|
![]() |
#151 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne trebate otkrivati toplu vodu. ![]() Posto bilo kakvo modanje uspjesno ponistava garanciju, onda nema smisla gubiti jedan vanjski usb port kad se moze povuci sa slobodnog mini PCI-E konektora (kojeg fizicki nema u 4G ali su pinovi tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ne znam veliki broj ljudi koji bi se upustili u lempljanje po tom mini PCI. Malko je presitno. USB je daleko više user friendly. Osim toga niti uputstvo nije baš precizno, ako mislimo na isto uputstvo.
![]() |
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Neki dan sam firmi stavio na jednoga tiny XP, word i excel 2003, obe aplikacije se otvaraju trenutno po kliku na shortcut tako nešto nisam do sada mogao ni zamisliti. Ma oduševljen sam, prvi novci i dolazi jedan kuci. Još nešto ssd rula. Krivo mi je što nisam imao vremena malo se više pozabavit s njih npr vidit kakva je slika na vga izlazu kad spojiš na npr 19 incha monitor. Ali prvi dojmovi su fenomenalni i sigurno dovoljan razlog za nabavku jednog. Toliko od mene. Ako budem u prilici igrat se s još kojim pišem opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
predobro mi izgleda ovako, bas cu ga probati negdje uzeti u ruke...oni modovi mi izgledaju pre***eno, svaka cast, cak si razmislajm da si nabavim jednog u dogledno vrijeme, mozda bi mi jeftinije bilo nego carpc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Odlicna stvarcica, bilo bi dobro da naprave verziju bez uokvirenog displaya tj da se proteze do bijelog ruba. Nedostatak prostora na "disku" lako se nadomjesti nekim stickom ali samo da je display malo veci.
![]() |
#156 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
moje mišljenje: aktivno se bavim praćenjem zbivanja sa ovim subnotebookom koji je više gadget nego laptop, jer ne stane na "lap" ![]() ![]() Oprostite na dugom postu... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Evo malo novosti o novim modelima s jednog kmh stranog foruma http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...=143892&page=5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
|
danas bio do peveca...malo ga primio u ruke, odlican mi je,mislim da bi mi trebalo pol sata da se naviknem na tipkovnicu, lagan je, meni predivan, jedino nije bilo baterije na njemu, pa nisam pitao da ga upali da vidim kako izgleda ekran...da imam para bi si upiknuo jednog sigurno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Definitivno moram sebi jednog nabaviti čim mi finansije budu dopuštale. Zašto nositi sa sobom na predavanj hrpu svesaka, bilježnica, rokovnika, kada je tu Eee...
![]() |
![]() |
#160 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Pozz svima, vrijeme je da se javi i neka cura ![]() Ja razmišljam da ga kupim, ali više zbilja neznam čemu da vjerujem, pa ako ima bilo tko od vas neki savjet ili odgovor bila bih zahvalna ![]() Kao prvo napomenula bih da imam 2 laptopa doma i Eee mi NE TREBA za nikakve malo kompleksnije programe. Nego isključivo za "fakultetsku namjenu" (skripte,dosada na predavanjima,prebacivanje fileova...),čitanje e-maila, MSN...uglavnom osnovno korištenje neta. Stvarno me je kod eee privukla njegova lagana prenosivost. Ja nisam neki stručnjak za PC pa bih imala par pitanjca što se tog mališana tiče (možda će vama zvučati smiješno, alo eto..) 1.Brzina rada / čitanja (word,pdf)? Jer imao netko problema sa tim područjem? 2.Spajanje na net, tj. jer se moze spajat preko moba?Ili na koji već način? 3.Koliko dugo traje baterija? 4.Zar je zbilja ekran toliko malecki da se nemože normalno pročitati tekst? 5.Negdje sam pročitala da touchpad baš i nereagira najbolje.Istina? Neznam...uglavnom svi sa kojima sam pričala su ga popljuvali zbog procesora, ekrana,brzine rada,igračkica za djecu, nemoj trošit novce za gluposti (a iza toga:kupi si Mac!?! ccccc) bla, bla. Ali meni se još uvijek čini dobra investicija s obzirom da neki malo bolji mob dođe 3000kn ![]() Thanx na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pozdrav Mrs. Pinky ![]() 1. Sve normalno radi, čak i dovoljno brzo. 2. Wireless uredno radi, ovo za mob ne kužim baš naj... :shy: 3. Nisam ga imao toliko dugo da čekam vrijeme da se isprazni. 4. Nije, mali je ali se uredno može čitat sve. 5. Radi kak spada jedino su one dvije tipke ispod malo tvrđe ali ništa strašno.
![]() |
#162 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
jel ima u hrvatskoj crni eee? nikje da je bijeli los ali crni je puno ljepsi. gledam u srbiji neki cjenik- tamo ima svih boja i kostaju svi eee 265 eura znaci jos nekih 400kn manje nego kod nas. no naravno, nema smisla zbog toga ici tamo ali ono, modza ima i kod nas, jel ![]()
![]() |
#163 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Sto se WiFi tice nisi imao nikakvih problema?Nasao je mrezu,spojio si se bez beda?Kak to funkcionira? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Baterije može izdržati do 3 sata intenzivnog korištenja. Citiraj:
![]() EDIT: Zaboravih spomenut. Eee kod nas je dostupan u Pearl White boji, ne White. Zadnje izmijenjeno od: Demon Hunter. 11.02.2008. u 16:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Registered User
|
![]() ![]() Na ljeto kupujem!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sto se tice WiFi radi odlicno, u stanu mi hvata puno vise mreza od bilo kojeg laptopa. Jedini problem koji sam imao je da se nisam mogao na faxu spojiti preko njegovog programa, vec sam morao koristiti windowse zato sto na faxu koristimo sercurew... sumnjam da ce to tebi trebat, ali u najgorem slucaju samo koristis windows-ov manager, i to je to @devil_kc Imas u sloveniji, kosta isto kao i ovdje, e sad, koliko ti to znaci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se itko od ovdje nazočnih vlasnika odlučio poigrati s lemilicom i nadograditi malo EEE. Sve se to čini divno i krasno kad se gleda na youtubeu ili po slikama, ali postoji li netko tko bi se u dogledno vrijeme mogao početi baviti takvim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
treba ti samo mirna ruka i praksa u lemljenju... ili netko tko to ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam ja lemilicu... tko ima mirnu ruku??? ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
samo cekam eee sa vecim ekranom, pa ce uletiti u njega par stickova, bluetooth i jos ako mi nesto zatreba, ma bit ce zabavno, nije to neka komplikacija. no ako ne dodje do ljeta taj veci u nase krajeve, onda ne gine ni jedan ovakav eee, posluzit ce ![]()
![]() |
#173 |
Premium
|
tom..pa, kao problem bi ti bio ubaciti unutra neki veci screen, jos nekog liliputa da ima touch ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
The mighty pirate
|
Najbolje je kaj ja imam doma svih vrsta lemilice, pa i IR lemilicu jer se stari bavi time, ali radije ću dat nekom tko se ispraksao u tome jer nemam mirne ruke kad treba lemiti po nečemu za kaj sam dao više tisuća kuna. A i dok ja kupim eee, bit će vas već stotinjak kojima će to postat rutina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Imam i ja lemilicu i mirnu ruku, ali nemam uslova u Doboju za ozbiljnije bavljenje time. Sve sto radim svodi se na ono sto se bas mora jer nemamo chipoteku. U Banja Luci sam nasao jednu, ali jos nisam privjerio kako je snabdjevena.
![]() |
![]() |
#176 |
The mighty pirate
|
O tome i razmišljam, ali ne bi baš htio riskirat da mu dam pa se zalomi da više laptop ni ne proradi. Kakve sam ja sreće, ne bi bilo nit čudno da se tako nešto i dogodi. Radije pričekam dok se majstori tu s grupe ne ispraksaju malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzeo ga jucer....i odusevljen sam...probao eeeXubuntu, sve radi samo me nervira sto kad ukljucim compiz, reza ekrana je premalena za neke prozore,a ne mogu se resizeati, međutim to je tek rc3 tako da vjerujem da ce to ispravit do finalne verzije. Danas stavio XP i radi ko urica...prehebeno. Da je ekran malo veci ne bi skodilo, al i ovako sam jako jako zadovoljan.
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zanimljivo. Za istu lovu dobiješ bolji lap - jači proc, hard, lan, dvi, card reader,... Vrlo lijepo. Samo je pitanje kako ga dofurat iz USA?
![]() |
|
|