Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.02.2008., 18:56   #31
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Joystick je PUNO bolji od SE-ovih, jedina mu je mana kaj je bar za mene malo premali, mislim preniski, pa zna prst klizat dosta, al kvaliteta izrade je odlična, a ne ko na SE. Tipke također dobre, al ak imaš velike prstiće malo ćeš se duže navikavat pisat sms al niš strašno, sve u svemu ja sam zadovoljan, a i ti ćeš bit kad vidiš koje sve mogućnosti ima. Evo ja ti jednog prodajem, a da ti uzimaš na pretplatu...ak te još kaj zanima pitaj.
Joystick na n73 je sranje za koristenje i tu ne govorim o kvaliteti već o uporabi.
Joystick (ako nemas peh da otkaze) na SEima je jednostavan, funkcionalan i odlicno napravljen.
Munjara je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 22:11   #32
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
a zasto nebi uzeo nokiu e61i?
slici bb-u ima dosta dugo trajanje baterije (oko 5-6)dana.izgleda solidno i ima siroki ekran...i btw simbian je + sto ima wlan pa se mozes i negdje spojiti...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NOE61I
hehe, zbilja to je odličan APARAT, al nije za mobitel. Imal sam ga i velim, malo računalo pogotovo ak staviš 2GB karticu al velim DAJ GA POGLEDAJ na KAJ LIČI,
Pa nije baš tolko loš đojstik al da je dobar nije baš, al za razliku od SE bez brige si da ti nebude krepal ak ga previše koristi, dok sam imal SE više sam koristil tipke za kretanje po menu-u neg đojstik baš zbog toga da mi duže traje
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 22:57   #33
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
Joystick na n73 je sranje za koristenje i tu ne govorim o kvaliteti već o uporabi.
Joystick (ako nemas peh da otkaze) na SEima je jednostavan, funkcionalan i odlicno napravljen.
Sorry, al nešto najgore što sam vidio za koristit je upravo yostick na SE-ima
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 23:47   #34
matman
Premium

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
a zasto nebi uzeo nokiu e61i?
slici bb-u ima dosta dugo trajanje baterije (oko 5-6)dana.izgleda solidno i ima siroki ekran...i btw simbian je + sto ima wlan pa se mozes i negdje spojiti...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NOE61I
Ako dozvoliš da malo "doradim" tvoj post odnosno ubacit drugi model u tvoj tekst pošto mislim da mu qwerty tipkovnica nije tolko bitna.

Znači isto pitanje ko od miceka ali za e51?
matman je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 00:31   #35
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Freek Pregled postova
Sorry, al nešto najgore što sam vidio za koristit je upravo yostick na SE-ima
5-6 god star t68i
skoro 4 god star k700i (nakon 2 i pol god je joystick počeo raditi sranja- rastavio ga ispuhao prašinu-pošpricao sa wd40 i radi kao i prvoga dana vec godinu dana)
2 god star w800
kratko druzenje s k750
2 mjeseca star k800

Po pitanju preciznosti, i općenito korištenja meni je joystick apsolutno najbolje rješenje.
Munjara je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 13:29   #36
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
5-6 god star t68i
skoro 4 god star k700i (nakon 2 i pol god je joystick počeo raditi sranja- rastavio ga ispuhao prašinu-pošpricao sa wd40 i radi kao i prvoga dana vec godinu dana)
2 god star w800
kratko druzenje s k750
2 mjeseca star k800

Po pitanju preciznosti, i općenito korištenja meni je joystick apsolutno najbolje rješenje.
kako kome, ja gore rješenje od tog yosticka nisam vidio
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 16:25   #37
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

SE ima dobar joystick nema kaj ALI SAMO DOK RADI!! A počne zezat nakon 5-6 mj. ! Imal sam ih pun k. i znam !
Staro 08.02.2008., 18:01   #38
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Da Nokia N73 nema Joystick odmah mi je uzeo.Ovako se ipak malo dvoumim jer ne kupujem mobitel svakih 6 mjeseci.

Kod Sony Ericsson mobitela sam iz vlastitog iskustva naučio im je Joystick katastrofalan i da postoji 99% šansa da nakon 6 mjeseci krene zezati ili se čak pokvari.

Nokia E61 mi izgleda ko dobar mobitel,ali u tome bi slučaju rađe uzeo BlackBerry.

Nemojte previše raspravljati "zakaj ne bi uzeo ovaj" ili "pa ovaj je bolji"...Konkretno gledam Nokiu N73 i E51 te Sony Ericsson K770.
kalixius je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 18:26   #39
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
Kod Sony Ericsson mobitela sam iz vlastitog iskustva naučio im je Joystick katastrofalan i da postoji 99% šansa da nakon 6 mjeseci krene zezati ili se čak pokvari.
Ispravak - zakljucno s K700. Iz osobnog iskustva znam da SE mobovi nakon K700 imaju dobre joysticke.
Staro 08.02.2008., 19:29   #40
Girrari
drug Mile
Moj komp

Girrari's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma uzmi onda N73 i bok, nemoj se opterećivat. Mislim, stoji da treba dobro razmislit kaj kupuješ i da se mob najčešće ne kupuje svakih 6 meseci, ali opet nije to auto ili stan pa da se nemre popravit situacija čak i ak se zezneš... ipak ga kupuješ za kunu.
Joystickom na Nokiji se nemoj opterećivat, radi sasvim ok. Šogor je ima više od godine dana i nema nikakvih problema, a čovjek radi dosta na terenu i trebaš vidjet na kaj mobitel liči... nije više srebrn nego bijel koliko je zguljen i izlupetan, a radi normalno.
Staro 08.02.2008., 22:34   #41
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Girrari Pregled postova
Ma uzmi onda N73 i bok, nemoj se opterećivat. Mislim, stoji da treba dobro razmislit kaj kupuješ i da se mob najčešće ne kupuje svakih 6 meseci, ali opet nije to auto ili stan pa da se nemre popravit situacija čak i ak se zezneš... ipak ga kupuješ za kunu.
Joystickom na Nokiji se nemoj opterećivat, radi sasvim ok. Šogor je ima više od godine dana i nema nikakvih problema, a čovjek radi dosta na terenu i trebaš vidjet na kaj mobitel liči... nije više srebrn nego bijel koliko je zguljen i izlupetan, a radi normalno.
Hheh, imaš sličnog šogora ko ja frenda, moj je ko novi, al da vidiš njegov n73...on veli da je njegov otporan na udarce a radi u građevini pa vam to sve govori kolko je dobar, joystick je dobar i nek te to ne odbija od mobitela...za 1 kunu ćeš biti i više neg zadovoljan!!!!
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na