|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Inače sve super glede kartice:super funkcionalan daljinac, super slika, ok soft. Jedino to glupo gubljenje kanala i teletext. Ne da mi se mijenjati karticu ako ovo mogu promijeniti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
pažljivije čitaj... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=25 http://taiwan.cnet.com/digilife/0,20...0119822,00.htm i ovaj daljinski je fakat preodobar imaš i opciju sleep koju jel namjestiš na kolko oces minuta i ona ti ugasi komp, imaš snimanje, ma sve sve moš prek daljinskog , ama baš sve šta može kartica , a kartica mi je zakon. odlična je slika i na analognoj (imam kabelsku neznam kak je s običnom antenom) i na digitalnj. ja sam se stvarno iznenadio kolko je dobra kartica. tak da bi ti ja to preporučio
![]() |
![]() |
#34 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Danas ću se zaletit do Vemilja i pogledat, ako je kupim stavit ću mali review |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Još jedno pitanje. Jel radi Power Cinema 5 sa Laedtek DTV1800 karticom? Na forumu nalazim da radi a na njihovoj službenoj stranici stoji da nije kompatibilan sa ovom karticom. THNX !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
nemaš ju u vemilu, ja sam ju našo samo u konikomu u city centru . tam odi kupit u vemilu imaš ovu aver mediu sa velikim tunerom i dost lošijim daljinskim . ova tajvanska stranica kaj sam ti dao, tak ti izgleda kutija i daljinski ti je takav pa traži po tom .
![]() |
#37 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
a ovu tvoju ne mogu nigdje nać... inače nisam iz ZG pa je ne mogu kupit u city centru... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
neo kupi tu! link dobra je za snimanje podrzava HDTV DVB-T analognu dobar software jedino je losiji daljinski i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
imas onu na koju mislis ona manja kartica je u igri slika je starija ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ali ovo nije ona koju mi je on preporučio... Pogledaj, imaju drugačiji daljinski, i općenito su drugačije kartice (jedna ima oznaku A16D, druga A16AR. Iskreno, ne znam u čemu je razlika osim u daljincu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
razlika je i u tuneru, ova ima veliki stariji tip tunera (što ne znači da je lošiji) i ima lošiji malo daljinski al s obzirom na konkurenciju i ovaj je dobar spram onih malih jadnih. probaj potražit ovu koju ja imam vidiš sliku kutije i daljinskog, stvarno je pre pre dobra kartica i daljinski je zakon nema šta nemreš s njim probaj nazvat konikom pa tražit da ti ju pošalju , ja nigdje na netu nisam našo ovu karticu i čisto slučajno naletio na nju i skužio da je predobra , baš sam se usrećio. ak ne nađeš ovu onda kupi tu koja ima u vemilu sa malo lošijim daljinskim . avermedia ima dobar software i nema nikakvih problema s ničim
![]() |
#42 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radi, ali daljinski s tvorničkim receiverom nije u potpunosti funkcionalan. U tu svrhu sam ga programirao za LIRC receiver pa sad njime mogu apsolutno sve raditi, od upravljanja WinFast PVR-om, PowerCinemom do MediaMonkeya, Media Player Classica, PowerDVD-a, IrfanViewa,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Domy može malo više dojmova o Leadtekici? Prvi mi je pick, a informacije iz prve ruke su (mi) uvijek dragocjene ![]() Ako imaš vremena ofkors ![]()
![]() |
#44 |
EMP moderator
|
Pa više-manje sam sve rekao, a vremena baš i nemam tako da ću je u kratkim crtama opisati. Dobro: 1. brz software s dosta opcija 2. BDA driveri (http://en.wikipedia.org/wiki/Broadca...r_Architecture) 3. do sada najbolji analogni tuner koji sam imao prilike isprobati 4. kompatibilna s Windows Media Centerom 5. vrlo dobar, skoro savršen daljinski; receiver hvata i odbijance od zida 6. unutarnja ili vanjska mogućnost spajanja na zvučnu karticu 7. low profile PCB 8. solidan bundle Loše: 1. teletext na analognoj TV je trenutno nemoguće dobiti u originalnoj WinFast PVR2 aplikaciji dok u ostalima (PowerCinema recimo) radi normalno 2. driveri su još malo nedorađeni tako da kod traženja programa za državu treba staviti bilo što osim Hrvatske, recimo Austrija ili Njemačka će biti OK (objasnio sam u ranijim postovima) 3. za FM radio se koristi stara verzija WinFast FM-a tako da nema nekih zgodnih opcija kao u novom PVR-u
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
Da se osvrnem na Domyjev mini test. Ove mane koje si naveo su sve u potpuniosti rješive, stoga mislim da je s ovom karticom sve ok. Uglavnom kupujem Tv karticu, sa sličnim zahtjevima kao i Domy, samo bi još htio i fm, i da je pcie. pa ako ima neko jos neku preporuku neka javi. Za sad je ova leadtek i ova Avermedia http://taiwan.cnet.com/digilife/0,20...0119822,00.htm EDIT: sad sam vidio da postoji ova Avermedia i PCIE izvedbi sto bi meni bolje odgovaralo zbog rasporeda na ploči, jer ima 8800gt+S1+120mm=3slota, i onda mi ostane sam jedan PCI a taj je rezerviran za zvučnu karticu. Pa ako netko ima jos iskustava sa ovom karticom, pogotovo pcie izvedbom neka javi. HVALA Zadnje izmijenjeno od: srale7. 31.01.2008. u 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel bi bilo teško vama sa Hybridnim TV tunerima da okinete koji capture recimo HTV1 Dnevnika i to i u analognom i u DVB-T a po mogućnosti u HD-DVB formatu, te da postate ovdje rezultate, pa da vidimo o čem se tu priča. Iskreno, volio bih vidjet razliku između Conexantovog i drugih chipseta na djelu |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
Evo malih preporuka za tunere: PixelView BX250 http://www.bug.hr/bolex/index.asp?id=77154&page=2 Dobro: - model BX2500 ima hardverski mpeg2 encoder za analogni signal - Conexantov chipset - velik daljinski - PCI express Loše: - kvaliteta slike nepoznata - kvaliteta softvera od firme nepoznata - nepoznata HD DVB kompatibilnost - dobio je preporuku BUG-a a oni se baš i ne kuže u hardveraj... Leadtek WinFast PxDTV2300 H http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730053 Dobro: - Leadtekov softvare - vjerojatno naslijednik dobre DTV2000 H - HD DVB kompatibilan - PCI express Loše: - nepoznat novi chipset (NXP koji je izgleda neki novi ogranak Philipsa); ovo nemora biti loše, loše je samo jer se nezna ništa o njemu - loš daljinski - nema hardverski mpeg2 encoder za analogni signal Najveća mana oba tunera je nepoznanica kompatibilnosti sa Dscaler-om (za analogni signal). Probao sam razne tunere i na kraju sam se vratio svom Leadteku TV2000 Expert kojeg gledam iz Dscalera. Niti jedan analogni tuner nije imao tako dobru sliku il bio tako dobro kompatibilan sa Dscalerom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
Uzeo sam jučer od Gigabyte-a Hibrid katicu link. Dojmovi su podjeljeni. Kartica ima dobri kvalitetu slike, ima od priložene opreme dobar software (Cyberlink PowerCinema5), mala je (stane u dosta mala kućišta. TXT radi bez problema. Analogna televizija je dobra, kao i prijem FM-a. Negativno je bundle, vidio sam i gorih ali ovaj je neki prosjek. 2 antene (FM/TV) FM antena je upotreljiva, ali ova za TV je shrot teški. Nisam mogao uopće ništa uhvatit s njom osim HTV2 (samo analogno). Uglavnom 3.5/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Domy fala na reviewu, al ipak mislim da će gore navedeni Gigabyte bit moj izbor... Mislim da Leadtek ne vrijedi 100-ak kuna više, bar ne za stvari, meni bitne... A od njihovih drivera i bugova mi se sere još od 2000 modela ![]()
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
mislim da nitko nije spomenuo ovu: AVerMedia AVerTV Duo Hybrid PCI-E http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=20 zvuci dobro na papiru i pci express je (sto je poprilicno u redu) + low profile (vazno za htpc ponekad).. ima li tko iskustva s njom? jel valja sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
Na ruskom je, no ima slike capture-a pa može poslužit... (a i možete probat s google translatorom prevest) AVerMedia AVerTV Duo Hybrid PCI-E http://www.ixbt.com/monitor/aver-a177.shtml No izgleda da KWorld PlusTV Dual Hybrid PCI Express koji ima isti chipset kao i ovaj Avermedia, ima za nijansu bolju sliku... http://www.ixbt.com/monitor/kworld-pe310.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
imam jedno pitanje. Dal neke od vaših hibridnih kartica mogu istovremeno gledati analognu i digitalnu televiziju. Npr. sa digitalnom si snimam na HRT 2 Zvjezdane staze, a sa analognom gledam Reimonda. Ili da oba kanala gledam, ali u različitim aplikacijama. Dal je neko sprobaval to.
![]() |
#56 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
OT Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica jedna molba: je netko voljan, posuditi mi ovu karticu, pa da ju isprobam kod sebe? znam velika molba, ali ne bih volio dati 300 kn i vidjeti da imam isti signal imam već jednu tv karticu ali ne prima novu, hrt 1 2 i rtl da. ali ne mogu pokrenuti daljinski i volio bih vidjeti da li primam digitalni signal jer nemam pogled na učku iz stana... lokacija rijeka može i dogovor za naknadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
Citiraj:
Nego zna li iko je 'l mogu koristit univerzalac umjesto ovog smeća malog? Stvarno me iritira jer je mali i u ruci stoji jadno pogotovo u mojoj šapi. Mislim na daljinski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
ja bi zamolio nekoga da stavi slike kak točno zgleda slika s pojedinim tim tv karticama... jer ja sam imao naaaravno kworld i slika je bila koma i imala je zvuk samo 2.0, dal te kartice imaju zvuk 5.1, ak je film na telki 5.1?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
Citiraj:
Na nju mogu spojit riblju kost, kućnu antenu za analogni signal, a za digitalni mogu spojit recimo kablovsku, digi-tv i koje jos? thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
Baja a koju karticu si kupil?
![]() |
![]() |