Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.01.2008., 08:01   #31
radman
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Nema najbolje, svaka ima prednosti i mana, ti odluči što ti najviše treba. Ova moja Leadtekica sad radi skoro odlično, samo još u WinFast PVR-u moram nekako dobiti teletext na analognoj TV, ali nije mi to previše bitno jer radi u PowerCinemi.
Bok ljudi! Sorry što upadam ovako "iz žita". Ove probleme što si naveo imam i ja. Poludio sam,bezbrojne reinstalacije. Kada si napisao "sada radi skoro odlično" šta si napravio da se kanali ne gube prilikom restartiranja kompa?
Inače sve super glede kartice:super funkcionalan daljinac, super slika, ok soft. Jedino to glupo gubljenje kanala i teletext.

Ne da mi se mijenjati karticu ako ovo mogu promijeniti.
radman je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 09:26   #32
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor radman Pregled postova
Bok ljudi! Sorry što upadam ovako "iz žita". Ove probleme što si naveo imam i ja. Poludio sam,bezbrojne reinstalacije. Kada si napisao "sada radi skoro odlično" šta si napravio da se kanali ne gube prilikom restartiranja kompa?
Inače sve super glede kartice:super funkcionalan daljinac, super slika, ok soft. Jedino to glupo gubljenje kanala i teletext.

Ne da mi se mijenjati karticu ako ovo mogu promijeniti.

pažljivije čitaj...

Citiraj:
Autor domy_os
Probleme sam djelomično riješio tako što sam za državu umjesto Hrvatske stavio Austriju/Njemačku i time programi ostaju na mjestu
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 10:34   #33
Daci
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Mogu ja prelistat ali ću teško doći do zaključka
OK od ove 3 stvari, možda je najbitnija softverska podrška, s obzirom da sam na Visti...
I LAcy mi je rekao da je najbitnije da ima BDA drivere, ma šta god to značilo...
Prijedlozi?
ako imaš 500 kn ja bi ti preporučio avermediu a16d i gore sam ju preporučio
http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=25
http://taiwan.cnet.com/digilife/0,20...0119822,00.htm
i ovaj daljinski je fakat preodobar imaš i opciju sleep koju jel namjestiš na kolko oces minuta i ona ti ugasi komp, imaš snimanje, ma sve sve moš prek daljinskog , ama baš sve šta može kartica , a kartica mi je zakon. odlična je slika i na analognoj (imam kabelsku neznam kak je s običnom antenom) i na digitalnj. ja sam se stvarno iznenadio kolko je dobra kartica. tak da bi ti ja to preporučio
PH DDR400 256MB
GALAXY 6600GT PCI-E 128MB (GPU 590, MEM. 1200)
Daci je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 12:01   #34
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Daci Pregled postova
ako imaš 500 kn ja bi ti preporučio avermediu a16d i gore sam ju preporučio
http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=25
i ovaj daljinski je fakat preodobar imaš i opciju sleep koju jel namjestiš na kolko oces minuta i ona ti ugasi komp, imaš snimanje, ma sve sve moš prek daljinskog , ama baš sve šta može kartica , a kartica mi je zakon. odlična je slika i na analognoj (imam kabelsku neznam kak je s običnom antenom) i na digitalnj. ja sam se stvarno iznenadio kolko je dobra kartica. tak da bi ti ja to preporučio
Tnx
Danas ću se zaletit do Vemilja i pogledat, ako je kupim stavit ću mali review
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 12:35   #35
radman
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Još jedno pitanje.

Jel radi Power Cinema 5 sa Laedtek DTV1800 karticom? Na forumu nalazim da radi a na njihovoj službenoj stranici stoji da nije kompatibilan sa ovom karticom.

THNX !!!!
radman je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 12:52   #36
Daci
Premium

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Tnx
Danas ću se zaletit do Vemilja i pogledat, ako je kupim stavit ću mali review
nemaš ju u vemilu, ja sam ju našo samo u konikomu u city centru . tam odi kupit u vemilu imaš ovu aver mediu sa velikim tunerom i dost lošijim daljinskim . ova tajvanska stranica kaj sam ti dao, tak ti izgleda kutija i daljinski ti je takav pa traži po tom .
PH DDR400 256MB
Staro 11.01.2008., 13:05   #37
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
nemaš ju u vemilu, ja sam ju našo samo u konikomu u city centru . tam odi kupit u vemilu imaš ovu aver mediu sa velikim tunerom i dost lošijim daljinskim . ova tajvanska stranica kaj sam ti dao, tak ti izgleda kutija i daljinski ti je takav pa traži po tom .
A ja baš gledam ovu u Vemilu i vidim da nisu iste, pa mi nije ništa bilo jasno...
a ovu tvoju ne mogu nigdje nać... inače nisam iz ZG pa je ne mogu kupit u city centru...
Staro 11.01.2008., 13:14   #38
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
neo kupi tu! link
dobra je za snimanje podrzava HDTV DVB-T analognu dobar software jedino je losiji daljinski i to je to daljinski nije bogat ko terrateca koji sam imao prije ali je funkcionalan i radi kako treba!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 13:17   #39
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:

imas onu na koju mislis ona manja kartica je u igri slika je starija da nema zabune kupio sam dvije takve kartice i odlicne su
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 13:22   #40
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
neo kupi tu! link

Ali ovo nije ona koju mi je on preporučio...
Pogledaj, imaju drugačiji daljinski, i općenito su drugačije kartice (jedna ima oznaku A16D, druga A16AR. Iskreno, ne znam u čemu je razlika osim u daljincu...
Staro 11.01.2008., 14:16   #41
Daci
Premium

razlika je i u tuneru, ova ima veliki stariji tip tunera (što ne znači da je lošiji) i ima lošiji malo daljinski al s obzirom na konkurenciju i ovaj je dobar spram onih malih jadnih. probaj potražit ovu koju ja imam vidiš sliku kutije i daljinskog, stvarno je pre pre dobra kartica i daljinski je zakon nema šta nemreš s njim
probaj nazvat konikom pa tražit da ti ju pošalju , ja nigdje na netu nisam našo ovu karticu i čisto slučajno naletio na nju i skužio da je predobra , baš sam se usrećio. ak ne nađeš ovu onda kupi tu koja ima u vemilu sa malo lošijim daljinskim . avermedia ima dobar software i nema nikakvih problema s ničim
PH DDR400 256MB
Staro 11.01.2008., 15:10   #42
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor radman Pregled postova
Još jedno pitanje.

Jel radi Power Cinema 5 sa Laedtek DTV1800 karticom? Na forumu nalazim da radi a na njihovoj službenoj stranici stoji da nije kompatibilan sa ovom karticom.

THNX !!!!
Radi, ali daljinski s tvorničkim receiverom nije u potpunosti funkcionalan. U tu svrhu sam ga programirao za LIRC receiver pa sad njime mogu apsolutno sve raditi, od upravljanja WinFast PVR-om, PowerCinemom do MediaMonkeya, Media Player Classica, PowerDVD-a, IrfanViewa,...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 21:09   #43
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Domy može malo više dojmova o Leadtekici?
Prvi mi je pick, a informacije iz prve ruke su (mi) uvijek dragocjene

Ako imaš vremena ofkors

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 23:26   #44
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Pa više-manje sam sve rekao, a vremena baš i nemam tako da ću je u kratkim crtama opisati.

Dobro:

1. brz software s dosta opcija
2. BDA driveri (http://en.wikipedia.org/wiki/Broadca...r_Architecture)
3. do sada najbolji analogni tuner koji sam imao prilike isprobati
4. kompatibilna s Windows Media Centerom
5. vrlo dobar, skoro savršen daljinski; receiver hvata i odbijance od zida
6. unutarnja ili vanjska mogućnost spajanja na zvučnu karticu
7. low profile PCB
8. solidan bundle

Loše:

1. teletext na analognoj TV je trenutno nemoguće dobiti u originalnoj WinFast PVR2 aplikaciji dok u ostalima (PowerCinema recimo) radi normalno
2. driveri su još malo nedorađeni tako da kod traženja programa za državu treba staviti bilo što osim Hrvatske, recimo Austrija ili Njemačka će biti OK (objasnio sam u ranijim postovima)
3. za FM radio se koristi stara verzija WinFast FM-a tako da nema nekih zgodnih opcija kao u novom PVR-u

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Staro 31.01.2008., 13:57   #45
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa više-manje sam sve rekao, a vremena baš i nemam tako da ću je u kratkim crtama opisati.

Dobro:

1. brz software s dosta opcija
2. BDA driveri (http://en.wikipedia.org/wiki/Broadca...r_Architecture)
3. do sada najbolji analogni tuner koji sam imao prilike isprobati
4. kompatibilna s Windows Media Centerom
5. vrlo dobar, skoro savršen daljinski; receiver hvata i odbijance od zida
6. unutarnja ili vanjska mogućnost spajanja na zvučnu karticu
7. low profile PCB
8. solidan bundle

Loše:

1. teletext na analognoj TV je trenutno nemoguće dobiti u originalnoj WinFast PVR2 aplikaciji dok u ostalima (PowerCinema recimo) radi normalno
2. driveri su još malo nedorađeni tako da kod traženja programa za državu treba staviti bilo što osim Hrvatske, recimo Austrija ili Njemačka će biti OK (objasnio sam u ranijim postovima)
3. za FM radio se koristi stara verzija WinFast FM-a tako da nema nekih zgodnih opcija kao u novom PVR-u

Da se osvrnem na Domyjev mini test. Ove mane koje si naveo su sve u potpuniosti rješive, stoga mislim da je s ovom karticom sve ok. Uglavnom kupujem Tv karticu, sa sličnim zahtjevima kao i Domy, samo bi još htio i fm, i da je pcie. pa ako ima neko jos neku preporuku neka javi. Za sad je ova leadtek i ova Avermedia

EDIT: sad sam vidio da postoji ova Avermedia i PCIE izvedbi sto bi meni bolje odgovaralo zbog rasporeda na ploči, jer ima 8800gt+S1+120mm=3slota, i onda mi ostane sam jedan PCI a taj je rezerviran za zvučnu karticu. Pa ako netko ima jos iskustava sa ovom karticom, pogotovo pcie izvedbom neka javi.

HVALA

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 31.01.2008. u 14:43.
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 14:20   #46
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Jel bi bilo teško vama sa Hybridnim TV tunerima da okinete koji capture recimo HTV1 Dnevnika i to i u analognom i u DVB-T a po mogućnosti u HD-DVB formatu, te da postate ovdje rezultate, pa da vidimo o čem se tu priča.
Iskreno, volio bih vidjet razliku između Conexantovog i drugih chipseta na djelu
gesaugen je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 14:56   #47
gesaugen
Banned
Moj komp

Evo malih preporuka za tunere:

PixelView BX250
http://www.bug.hr/bolex/index.asp?id=77154&page=2
Dobro:
- model BX2500 ima hardverski mpeg2 encoder za analogni signal
- Conexantov chipset
- velik daljinski
- PCI express
Loše:
- kvaliteta slike nepoznata
- kvaliteta softvera od firme nepoznata
- nepoznata HD DVB kompatibilnost
- dobio je preporuku BUG-a a oni se baš i ne kuže u hardveraj...

Leadtek WinFast PxDTV2300 H
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730053
Dobro:
- Leadtekov softvare
- vjerojatno naslijednik dobre DTV2000 H
- HD DVB kompatibilan
- PCI express

Loše:
- nepoznat novi chipset (NXP koji je izgleda neki novi ogranak Philipsa); ovo nemora biti loše, loše je samo jer se nezna ništa o njemu
- loš daljinski
- nema hardverski mpeg2 encoder za analogni signal

Najveća mana oba tunera je nepoznanica kompatibilnosti sa Dscaler-om (za analogni signal). Probao sam razne tunere i na kraju sam se vratio svom Leadteku TV2000 Expert kojeg gledam iz Dscalera. Niti jedan analogni tuner nije imao tako dobru sliku il bio tako dobro kompatibilan sa Dscalerom...
Staro 31.01.2008., 19:20   #48
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Da se osvrnem na Domyjev mini test. Ove mane koje si naveo su sve u potpuniosti rješive, stoga mislim da je s ovom karticom sve ok.
Možda i jesu rješive, ali trenutno je situacija takva da to ne radi onako kako bi trebalo, čak ni nakon par mjeseci postojanja na tržištu. Leadtek se ni najmanje ne trudi da nešto napravi po tom pitanju...

Staro 31.01.2008., 19:23   #49
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Uzeo sam jučer od Gigabyte-a Hibrid katicu link.
Dojmovi su podjeljeni.
Kartica ima dobri kvalitetu slike, ima od priložene opreme dobar software (Cyberlink PowerCinema5), mala je (stane u dosta mala kućišta. TXT radi bez problema. Analogna televizija je dobra, kao i prijem FM-a.
Negativno je bundle, vidio sam i gorih ali ovaj je neki prosjek. 2 antene (FM/TV) FM antena je upotreljiva, ali ova za TV je shrot teški. Nisam mogao uopće ništa uhvatit s njom osim HTV2 (samo analogno).
Uglavnom 3.5/5
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 19:32   #50
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Domy fala na reviewu, al ipak mislim da će gore navedeni Gigabyte bit moj izbor...
Mislim da Leadtek ne vrijedi 100-ak kuna više, bar ne za stvari, meni bitne...
A od njihovih drivera i bugova mi se sere još od 2000 modela

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 21:28   #51
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
mislim da nitko nije spomenuo ovu:

AVerMedia AVerTV Duo Hybrid PCI-E
http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=20

zvuci dobro na papiru i pci express je (sto je poprilicno u redu) + low profile (vazno za htpc ponekad).. ima li tko iskustva s njom? jel valja sta?
SilentException je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2008., 01:40   #52
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor SilentException Pregled postova
mislim da nitko nije spomenuo ovu:

http://www.avermedia.com/AVerTV/Prod...ail.aspx?Id=20

zvuci dobro na papiru i pci express je (sto je poprilicno u redu) + low profile (vazno za htpc ponekad).. ima li tko iskustva s njom? jel valja sta?
Jel ima netko iskustva s ovom karticom?
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2008., 08:37   #53
gesaugen
Banned
Moj komp

Na ruskom je, no ima slike capture-a pa može poslužit... (a i možete probat s google translatorom prevest)
http://www.ixbt.com/monitor/aver-a177.shtml

No izgleda da KWorld PlusTV Dual Hybrid PCI Express koji ima isti chipset kao i ovaj Avermedia, ima za nijansu bolju sliku...
http://www.ixbt.com/monitor/kworld-pe310.shtml
Staro 05.02.2008., 12:37   #54
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp

NJUNJO_HR's Avatar

imam jedno pitanje.
Dal neke od vaših hibridnih kartica mogu istovremeno gledati analognu i digitalnu televiziju.
Npr. sa digitalnom si snimam na HRT 2 Zvjezdane staze, a sa analognom gledam Reimonda.
Ili da oba kanala gledam, ali u različitim aplikacijama. Dal je neko sprobaval to.

LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black

___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije

H2O galerija

___ <<< ex Morgoth >>> ___

Parts of ex aircooling:
Celeron 420 | ASRock 4CoreDual-SATA2 | XFX 7900 GS 600M
Thermalright Ultra-120 Extreme for CPU lapped
Thermalright HR-05 IFX for chipset lapped
Thermalright HR-03 PLUS for GPU

Par slikica iz galerije

Lapping galerija
NJUNJO_HR je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2008., 14:30   #55
gesaugen
Banned
Moj komp

To bi trebale moć sve ove sa dva tunera (što imaju u nazovu "duo" i "dual")
Staro 05.02.2008., 19:20   #56
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
OT

Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica

jedna molba:
je netko voljan, posuditi mi ovu karticu, pa da ju isprobam kod sebe?
znam velika molba, ali ne bih volio dati 300 kn i vidjeti da imam isti signal
imam već jednu tv karticu ali ne prima novu, hrt 1 2 i rtl da. ali ne mogu pokrenuti daljinski
i volio bih vidjeti da li primam digitalni signal jer nemam pogled na učku iz stana...
lokacija rijeka

može i dogovor za naknadu
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 22:42   #57
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
imam jedno pitanje.
Dal neke od vaših hibridnih kartica mogu istovremeno gledati analognu i digitalnu televiziju.
Npr. sa digitalnom si snimam na HRT 2 Zvjezdane staze, a sa analognom gledam Reimonda.
Ili da oba kanala gledam, ali u različitim aplikacijama. Dal je neko sprobaval to.
Mislim da može, jer ima dosta opcija za sliku u slici i sl, nisam još proba (stigli novi djelovi za HTPC) pa kad složim komp javim! Inače kartica je mrak.
Nego zna li iko je 'l mogu koristit univerzalac umjesto ovog smeća malog? Stvarno me iritira jer je mali i u ruci stoji jadno pogotovo u mojoj šapi. Mislim na daljinski !
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2008., 10:59   #58
tpint10
Premium
Moj komp

tpint10's Avatar

ja bi zamolio nekoga da stavi slike kak točno zgleda slika s pojedinim tim tv karticama... jer ja sam imao naaaravno kworld i slika je bila koma i imala je zvuk samo 2.0, dal te kartice imaju zvuk 5.1, ak je film na telki 5.1??
tpint10 je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2008., 12:31   #59
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Uzeo sam jučer od Gigabyte-a Hibrid katicu link.
Dojmovi su podjeljeni.
Kartica ima dobri kvalitetu slike, ima od priložene opreme dobar software (Cyberlink PowerCinema5), mala je (stane u dosta mala kućišta. TXT radi bez problema. Analogna televizija je dobra, kao i prijem FM-a.
Negativno je bundle, vidio sam i gorih ali ovaj je neki prosjek. 2 antene (FM/TV) FM antena je upotreljiva, ali ova za TV je shrot teški. Nisam mogao uopće ništa uhvatit s njom osim HTV2 (samo analogno).
Uglavnom 3.5/5
Jesi li imao kakvih problema sa instalicijom drivera?

Na nju mogu spojit riblju kost, kućnu antenu za analogni signal, a za digitalni mogu spojit recimo kablovsku, digi-tv i koje jos? thx
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2008., 13:36   #60
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp

NJUNJO_HR's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Mislim da može, jer ima dosta opcija za sliku u slici i sl, nisam još proba (stigli novi djelovi za HTPC) pa kad složim komp javim! Inače kartica je mrak.
Nego zna li iko je 'l mogu koristit univerzalac umjesto ovog smeća malog? Stvarno me iritira jer je mali i u ruci stoji jadno pogotovo u mojoj šapi. Mislim na daljinski !

Baja a koju karticu si kupil?

LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black

___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije