|
![]() |
#31 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Joystick (ako nemas peh da otkaze) na SEima je jednostavan, funkcionalan i odlicno napravljen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Pa nije baš tolko loš đojstik al da je dobar nije baš, al za razliku od SE bez brige si da ti nebude krepal ak ga previše koristi, dok sam imal SE više sam koristil tipke za kretanje po menu-u neg đojstik baš zbog toga da mi duže traje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači isto pitanje ko od miceka ali za e51? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
5-6 god star t68i skoro 4 god star k700i (nakon 2 i pol god je joystick počeo raditi sranja- rastavio ga ispuhao prašinu-pošpricao sa wd40 i radi kao i prvoga dana vec godinu dana) 2 god star w800 kratko druzenje s k750 2 mjeseca star k800 Po pitanju preciznosti, i općenito korištenja meni je joystick apsolutno najbolje rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Da Nokia N73 nema Joystick odmah mi je uzeo.Ovako se ipak malo dvoumim jer ne kupujem mobitel svakih 6 mjeseci. Kod Sony Ericsson mobitela sam iz vlastitog iskustva naučio im je Joystick katastrofalan i da postoji 99% šansa da nakon 6 mjeseci krene zezati ili se čak pokvari. Nokia E61 mi izgleda ko dobar mobitel,ali u tome bi slučaju rađe uzeo BlackBerry. Nemojte previše raspravljati "zakaj ne bi uzeo ovaj" ili "pa ovaj je bolji"...Konkretno gledam Nokiu N73 i E51 te Sony Ericsson K770. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#40 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma uzmi onda N73 i bok, nemoj se opterećivat. Mislim, stoji da treba dobro razmislit kaj kupuješ i da se mob najčešće ne kupuje svakih 6 meseci, ali opet nije to auto ili stan pa da se nemre popravit situacija čak i ak se zezneš... ipak ga kupuješ za kunu. Joystickom na Nokiji se nemoj opterećivat, radi sasvim ok. Šogor je ima više od godine dana i nema nikakvih problema, a čovjek radi dosta na terenu i trebaš vidjet na kaj mobitel liči... nije više srebrn nego bijel koliko je zguljen i izlupetan, a radi normalno.
![]() |
![]() |
#41 | |
Why so serious
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |