|
![]() |
#31 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
evo ja imam centralni ako ces htjeti nesto rabljeno(jako malo ali ipak rabljeno) zvucnik je crn, u izvrsnom je stanju,dolazi u originalnoj kutiji i nema nikakvih ostecenja ni fizickih ni mehanickih) a cijena je smijesna....450-400kn...po dogovoru inace zvucnik je Mission 77c
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
E **** ga ovak se mozemo do preksutra prepucavat, vidim ja da mi nema druge nego ic i slusat... A sto se ovih HK HKTS 11 zvucnika tice naisao sam na vise reviewa koji ih dizu u nebesa, a i korisnici ih ocjenjuju s 8-10/10 tak da mislim da ipak nisu bas takva plasticnjava ko sto tvrdite... Navodno je sub u tom kompletu zvijer... Osim toga puno mi se vise svidjaju nego oni koji izgledaju ko smedja kutija za cipele. Al bez obzira, buduci da sustav nije za mene osobno nego za sestru, onda moram pazit na stvari ko sto su dizajn i neupadljivost i tak to. Za AV receiver se jos uvijek dvoumim, vuce me prema Onkyju zbog HDMI 1.3 i podrske za buduce HD zvucne standarde, al kazu da mu je upscaling analognih izvora preko HDMI-ja los i da se jako grije... Za Sony kazu da je filmska i glazbena reprodukcija fenomenalna, da je automatska kalibracija s mikrofonom najbolja koju su isprobali i da ima odlican upscaling... a jos je i jeftiniji. Stvarno ne znam, moram to ic vidjet na svoje oci, al ko ce mi se htjet zafrkavat i spajat to sve i gdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
potrgao sam se na ovo ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj: E **** ga ovak se mozemo do preksutra prepucavat, vidim ja da mi nema druge nego ic i slusat... A sto se ovih HK HKTS 11 zvucnika tice naisao sam na vise reviewa koji ih dizu u nebesa, a i korisnici ih ocjenjuju s 8-10/10 tak da mislim da ipak nisu bas takva plasticnjava ko sto tvrdite... Navodno je sub u tom kompletu zvijer... Osim toga puno mi se vise svidjaju nego oni koji izgledaju ko smedja kutija za cipele. Al bez obzira, buduci da sustav nije za mene osobno nego za sestru, onda moram pazit na stvari ko sto su dizajn i neupadljivost i tak to. Zašto uzimati zvučnike jer samo lijepo izgledaju ( Dr.Gonzo znači to je tebi presudno !), zvuk koji oni daju je manje važan . Dobro , to su tvoji novci ! Netko voli slušati glazbu a netko gledati zvučnike :-) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
A zasto je dizajn bitan to ti je isto ko da pitas zasto kupit BMW kad Skoda ima auto u istoj kategoriji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
iskreno, ne isplati ti se onda davati ni 3500kn samo za zvučnike. kupi onda komplet Quadro, ima i dvd player, i to jako rpistojno radi, a dođu ispid 2k kn. i na normalnim glasnoćama će radit isto ko ovi HK... da ne govorim da je dizajnom jako lijep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
NHF, ali ti bi malo jednoga, malo drugoga, pa ne bi ništa, a na kraju priče ne bi ni dao novce za to, a jeftino nezelis kupit? ja ti predlažem da uzmeš sestru pod ruku, odvedeš ju u trgovinu. Daš joj da čuje neku kombinaciju receivera (da ti duša bude mirna) +5.1 zvučnika koja se okom sviđa njoj, a cijenom tebi, i pitaš ju ako joj je to ok. Ona ce 95% reci da su super, jer su bas slatki, a i lijepo se čuju. kupis, spojis, i mirna bosna |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ak nećeš all-in-one, za tvoje potrebe je onda i ovo dobro: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026939 + ovi zvučnici http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=017948 dokupi stalke za zvučnike i bok. EDIT: Sad vidim da si spreman potrošit soma eura na sustav. Ljepo ti otiđi u dućan audio opremom i reci čovjeku neka ti složi neš za te pare, on ti fino spoji da ti to čuješ, ak si zadovoljan kupi i mir
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" Zadnje izmijenjeno od: subtex. 11.02.2008. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Ma ja ne znam otkud vam ove ideje... Ko je rekao da ne zelim potrosit? Ja sam se maltene vec pomirio da cu 7000 kn pljunut, to valjda nije dosta, sto li? Samo zato sto mi muzika nije primarna odmah znaci da trebam kupit najjeftinije "Pevec" smece? Kakve su to gluposti? Ak nemate sto pametno dodat (kao npr. osobno iskustvo s nekim od ovih zvucnika i receivera koje sam naveo) onda bolje nemojte ni odgovarat... Kuzis, stvar je u tome da NE MOGU potrosit 15000 kn iako bi mozda htio. MOGU potrosit mozda 7500. Trazim savjete u tom rangu. ZELIM CIJELI 5.1 SISTEM SADA, a ne da danas kupim prednje zvucnike za 4000 kn pa onda za 2 godine straznje za 4000 i tak dok nemam komplet. Stvarno mi nije jasno sto je tu tako tesko shvatiti. Osim toga, izjave da su zvucnici od renomiranog proizvodjaca koji kostaju 3500 kn jednaki nekom shrotexu gdje cijeli sustav kosta 2000 su u najmanju ruku smijesne... Valjda se svi ovdje valjaju u parama i probali su sve sto se probat moze pa mogu ovakve izjave davat sa samouvjerenoscu profesora na ET fakultetu... Stvarno, postedite me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
E pa vidis, to bi htio izbjec, situaciju da ja dolazim i ne znam uopce sto zelim i onda mi prodavac moze podvaljivati muda pod bubrege... Uvijek se vise volim dobro informirati pa onda mogu ja postavljat pitanja umjesto da ih on postavlja meni. A mislim da je i ova diskusija bila korisna jer se i meni malo iskristaliziralo sto zapravo zelim i koliko sam za to spreman potrositi. Naravno, na kraju cu opet otic u ducan i rec covjeku da mi spoji, ali onda cu znat sto ocekujem od tog sistema, pa cu se prema tome moc i ravnat u odabiru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
onda evo ovo uzmi, i bit ćeš zadovoljan; 1. http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=40942 2.http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4100115 + ovaj sub http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=40229 i receiver i dvd player... http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4030036 ili možeš uzet yamahu receiver za 1200kn, plus neki LG DVD player... (400-500kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bok! Ja sam Novi pa pitam je l' trebam malo šarat? Imam marantz model receivera 7200 i spojen je sa PC-om digitalnim kabelom (SPDIF) i nemam neke primjedbe na zvuk, pa bih preporučio kupovinu receivera sa najmanje 3 coax-digitalna priklučka. Zvučnike kupiš po želji, a za tulume iznajmiš razglas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam stari i išao sam jučer kod dućana gdje je ptica gledala crveno nebo i zelene li-ion baterije, pa preporučam sendviče u crvenom haustoru iza subotice gdje imaju receiver preko struje i ampera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |