenjao kad sam promjenio proc..
nij htio butat vindoze... ja instalaciju... neki eror.. i opet i opet i opet... probo vistu i opet... promjenio sto diskova i sveg i niš... na kraju mi palo na pamet da se kod kopiranja pravi virtualni spejs u ram memoriji i da je do rama... onda sam se sjetio da imam klokane latencije čiji se overclock možd kolje sa novim taktovima proca.. vratio latencije na default... vuoala... sve radi ko suza... al na kraju sam ipak namrdo da sve radi pod malo drugačijim overclockom :) pouka ove basne je da probaš stavit ono load default bios ;) |
Hvala na savjetima!! Rješil sam
|
Citiraj:
|
Moze pomoć? Ista stvar! Stane kod bootanja i svaki put na drugom mjestu.. Radi se o HP laptopu. Ima SATA disk. Provjerio sam ga sa Diagnostic Toolom i u redu je.
Kako onda rjesit to? Jel bi uspio stavit Windowse ako bi prije formatirao nekako disk? Bojim se formatirat, pa da kasnije ne mogu nista stavit vise gore... |
Citiraj:
jesi probao gore sve navedeno? |
Jel ti je stavljen native SATA mode to IDE ili tako nesto slicno?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Probaj staviti na disable...
|
Citiraj:
Hvala! Hocu moci sada naknadno nakon instalacije stavit drivere i prebacit na sata ponovno? |
Da, ako ti uopće prođe instalacija drivera, obično ne ide jer ne nalazi kompatibilan hardver.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |